Güncel Ulaşım

Türkiye'nin Ticari Ulaşım Araçları ile İlgili Haber ve Fotoğraf Arşivi
Zaman: 20 Ara 2024 20:03

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver  [ 3550 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 202, 203, 204, 205, 206, 207, 208 ... 355  Sonraki
Yazar Mesaj
 Mesaj BaÅŸlığı: Re: Sektörle Ä°lgili Haberler ve Yorumlar
MesajGönderilme zamanı: 04 May 2013 22:09 
DAHA ÖNCE SONER TURİZM İLE ABANA BOZKURT SEYAHATİN BİRLEŞTİĞİ HABERİNİ PAYLAŞMIŞTIM ŞİMDİDE 2 FİRMANIN ESKİ HALLERİNE DÖNDÜĞÜ YANİ ANLAŞMANIN BOZULUP 2 FİRMANIN DA AYRILDIĞINI HABERİNİ PAYLAŞAYIM FİRMALAR 05.04.2013 TARİHİNDE YANİ BUGÜN KASTAMONU DA AYRILDIKLARINI DUYURMUŞLARDIR :o

http://www.bozkurtgundem.com/

FİRMALARDA ŞU ANKİ ARAÇLAR

ABANA BOZKURT SEYAHAT =
39 ET 002 - TRAVEGO 17 SHD 2008
34 GB 3745 - TAREVGO 15 SHD 2010
34 UG 0275 - TRAVEGO 15 SHD 2007

SONER TURÄ°ZM =
34 DG 6566 - TRAVEGO 17 SHD 2007
34 PB 037 TRAVEGO 15 SHD 2008
BÄ°LÄ°NMÄ°YOR - O 403 2004

NOT : BİLGİ AMAÇLIDIR

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 06 May 2013 18:22 

ALAN TURİZME AİT ARAÇLAR PAMUKKALEYE GEÇİYOR ARKADAŞLAR
ALAN TURİZM İLE KAMİL KOÇ ARASINDA SORUN VAR GALİBA HERHALDE BÜTÜN ALAN ARAÇLARI PAMUKKALE YAZACAK

Başa Dön
 Profil Özel mesaj gönder  

MesajGönderilme zamanı: 06 May 2013 20:23 
kamil koç turizmin web sayfası değişmiştir. daha güzel bir görünüm almıştır.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 06 May 2013 20:37 
Arkadaşlar büyük ihtimal Kayseri Süha Turizm Gaziantep-Kayseri-Çorum seferlerini başlatacak.Bugün Gaziantep'te Binevler tarafında yazıhanenin önünde asılıydı.Bilginize...Kayseri Devran'a rakip geldi....

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 07 May 2013 13:13 
Zaten devran turizmin seferlerinden büyük bir kısmı Kayseri-Gaziantep-Şanlıurfa karşılıklı seferleri. Araçlarının yarısından çoğu bu seferleri yapıyor. Süha turizm sefer çıkartırsa en fazla 3-4 sefer çıkartır.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 07 May 2013 16:06 
alan turizm ile kamil koçun yolları ayrıldı kuşadası ve selçuk yazaneleride şirket aldı.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 08 May 2013 19:29 

ve kuşadası yolunda sıkı bir rekabet var şu an kamil koç safir 2+1leri yollamış o hatta, pamukkale evet alanı bünyesine kattı gelişti büyüdü evet ama o kadar aracı bu kadar hatta nereye sokacak sıraya kendi araçlarını sıradan çekiyordu alanlar yokken şimdi ne olacak bilemiyorum ben bu kadar bireyselcilerle iş yapmaya pek doğru bakamıyorum açıkçası

Başa Dön
 Profil Özel mesaj gönder  

MesajGönderilme zamanı: 08 May 2013 22:43 
arkadaşlar kamil koç ta çalışan bir otobüscü olarak alan truzm kamil koç ta çalışan 27 adet aracını pamukkaleye geçiş yaptı fakat kamil koç ta 10 adet aracı kaldı çünkü bu araclar mercedesden 24 aylık vadelerle alındı kamil koç adına bir başka konu kamil koç izmir de izotaş içinde yeni bir terminal yaptı buda büyük bir beğeni kazandı yola cıkacak otobüsler buraya gelip şehir içi servislerin getirdikleri yolcularını alıyor peron saatine 10 dk kala izotaş içinde peronlara gidiyor ama kuşadası otobüsleri buraya uğrayıp 10 dk durduktan sonra alttaki peronlara gidiyor kısacası pamukkale bu yeni açılan kamil koç terminali yüzünden baya sıkıntı yaşamakta çünkü yolcular o garaj kargaşasından uzak rahat bir dinlenme imkanı buluyor fakat yine kuşadası selçuk didim bodrum gibi yollar da pamukkale üstünlüğü inkar edilemez ama kamil koç ege sahilinde cok itdalı zaman neyi gösterecek bakalım

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 09 May 2013 00:24 

murat1212 yazdı:
arkadaşlar kamil koç ta çalışan bir otobüscü olarak alan truzm kamil koç ta çalışan 27 adet aracını pamukkaleye geçiş yaptı fakat kamil koç ta 10 adet aracı kaldı çünkü bu araclar mercedesden 24 aylık vadelerle alındı kamil koç adına bir başka konu kamil koç izmir de izotaş içinde yeni bir terminal yaptı buda büyük bir beğeni kazandı yola cıkacak otobüsler buraya gelip şehir içi servislerin getirdikleri yolcularını alıyor peron saatine 10 dk kala izotaş içinde peronlara gidiyor ama kuşadası otobüsleri buraya uğrayıp 10 dk durduktan sonra alttaki peronlara gidiyor kısacası pamukkale bu yeni açılan kamil koç terminali yüzünden baya sıkıntı yaşamakta çünkü yolcular o garaj kargaşasından uzak rahat bir dinlenme imkanı buluyor fakat yine kuşadası selçuk didim bodrum gibi yollar da pamukkale üstünlüğü inkar edilemez ama kamil koç ege sahilinde cok itdalı zaman neyi gösterecek bakalım

16 LZ serisi safirlerde alanların diye biliyorum onlar da geçmemiş hala onlarda vadeli alındı bir de LFP geçti LFR geçiyor e hangi mercedes kaldı yahu başka aracıda mı var bu alanların
Kamil Koç araç konusunda yatırımlarını yaptı daha da yapacak mı bilmiyorum bu yapılan yatırımların yanında şahısçı kalitesini bir tık daha arttırıp yolcuya hizmetide arttırması lazım ki kendine rakip kalmasın öyle herkesi süpürebilir tek araç alarak bu iş bitmiyor maalesef :twisted:

Başa Dön
 Profil Özel mesaj gönder  

MesajGönderilme zamanı: 09 May 2013 01:02 

Alan turizmde 16 KK (324-304 gibi) plakalı araçlar var bunlar şirketin üzerine bunların ödemeleri bitmeden pamukkale'ye gideceklerini zannetmiyorum...

Başa Dön
 Profil Özel mesaj gönder  

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver  [ 3550 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 202, 203, 204, 205, 206, 207, 208 ... 355  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
GeçiÅŸ yap: