Güncel Ulaşım

Türkiye'nin Ticari Ulaşım Araçları ile İlgili Haber ve Fotoğraf Arşivi
Zaman: 21 Ara 2024 13:46

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver  [ 3550 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110 ... 355  Sonraki
Yazar Mesaj
 Mesaj BaÅŸlığı: Re: Sektörle Ä°lgili DiÄŸer Haberler
MesajGönderilme zamanı: 30 May 2011 09:52 
Geçen Gün Tokat Terminalinde Fotoğraf Çekerken Metro Turizmin Peronundaki Adamın Elindeki Bileti Gördüm. Bilet Her Zamankinden Farklıydı. Uçak Biletlerinin Küçüğüydü Sanki. Bu Yeni Bileti Bilet Koleksiyonuma Katmak İçin Yazıhaneden Bir Adet Rica Ettim ve Aldım Gerçekten Değişikti.

Ve Resmi:

Resim

Başa Dön

Mesaj BaÅŸlığı: Tokat Yıldızı'nın TV Atölyesi
MesajGönderilme zamanı: 30 May 2011 10:14 
2 - 3 Gündür Tokat Yıldızının Eski SSK Hastanesi Civarındaki Şubesinin Karşısından Geçiyorum. Yolun Karşısından Geçtiğim İçin Yazıhane Olduğunu Bilmiyordum.( Daha Önceki Tokat Yıldızı Haberinide Orada Çekmiştim.) Dün Yolun Diğer Tarafından Geçtiğimde Tokat Yıldızının Şubesi Olduğunu Gördüm ve 2 Otobüse TV Takılıyordu. Yetkililerden İzin Alıp Otobüse Bindik ve Bu Fotoğrafları Çektik. TV'lerle Uğraşan Abi Gelin İçerideki Atölyeyi Gösteriyim Dedi. Tokat Yıldızı Otobüslerine TV Takmak İçin Yazıhanesinin Arkasına Atölye Açmış. Burada TV'leri Her Türlü Hazırlıyor ve Yerleştiriyorlardı.

Tokat'taki Diğer Firmalar Kendi Benzin İstasyonların TV Firması Yetkililerince Takılıyordu.

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Durmuş Bahadır Yılmaz

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 30 May 2011 13:27 
'hasan4417' rumuzlu üye kernek turizm'in 2 starliner,5 tane de travego aldığını yazmış.Kernek turizm'in durumu çok kötü deniliyordu.Firma el mi değiştirdi,yoksa kernek turizm tekrar mı toparlandı ?

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 30 May 2011 15:43 
Can Dersim Tuncelililer Turizm;
2 haziranda Tunceli otogarına gidecek koltuk arkası tv takım ekibi ile bütün araçlarına koltuk arkası tv uygulayacaktır.
Firmada önceden 2010 model T15 olan 5 Araçta koltuk arkası tv vardı şimdi ise geriye kalan 14 T15 ve birde T17 araçlarına tv taktıracaktır bilginize...

8-) :roll: :D 8-)

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 30 May 2011 17:42 
Onur kardeşim bende bir arkadaştan duydum ama elmi değiştirdi toparladımı bilemem..Toparladıysa ne mutlu kernek turizme..Geçenlerdede Metro turizme satılmış kernek in arabalarına metro yazılmış diye söylentiler olmuştu..Demekki satın alınmamış ve toparlanmaya başladı kernek turizm..Allah yolunu açık etsin ne diyelim ki :D :D :D

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 01 Haz 2011 13:34 
Arkadaşlar bu resimde görünen uydu heralde mercedesin fabrika çıkışlı uydusu. Bu uydu hakkındaki görüşleriniz nelerdir. Bence uydunun önde olması güzelim travegoyu mahvetmiş, uydu arkada olmalıydı yada en azından otobüs sahiplerine nereye koyulacağı sorulmalıydı.Sizin bu konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 02 Haz 2011 15:08 

alimyesil yazdı:
@ANAMURLU

Güney Akdeniz Seyahat'te Tourismo yoktur. 2 tane İntouro vardır. Ama büyük ihtimal onlar Tourliner'dir çünkü bazı Tourlilerner Tou olarak gözüküyor Akdeniz Seyahat'te. Bide Akdeniz Seyahat'te sabit Ankara ve İstanbul arabaları dışında Adana yolunda da sabit bir kaç araç dışında tur sistemi uygulanmaktadır. O yüzden araç değişir konya üzerindeki hatta.
Bunu nerden biliyorsun diye soracak olursan yazın Güney Akdeniz Seyahat'te çalışmıştım.
Ä°yi Forumlar

Araç tipinde tou veya tou 2 yazmıyor . Trmo yazıyor ve bu araçta koltuk arkası tv yok . Bide yeni alınan safirler karşılıklı olarak kemer hatay seferlerine konulmuş .

Başa Dön
 Profil Özel mesaj gönder  

MesajGönderilme zamanı: 02 Haz 2011 15:22 

Siirt petrol turizm bütün araçlarına funtoro marka koltuk arkası tv taktırıp bu uygulamanın isminide hira class olarak belirlemiştir ..

Başa Dön
 Profil Özel mesaj gönder  

Mesaj BaÅŸlığı: Re: Tokat Yıldızı'nın TV Atölyesi
MesajGönderilme zamanı: 02 Haz 2011 22:35 
Durmuş yazdı:
2 - 3 Gündür Tokat Yıldızının Eski SSK Hastanesi Civarındaki Şubesinin Karşısından Geçiyorum. Yolun Karşısından Geçtiğim İçin Yazıhane Olduğunu Bilmiyordum.( Daha Önceki Tokat Yıldızı Haberinide Orada Çekmiştim.) Dün Yolun Diğer Tarafından Geçtiğimde Tokat Yıldızının Şubesi Olduğunu Gördüm ve 2 Otobüse TV Takılıyordu. Yetkililerden İzin Alıp Otobüse Bindik ve Bu Fotoğrafları Çektik. TV'lerle Uğraşan Abi Gelin İçerideki Atölyeyi Gösteriyim Dedi. Tokat Yıldızı Otobüslerine TV Takmak İçin Yazıhanesinin Arkasına Atölye Açmış. Burada TV'leri Her Türlü Hazırlıyor ve Yerleştiriyorlardı.

Tokat Yıldızı bu dönüşümü biraz geç yaptı diyebiliriz Tokat Seyahat ve Topçam'ın bunu yaklaşık 2 ay önce yaptıklarını düşünürsek.Üstelik bu iki firma araçlarını da değiştiriyorlar.Tokat Yıldızı da böyle bir hamleye gider mi, onu zaman gösterir.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 03 Haz 2011 12:05 

Astor Turizm Şanlıurfa-İstanbul seferlerini 4'e çıkarmıştır.
11:00 Şanlıurfa-Adana-İstanbul
13:00 Şanlıurfa-Adana-İstanbul
17:00 Şanlıurfa-Adana-İstanbul
20:30 Şanlıurfa-Adana-İstanbul

Başa Dön
 Profil Özel mesaj gönder  

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver  [ 3550 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110 ... 355  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 32 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
GeçiÅŸ yap: