Güncel Ulaşım

Türkiye'nin Ticari Ulaşım Araçları ile İlgili Haber ve Fotoğraf Arşivi
Zaman: 13 Tem 2025 02:10

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver  [ 3597 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 192, 193, 194, 195, 196, 197, 198 ... 360  Sonraki
Yazar Mesaj
 Mesaj BaÅŸlığı: Re: Sektörle İlgili Haberler ve Yorumlar
MesajGönderilme zamanı: 12 Åžub 2013 18:25 
dediğim gibi bize verilen bilgiler bu yönde belki araç sayısını yanlış biliyo olabilirim ama mart ayı içerisinde geçişin olacağı yönünde elimizde bilgiler var bunun dışında bu kez ciddi bir şekilde mersin yoılundayız artık herşey hazır bunun dışıunda samsun ve trabzondada ciddi atılımlarımız var kaldıki kayseri sivas ve tokat ta üst düzey yöneticilerin dilinde dolaşmakta bakalım herşeyi zaman gösterecek ama ciddi atılımlarımız var kamil koç olarak

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 12 Åžub 2013 20:05 
Desenize Kamil Koç'un da bir özelliği kalmadı artık.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 12 Åžub 2013 20:09 
Kamil Koç ne özelliği var ki.Ayrıca diğer şehirlerde yaşayan insanlar başka ülkeden mi?Niye böyle bir bakış açınız var.Kamil Koç eskiden Adana ve Mersin'e gidiyormuş o zaman ki Kamil koç başka Kamil koç muydu?Yapmayın yani...

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 12 Åžub 2013 20:45 
Kamil Koç'un Köksallar Turizmi satın alması dedikodular arasında...ilerleyen günlerde göreceğiz...

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 12 Åžub 2013 21:19 
crazy kardeşim haklı doğru ve mantıklı konuşmaktadır.kamil koçun genel müdürü kemal beyde yeni hatlar ve yeni araçlar alınacagına dair açıklamalar yaptı.şuda bir gerçekki güçlü ve köklü firmalar ayakta kalıyor.kamil koç daha çok büyüyecek bunda şüphe yok allah herkezin pazarını hayırlı eylesin amin.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 12 Åžub 2013 21:29 

müslümbekman yazdı:
Kamil Koç ne özelliği var ki.Ayrıca diğer şehirlerde yaşayan insanlar başka ülkeden mi?Niye böyle bir bakış açınız var.Kamil Koç eskiden Adana ve Mersin'e gidiyormuş o zaman ki Kamil koç başka Kamil koç muydu?Yapmayın yani...

Aynen hatta girmesede olur Adanaya kendi firmalarımız ve Antep Urfa araçları fazlasıyla yeterli.Mersin içinde aynı keza Mersin Vif ve Lüks Mersin gayet iyi seviyelerde.

Başa Dön
 Profil Özel mesaj gönder  

MesajGönderilme zamanı: 12 Åžub 2013 22:19 

bence merkezden ne kadar uzaklaşırsa firma firma özelliğini korumakta o kadar zorlaşır merkezinde kuvvetli kalıp, parça parça iş yapacağına tüm kuvvetiyle hatta girse daha hoş olur bence ;) buna ek olarak Alan turizmin pamukkaledeki araçları kamil koça dönmüştür LFP travegoların döndüğünü ben gözümle görmüştüm, diğer seri tourliner ve diğer araçlarda kamile geri dönmüş olduğunu bir forumda gördüm böylece kamil koçun o bölgede biraz daha kuvvetli kalması açısından daha iyi oldu kimse tek tabanca olup fahiş fiyat uygulayamaz ;)

Başa Dön
 Profil Özel mesaj gönder  

MesajGönderilme zamanı: 12 Åžub 2013 23:13 
müslümbekman yazdı:

Benim demek istedigimi yanlis anlamissin ben her firmanin kendi bolgesine sadik kalmasi taraftariyim oldugu yerlerde en iyi hizmeti vermeli, simdi Adana Mersin gibi illere emin olun daha iyi firmalar sefer yapiyor... Kamil Kocun gelecegi Metro turizm gibi olacak herkes eski araclardan ve hizmetten sikayet edecek, ben bunu demeye calistim. (mobilden yazdim yazim hatalarini affedin)

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 13 Åžub 2013 01:46 
Zaten şuanda şikayet sitelerinde bile Kamil Koç, Metro turizmden bile ön sırada şikayetlerde.
Mersin ve Adana'ya girerse elbet yolcu bulacaktır. Ama olan küçük firmalara olacak. Mesela Mersin'de en az etkilenecek firma Mersin Vif turizmdir. VİF çok iyi bir potansiyel yakaladı.
Adana içinde aynı şekilde çok güçlü firmalar var. Etkilenen firmalar küçük,zayıf firmalar olacaktır.
Ama Kamil Koç'un sonu ne olur bilemem.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 13 Åžub 2013 01:52 

şikayetvar.com da takip ediyorum bu iki firma ön sıralarda ancak eylülden bu yana kamile yapılan şikayet pamuğunkinin neredeyse 3'te biri garip bu da :roll:

Başa Dön
 Profil Özel mesaj gönder  

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver  [ 3597 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 192, 193, 194, 195, 196, 197, 198 ... 360  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
GeçiÅŸ yap: