|
Site Yöneticisi |
|
Tekli koltuklarda açılır kapanır kolçaklar konulmuş ve yaşlı,engelli gibi ibareler sağ taraftaki tekli koltuklara döşeme üzerine işleme şeklinde düşünülmüş.Aracın havuz kısmına gelecek olursak,havuz konusunda özenli bir çalışma yapıldığını söyleyemiyeceğim.Nedense havuz dar tutulmuş.Opsiyonel olarak koltuk konumlandırması ve havuz genişliği farklı şekilde üretim yapacaklarmı bilmiyorum ama,İstanbul halk otobüsü esnafı için genelinin ilk baktığı hususlardan biri alçak taban otobüste havuz genişliği ve uzunluğudur.Güleryüz Cobra ve Tezeller havuz konusunda diğer araçlara göre ön plana çıkmaktaydı.Tezeller'in yerini şimdilik Akia'nın aldığını düşünürsek,Akia'nında havuz genişliği Tezeller ile aynı konumlandırılmış.Havuz konusunda 12 metre alçak taban otobüste yeni bir marka olmasından ötürü aracı alacak kişinin biraz çekinceleri olacağını düşünüyorum.Velakin Temsa Avenue ve Mercedes-Benz Conecto'da da havuzun dar olduğu bilinen bir şey ancak,bu markaların Isuzu'ya göre daha önce üretimleri olması,araç satış rakamları ve piyasada belli bir konuma gelmiş olarak verdikleri hizmete dayalı güvenden ötürü tercih sebebi olmaya devam etmekte.Isuzu için bu konuda aynı şeyi şuanda söylemek mümkün olmayacak.Son olarak arka koltuk konumlandırmasına da değinecek olursak,3 yanyana koltuk konumlandırılmış,motor tarafındaki yolcu düşünülerek dayama konulmuş.Ufak ama önemli bir detay olduğu söylenebilir.   
_________________ Fotoğraflarımızda saydam imza kullanmamızın sebebi,büyük emek ve zahmet ile çekip sizlerle paylaştığımız fotoğrafları çalan emek hırsızlarını engellemektir.
|
|