Sercan Oktay yazdı:
bakioguz yazdı:
Cenk Sarıaslan yazdı:
faceup yazdı:
Hatay Pan turizm seferlerini iptal etmiştir.Firma kapanma aşamasındadır.Sadece yurtdışı seferleri mevcuttur.
Günsas turizm alt yapısı ve araçları ile birlikte ULUSOY olucak günsas ulusoyun bünyesine katılacak diye bir duyum aldım.Bilgisi olan var mı ??
dogru duymussun bende duydum ve
Hatay bacagını günsas işletecek
hatta 2 yada 3 tane Tourismo 16 da alımı yapıyor diye bende duydum
İskenderun yazıhanesi de Koşar turizm olacakmış Adana seferleri Hatay a kadar uzayacakmış
Hatay Pan'ın zaten yurtiçi bir tane düzenli seferi var,o da 19:00 Antakya-İstanbul.
Günsas ile ilgili;
Zaten Ulusoy İskenderun yazıhanesi Koşar tarafından işletilmekte,yeni bir durum değil.
Ulusoy İskenderun'a kadar olan seferlerini ne kadar doldurabiliyor ki bir de Hatay'a kadar uzatsın,İskenderun-Hatay 60 km,zaten uzatacak olsa Günsas ile birlikte çalışsa da çalışmasa da uzatabilir.
Diğer husus da Mersin yolcusunu alabilmek için tüm güzergahlar için Adana'dan Tarsus'a kadar gidip,yaklaşık 20-25 km yol gidilip geri dönülmektedir.
Güzergah;
İskenderun-Adana-Tarsus (Mersin yolcusu servis ile gelir)-Yenice'den otoyola bağlantı-Pozantı ....
Sırf Ulusoy ile seyahat edilecek diye daha seyahatin başında neden 1 saat kadar zaman kaybedilsin ki?
Ulusoy'un Esenler yazahanesine astığı "Mersin-Adana-İskenderun'dan sonra Hatay ve Kırıkhan seferlerimizle hizmetenizdeyiz." yazılı afişi sizlerle paylaşayım.Tahminim firmaya gelmiş olan 31 KV 989 plakalı Tourismo 16 dışında,bir ihtimalde olsa 06 DK 1298 plakalı Tourismo 16'da Hatay güzergahında çalışacak araçlardan olabilir.Bilginize.Ulusoy'un Hatay yapılanması yavaş yavaş şekilleniyor gibi.
15:00 Trabzon-Rize aracı rakip firmalar Has ve Kanberoğlu ile aynı saate konulmuş.
Ancak araç Tarsus'a kadar gidip servisle gelen Mersin yolcusunu alacak görünüyor.Bu da daha önceden bahsettiğim gibi en az 1 saatlik zaman kaybı.
Bölgedeki hiçbir firmanın böyle bir güzergah uygulaması yok.
17:00 Ankara-İstanbul ve 20:45 Ankara aracı daha önceden olduğu gibi Tarsus'a gitmeyecek görünüyor.Tabi bunların tamamı web sitesindeki bilgilere göre.Sercan'ın dediği gibi iki tourismo 16 bu hatta çalışabilir.
İstanbul bilet fiyatı 65 TL,rakipler ile aynı,en azından Has ile aynı.Muhtemelen en iyi ve donanımlı otobüsler aynı saatte sefere çıkacaklar.