Sezgin yazdı:
Arkadaslar Adana Metro Turizmi Tebrık Edıyorum Adamlar Tum Yerel Fırmayı Geçti Yolcu Kapatisitesi Olarak Otogardan Bırı Gırıyo Bırı Çıkıyo Luks Adana Bıttı Lider Adana Satıldı Helal Olsun
Evet kardeşim gerçekten işi iyi ilerletti Adana Metro Turizm.Sadece İstabul'a günde 9 sefer yapıyorlar.Bu sayıya en yakın Adana firması Yeni Adana Seyahat 3 sefer yapıyor ne yazıkki.Lüks Adana zaten geçmişte Metroya satılarak kendini bitirdi.Aziz Otomotiv'e verilsede işin içinde hala Metro vardı.Şuan yine bittiler zaten.Lider Adana Seyahate gelince açıkcası bir Adanalı olarak söyleyecek olursam Cengiz Turizm işletirken pek güzel hizmet vermiyorlardı.Şimdi Gülaras bünyesinde yenilikler olabilir diye düşünüyorum.Nitekim Gülaras yetkilisi bir ağabeyimiz güzel şeyler söyledi inşallah gerçekleşir.Ama Adanalının yaptığı bir gerçek daha var ki kendi firmalarına bağımlı değiller kimde hizmet yenilik iyi araç varsa yolcu orada.Birde Seç-Ben-Has-Tatlıses-Çayırağası gibi firmaların ara durak olarak burdan yolcu almasıda yerel firmaları biraz zorda bırakıyor gibi.