Güncel Ulaşım

Türkiye'nin Ticari Ulaşım Araçları ile İlgili Haber ve Fotoğraf Arşivi
Zaman: 21 Ara 2024 11:47

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver  [ 3550 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105 ... 355  Sonraki
Yazar Mesaj
 Mesaj BaÅŸlığı: Re: Sektörle Ä°lgili DiÄŸer Haberler
MesajGönderilme zamanı: 08 May 2011 17:14 
Mercedes-Benz 125 adet özel üretim tourismo 16 üretecek bakalım hangi firmada boy gösterecekler...

Resim

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 08 May 2011 22:41 
Pamukkale Bursa'ya bir yalnızmı girdi? Yoksa Bursa' dan bir ortağımı var. Bilgisi olan varmı?

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 08 May 2011 23:03 
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-t ... 846/detay/?
ben turizme mi ait yoksa aboneye mi?

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 08 May 2011 23:08 
Tokat firmalarının son dönemde Man ve Neoplan seçmelerinin nedeni ne olabilr? Fiyatmı acaba?

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 09 May 2011 15:57 
Fatih Okcu yazdı:
Bugün İstanbul Seyahat'ın Bir Tane Minibüsünü Çorum Otogarında Gördüm Acaba Yazane Falanmı Açılcak Bi Bilgisi Olan Var Mı?

Tahminim Doğruymuş Bugün Çorum Otogarında İstanbul SeyahatIn 59 İSTANBUL SEYAHAT 001 Plakalı Travegosunu Otogardan Çıkarken Gördüm Fakat Aracı Kaçırdım...Aracın Tabelasında Ankara Yazıyordu...Hayırlı Olsun Detaylı Bilgiler Yakında...

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 09 May 2011 16:56 
bankacı yazdı:
Tokat firmalarının son dönemde Man ve Neoplan seçmelerinin nedeni ne olabilr? Fiyatmı acaba?

Birincisi rekabet, ikincisi yolcunun geri dönüşünün olumlu olması.Topçam, deneme amaçlı olarak 3 adet Man Fortuna 2 katmıştı sene başında.Firma sahipleri Dizman'ların da söyledikleri gibi yolcular arasında yapılan bir anket sonucu sonraki alımların da Fortuna olmasına karar verilmişti.Fortuna, Travego'ya oranla özellikle koltukları itibarı ile daha yüksek bir konfor sağlıyor.Ben de zaman zaman İstanbul-Tokat arası seyahat eden biri olarak bu farkı hissediyorum.Hal böyle olunca Topçam, Fortuna sayısını 15'e çıkardı.Bu da kendisini ezeli rakibi karşısında bir adım öne çıkardı.Tokat Seyahat da buna Fortuna ile aynı üretim bandından çıkan Tourliner ile misilleme yapmış oluyor.Görülüyor ki Travego her ne kadar sağlam bir otobüs olarak addedilse de en azından bu hattaki yolcuya Man otobüslerinin verdiği konforu sağlayamıyor.Geri dönüşler ve yatırımlar bunun göstergesi olsa gerek.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 10 May 2011 00:16 
Ulusoy'un getireceği VİSEON lardan haberi olan varmı?

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 10 May 2011 09:44 
Cizre Seyehat resmen yollarda.Firma Türkiyeden Irak çalışacaktır.Arkadaşlar Amasya İtimat kapandı mı? Birde sitemizde bununla ilgili bir sayfa olsa güzel olur kapanan firmaların yer aldiği sayfa.Herkez sektörden ayrılan firmalardan haberdar olur.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 10 May 2011 09:45 

BOZKURT40 yazdı:
Cizre Seyehat resmen yollarda.Firma Türkiyeden Irak çalışacaktır.Arkadaşlar Amasya İtimat kapandı mı? Birde sitemizde bununla ilgili bir sayfa olsa güzel olur kapanan firmaların yer aldiği sayfa.Herkez sektörden ayrılan firmalardan haberdar olur.

Cizre Seyahat'in Tourismo'sunu Tokat'ta görmüştüm. Vangölü ve Cizre Seyahat Tokat'ta Metro'nun yazıhanesini kullanıyor.

Başa Dön
 Profil Özel mesaj gönder  

MesajGönderilme zamanı: 10 May 2011 13:24 

very741 yazdı:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-ticari-araclar-otobus-satilik-otobus-48957846/detay/?
ben turizme mi ait yoksa aboneye mi?

Ben Turizm bu kuşaklı aracını fabrikaya iade edip makyajlı 2011'lerle değişti diye biliyorum.

Başa Dön
 Profil Özel mesaj gönder  

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver  [ 3550 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105 ... 355  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot] ve 17 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
GeçiÅŸ yap: