Güncel Ulaşım

Türkiye'nin Ticari Ulaşım Araçları ile İlgili Haber ve Fotoğraf Arşivi
Zaman: 13 Tem 2025 01:33

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver  [ 3597 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126 ... 360  Sonraki
Yazar Mesaj
 Mesaj BaÅŸlığı: Re: Sektörle İlgili Haberler ve Yorumlar
MesajGönderilme zamanı: 05 AÄŸu 2011 12:02 
BİZ FILOMUZDAKI ARAÇLARIN GENELINI 2010 MODEL USTU OLMA GAYRETINI GÖSTERMEKTEYIZ AMAÇ BU METRO ÖNUNE GELEN HER ARABAYA YAZI YAZIYOR BIZEDE ÖNCE YOLCU MEMNUNIYETINI ON PLANDA TUTMAYA ÇALIŞIYORUZ AMAÇ VE GAYAEMIZ BUDUR SEVGILI SEZGIN KARDEŞİM

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 05 AÄŸu 2011 19:19 
adıyaman gularas yazdı:
BİZ FILOMUZDAKI ARAÇLARIN GENELINI 2010 MODEL USTU OLMA GAYRETINI GÖSTERMEKTEYIZ AMAÇ BU METRO ÖNUNE GELEN HER ARABAYA YAZI YAZIYOR BIZEDE ÖNCE YOLCU MEMNUNIYETINI ON PLANDA TUTMAYA ÇALIŞIYORUZ AMAÇ VE GAYAEMIZ BUDUR SEVGILI SEZGIN KARDEŞİM

Sayın Adıyman Gülaras RumuzLu Krdesm Farkndaysnz Adanadakı Tum Fırmlarda Bunun Frkndadır Gundn Güne Metro Turızmin Sefer Sayısı Artıyo Adanda Bilginizden Dolayı Tsk Eder Saygılar

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 05 AÄŸu 2011 22:20 
Kullanıcı avatarı

Sezgin yazdı:
Sayın Adıyaman GülarasLı Rumuz Neden Zor Dıyorsunuz Onu Anlamıdk Metro Turizm İstedgi Her Yere Grer O Gırmesede Baska Bır Fırma Grer Oyle Bır Kelime Kullndınz Ki Sanki Dunyayı Bız Yartmısz Gbi Şimdiden Tsk.

bencede biraz zor olur daha öncede malatya'ya girdi ama pek bir sonuç olmadı eger metro adıyamana girerse sonuç yine aynı olur malatyadaki gibi geri çekilir metro fazla bir potansiyel yakalayamaz çünki adıyamanda da malatyada da yıllardır oturmus firmalar var ve yolcular firmalardan gayet memnun açıkcası dediğim gibi bence de çok zor olur...

Başa Dön
 Profil Özel mesaj gönder  

MesajGönderilme zamanı: 06 AÄŸu 2011 15:43 
aynen katılıyorum arkadaş galıba metroyu çok sevıyor ondan metroya laf edılmesınden pek haz edemıyor

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 06 AÄŸu 2011 17:51 
Denizli Turizm internet sitesinden seferlerin azalmış olduğunu gördüm.
Konuyla ilgili bilgi sahibi olan var mı? Teşekkürler.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 06 AÄŸu 2011 17:58 
Erhan15 yazdı:
Denizli Turizm internet sitesinden seferlerin azalmış olduğunu gördüm.
Konuyla ilgili bilgi sahibi olan var mı? Teşekkürler.

64 DS XXX plakalı 2 diamond marka otobüsü yaz sezonunun açılmasıyla birlikte istanbul seyahate geçmişlerdir.geri dönüceklerdir.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 06 AÄŸu 2011 18:33 
adıyaman gularas yazdı:
aynen katılıyorum arkadaş galıba metroyu çok sevıyor ondan metroya laf edılmesınden pek haz edemıyor

Sayglarmı Sunuyorum

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 07 AÄŸu 2011 21:52 

lider turizmde çalışan 34 gtk 19 ve 34 lrd 74 plakalı trevegolara ne oldu cevaplarsanız sevinirim ...

Başa Dön
 Profil Özel mesaj gönder  

MesajGönderilme zamanı: 10 AÄŸu 2011 13:23 
arkadaşlar bazı kişiler tarafından üstün erçelik firmasının kapandığı yönünde haberler duymuştum.ancak üstün erçelik kapanmamış kapanıp tekrarmı açıldı :?: bilgisi olan varsa paylaşabilirse sevinirim :)

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 10 AÄŸu 2011 16:22 
mert58 yazdı:
arkadaşlar bazı kişiler tarafından üstün erçelik firmasının kapandığı yönünde haberler duymuştum.ancak üstün erçelik kapanmamış kapanıp tekrarmı açıldı :?: bilgisi olan varsa paylaşabilirse sevinirim :)

Üstün Erçelik kapanmadı...Faaliyetlerine devam ediyor..Fakat firma kendini bir nevi küçülttü..Şahıs araçlarının çoğu ayrıldı..Çoğu metro turizme geçti..Zaten Ereğli'de ne olduysa Metro girince oldu..Varan bile kapattı..Siz düşünün artık..15 liraya yolcu taşıdı..Şu anda Üstün Erçelik sefer sayısını düşürerek faaliyetlerine devam ediyor..

Başa Dön

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver  [ 3597 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126 ... 360  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: DJonur45 ve 3 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
GeçiÅŸ yap: