Güncel Ulaşım

Türkiye'nin Ticari Ulaşım Araçları ile İlgili Haber ve Fotoğraf Arşivi
Zaman: 20 Ara 2024 23:08

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 3550 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 204, 205, 206, 207, 208, 209, 210 ... 355  Sonraki
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: Re: Sektörle İlgili Haberler ve Yorumlar
MesajGönderilme zamanı: 11 May 2013 23:22 

mert01 yazdı:
*Yeni Adana Turizm'in İstanbul-Adana-İstanbul seferleri 3'ten 2'ye düşürülmüş.Sanırım yeni yönetim Lider Adana Turizm'i İstanbul hattında daha ön plana çıkarmak istiyor.
*Jet Turizm'in İstanbul-Hatay seferleri 6'ya çıkmış görünüyor.Acaba yeni araç alımımı oldu.Çünkü Hatay-İstanbul 4 sefer görünüyor.
10:00 İstanbul-Hatay
14:00 İstanbul-Hatay
15:30 İstanbul-Hatay
18:30 İstanbul-Hatay
20:00 İstanbul-Hatay
22:30 İstanbul-Hatay :shock:

Firma satılmadan önce benim de çalıştığım dönemde Yeni Adana Seyahat Kayseri-Sivas hattında çok başarılıydı. Yeni yönetim bu hattaki yolcuyu da kaybetmeye başladı, sefer sayısı azaldı Kayseri yönüne.

Başa Dön
 Profil Özel mesaj gönder  

MesajGönderilme zamanı: 12 May 2013 01:21 

Cemal901 yazdı:
mert01 yazdı:
*Yeni Adana Turizm'in İstanbul-Adana-İstanbul seferleri 3'ten 2'ye düşürülmüş.Sanırım yeni yönetim Lider Adana Turizm'i İstanbul hattında daha ön plana çıkarmak istiyor.
*Jet Turizm'in İstanbul-Hatay seferleri 6'ya çıkmış görünüyor.Acaba yeni araç alımımı oldu.Çünkü Hatay-İstanbul 4 sefer görünüyor.

Firma satılmadan önce benim de çalıştığım dönemde Yeni Adana Seyahat Kayseri-Sivas hattında çok başarılıydı. Yeni yönetim bu hattaki yolcuyu da kaybetmeye başladı, sefer sayısı azaldı Kayseri yönüne.

Yeni firma kurulacağı konusunda bir çalışma yada gelişme var mı Adana da ?

Başa Dön
 Profil Özel mesaj gönder  

MesajGönderilme zamanı: 12 May 2013 02:25 

mert01 yazdı:
Cemal901 yazdı:
mert01 yazdı:

Yeni firma kurulacağı konusunda bir çalışma yada gelişme var mı Adana da ?

Adana'nın güçlü bireyselcileri ciddi olarak konuşuyorlar yeni bir firma kurmayı ama somut bir adım yok.En azından bu yaz sezonu bitene kadar böyle birşey olmayacağını söyleyebilirim. Bizler Yeni Adana'nın eski çalışanları olarak bir aile gibiydik. Hostundan kaptanına, amirlerinden müdürlerine kadar hepimiz özveriyle çalışıyorduk, firmanın satılması bizleri çok üzdü. Kurumsal bir yapı kazanmıştık, yöneticiler büyük firmaları örnek alarak yeni atılımlar yapıyorlardı. Gold card uygulaması, internet sitesinde ''Yolcum nerede'' özelliği eklenmesi, ikram çeşitliliği, araç filosu, kısacası herşeyi büyük bir özveriyle en iyi hale getirmeye çalışıyorduk. Basit bir örnek olarak biz firmaya host seçerken diksiyonu düzgün, iyi eğitim almış kişileri birçok kritere göre çeşitli elemelerden geçirerek seçerdik fakat şu an görüyorum ki kaba tabirle sokaktan rastgele kolları façalı tipler host olarak seçiliyor. Yeni Adana yolcusunun alıştığı birçok şey gözardı ediliyor, umarım bol kazanç sağlar yeni sahipleri ve yolcuyu küstürmezler.

Başa Dön
 Profil Özel mesaj gönder  

MesajGönderilme zamanı: 12 May 2013 19:52 
IĞDIRLI TURİZMDE BİR BÖLÜNME MEYDANA GELMİŞ DİYE BİR HABER DUYDUM HATTA BİR KAPTAN ABİMİZLE SOHBETİMİZ SONRASI FİRMANIN İKİYE BÖLÜNDÜĞÜ VE DİĞER FİRMANIN HAS ARAS IĞDIR TURİZM OLARAK SEFERLERİNE BAŞLADIĞINI BELİRTMEK İSTERİM.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 13 May 2013 09:25 

mert01 yazdı:

Jet Turizm'in 14:00 ve 20:00 seferleri muhtemelen incelediğiniz güne özgü ek seferler olabilir,
ancak ilginç olanı aynı gün için İstanbul-Hatay 6 sefer seçilebilirken,Hatay-İstanbul yönünde 4 sefer mevcut.

Jet Turizm ile bilgili araç giriş-çıkışlarını takip edebildiğim ölçüde paylaşıyorum.

Başa Dön
 Profil Özel mesaj gönder  

MesajGönderilme zamanı: 13 May 2013 11:34 
Kayseri Süha Turizm 17 Mayıs'ta Kahramanmaraş-Gaziantep-Şanlıurfa seferlerine başlıyor.Bakalım bu rekabet kimi etkileyecek.Ortada Kayseri Devran var ve de yolcu potansiyeli çok iyi...

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 13 May 2013 11:36 
KASTAMONU GÜVEN ANKARA YOLUNDA!.....

1982 yılından bu yana hizmet veren Kastamonu Güven Turizm, Kastamonu-Ankara seferine dualarla ve kurban keserek başladı.
Taşköprü Terminali’nde gerçekleşen programda 30 yıldır Kastamonu-İstanbul ve Kastamonu-Samsun güzergâhlarında çalışan Kastamonu Güven Otobüs İşletmesi, bundan böyle Kastamonu-Ankara seferlerine de başladı.
2 adet aldıkları sıfır otobüs ile hemşerilerinden gelen talep üzerine Taşköprü ve tüm Kastamonu halkına Ankara güzergâhında da hizmet edecek olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen firma sahibi Hasan Çatal, “30 yıllık hizmet kalitemizi arttırarak devam ettiriyoruz ve halkımızı firmamıza gösterdiği teveccühten dolayı sonsuz şükranlarımızı sunarız” dedi.
Kastamonu Güven Seyahat’in Taşköprü’den sabah 09:00’da, gece ise 01:00’de Ankara’ya seferi olacağı, Ankara’dan ise sabah 09:30, akşam ise 18:00’de Taşköprü’ye seferi olacağı belirtildi.

kaynak: http://www.taskoprupostasi.com/haberdetay.php?id=618

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 13 May 2013 16:43 

Cemal901 yazdı:
mert01 yazdı:
Cemal901 yazdı:
mert01 yazdı:
Ulusoy Turizm'in İstanbul-Adana-İskenderun çalışan Setralar kime ait neden bu hatta hep Setra çalışıyor bilgisi olan var mı?

İskenderun merkezli Koşar Turizme aittir araçlar.

Bu setralar Günsas Turizm de çalışan Setralar mı plakaları nedir ?

Araçlar Varan Turizm'den alınan Setra 416 GT/HD lerdendir. Birinin plakası 31 KCF 31. Diğerinin plakasını anımsayamadım. Araçlar ilk zamanlar Varan bünyesinde çalışıyordu, daha sonra Ulusoy'a geçmişlerdir.

Koşar Turizm'in şu anda Ulusoy'da tek aracı vardır o da 31 KCF 31 plakalı 416 GT/HD.
Ulusoy'un İskenderun kalkışlı iki seferi olup bunlar ;

17:30 İskenderun-Ankara-İstanbul
22:00 İskenderun-Ankara'dır.

31 KCF 31 bu iki hatta dönüşümlü çalışır,diğer araçlar 07 EER 08 plakalı 2006 model Setra 417 HDH,zaman zaman 34 DOB XX plakalı Starliner 2'ler ve plakasını tam hatırlayamadığım 34 DH XXXX Setra 417 HDH 'dir.

Başa Dön
 Profil Özel mesaj gönder  

MesajGönderilme zamanı: 13 May 2013 16:51 

Dün Ankara-Esenboğa Havalimanında arka camında bektaşlar logosu olan plakası 34 FRF 99 (yanılıyor olabilirim) olan kırmızı-mavi kuşaklara sahip beyaz renkli bir Setra S 211 HD görmüş bulunmaktayım.Ancak fotograf çekme imkanım olamadı.

Başa Dön
 Profil Özel mesaj gönder  

MesajGönderilme zamanı: 13 May 2013 19:34 

Cemal kardeş Kadirli Seyahat'in bir ara İstanbul seferleri vardı onlar ne oldu ?

Başa Dön
 Profil Özel mesaj gönder  

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 3550 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 204, 205, 206, 207, 208, 209, 210 ... 355  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot] ve 5 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap: