Güncel Ulaşım

Türkiye'nin Ticari Ulaşım Araçları ile İlgili Haber ve Fotoğraf Arşivi
Zaman: 13 Tem 2025 01:38

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver  [ 3597 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 190, 191, 192, 193, 194, 195, 196 ... 360  Sonraki
Yazar Mesaj
 Mesaj BaÅŸlığı: Re: Sektörle İlgili Haberler ve Yorumlar
MesajGönderilme zamanı: 07 Åžub 2013 16:01 

Ulas010 yazdı:
Bugün denizlide kamil koç yazıhanesinden bilet alırken görevliyle sohbet etme şansımız oldu biraz, görevlinin verdiği haber hayli ilginç; kamil koç anadolunun tamamını satın aldı dedi, nedir nasıldır bilemem yakın zamanda uşağa girecek girdiğinde de göreceksiniz çalışan bütün araçlar anadolunun olup kamil koç yazıp girecek firma dedi bakalım doğru mu değil mi zaman gösterecek 8-)

Bunu söyleyen vatandaş ya çok ahmak bu sektörde hiçbişeyden haberi yok yada hayal gücü çok geniş iyi atış yapıyor. Bu söylenenin mümkünatı yoktur arkadaşlar Anadolu tamamen Pamukkale turizmin malıdır yönetim kurulunda bile Pamukkalenin sahipleri olan Bababalımlar vardır, yeni yapılan araç alımları da Pamukkale bünyesinde yapılmaktadır. Ayrıca Dirikoçlar da şirkete ortaktır : O bilgi iyi bir üfürük bile değil adam atmasını bile becerememiş :) :) :) buna herkes neyiyle güler bilmem. İyi atışlar bu üfürük bilgiyi veren görevliye

Başa Dön
 Profil Özel mesaj gönder  

MesajGönderilme zamanı: 07 Åžub 2013 16:14 
ÇAKIR EFE yazdı:
Ulas010 yazdı:
Bugün denizlide kamil koç yazıhanesinden bilet alırken görevliyle sohbet etme şansımız oldu biraz, görevlinin verdiği haber hayli ilginç; kamil koç anadolunun tamamını satın aldı dedi, nedir nasıldır bilemem yakın zamanda uşağa girecek girdiğinde de göreceksiniz çalışan bütün araçlar anadolunun olup kamil koç yazıp girecek firma dedi bakalım doğru mu değil mi zaman gösterecek 8-)

Bunu söyleyen vatandaş ya çok ahmak bu sektörde hiçbişeyden haberi yok yada hayal gücü çok geniş iyi atış yapıyor. Bu söylenenin mümkünatı yoktur arkadaşlar Anadolu tamamen Pamukkale turizmin malıdır yönetim kurulunda bile Pamukkalenin sahipleri olan Bababalımlar vardır, yeni yapılan araç alımları da Pamukkale bünyesinde yapılmaktadır. Ayrıca Dirikoçlar da şirkete ortaktır : O bilgi iyi bir üfürük bile değil adam atmasını bile becerememiş :) :) :) buna herkes neyiyle güler bilmem. İyi atışlar bu üfürük bilgiyi veren görevliye

evet hattaa Denizli-İzmir seferleride Pamukkale sayesinde başlayacaklar ;)

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 07 Åžub 2013 17:03 

valla ne yalan söyleyeyim bana da pek inandırıcı gelmedi ama sallamasyon ihtimalide olsa haber haberdir bir paylaşayım dedim :) buna ek olarak alan turizmin geçmeye başladığını bile bilmiyormuş o derece haberli yani :twisted:

Başa Dön
 Profil Özel mesaj gönder  

MesajGönderilme zamanı: 07 Åžub 2013 20:32 

Ulas010 yazdı:
valla ne yalan söyleyeyim bana da pek inandırıcı gelmedi ama sallamasyon ihtimalide olsa haber haberdir bir paylaşayım dedim :) buna ek olarak alan turizmin geçmeye başladığını bile bilmiyormuş o derece haberli yani :twisted:

Arkadaşlar Pamukkale Turizm Ege de büyük bir güç edindi Önce Eski Hakiki Koç un Çözüm ortağı Öğreten Tur sonra Kamil KOçun çzüm ortağı Alan Sonra Varanın çözüm ortağı Köker Turizm Bunları bünyesine aldı daha önemlisi Anadoluyu tamamen aldı Dirikoçlarda var Zonguldakta Velioğlu var Yani Egede Pamukkale şu an rakipsiz. Kamil Koç bundan sonra egede düşüşüşe geçer bence Şİmdi Pamukkale MArmaraya yayılacak büyük ihtimalle . Konya yoluna girmez ama Anadolu ile gireceği yönünde duyumlar var. Bu arada Anadolunun arabaları Kamil Koç yazacak demiş ya o eleman doğru aslında neden mi? Çünkü Anadolunun sattığı veya takasa verdiği ikinci el, dökük, kazalı araçları hep KamilKoç ta görebilirsiniz şu anda :) :):)

Başa Dön
 Profil Özel mesaj gönder  

MesajGönderilme zamanı: 07 Åžub 2013 21:02 
ADANANIN YENİLİKÇİ FİRMASI LİDER ADANA BU AY SONUNDA FİLOSUNA YENİ SETRA 500 SERİSİ ARAÇLAR DAHİL EDECEKTİR 5 ADET :D :D :D :D

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 08 Åžub 2013 10:07 

Güney Akdeniz Seyahat'in Hatay işletmecileri filolarına 31 HK 838 plakalı Travego 17 SHD katmışlardır.

Başa Dön
 Profil Özel mesaj gönder  

MesajGönderilme zamanı: 08 Åžub 2013 12:27 
çayırağası vip turizmde çalışan 27 AT 190 plakalı yeni tasarım travego satılıga çıkartılmıştır bunun yanında 79 AT 974 plakalı araçta satılıktır iki aracında linkleri aşağıdadır
27 at 190
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-t ... 0555/detay
79 at 974
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-t ... 1790/detay
:shock: :shock: :o

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 08 Åžub 2013 15:45 
Bunlar hayrı alamet değil.Bence Çayırağası Vip mali sıkıntıda ya da bence bir sürpriz yapı Setra 500 serisi otobüs alacaklar.Bana ikinci şık daha yakın geliyor ama bakalım ilerleyen günlerde göreceğiz.Ayrıca ben bu otobüs değiştirme furyasını anlayamıoyrum.Firmanın elinde yeni kasa Travego 15 var satıp 2013 model alıyor.Otobüs aynı haaa beni ilgilendirmez ama ben bu polistikayı yanlış buluyorum...

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 08 Åžub 2013 22:33 
Arkadaşlar sizlere sorum olacak.Ben kardeşim ile anneme 1 ve 2 nolu koltukları ayırrtım.Yalnız kardeşim 12 yaşında oturmasına izin verirler mi sice bilgisi olan varsa cevap yazarsa sevinirim.Şimdiden teşekkürler.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 10 Åžub 2013 02:18 
setra 500lerden bahsedilmekte adana firmasına gelecek diye.arkadaşlar detaylı bilgiye sahip olanlar varsa aydınlatılırsaz çok sevinicez.aracın fiyatları dingillimi? yada kaç gün sonra teslim gibi lütfen açıklama yaparsanız sevinirim teşekkürler.

Başa Dön

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver  [ 3597 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 190, 191, 192, 193, 194, 195, 196 ... 360  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
GeçiÅŸ yap: