Güncel Ulaşım

Türkiye'nin Ticari Ulaşım Araçları ile İlgili Haber ve Fotoğraf Arşivi
Zaman: 23 Nis 2026 22:52

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver  [ 3676 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 215, 216, 217, 218, 219, 220, 221 ... 368  Sonraki
Yazar Mesaj
 Mesaj BaÅŸlığı: Re: Sektörle İlgili Haberler ve Yorumlar
MesajGönderilme zamanı: 07 Tem 2013 19:12 
LüksKahramanMaraş turizm ISPARTA seferleri başlatmıştır ..hayırlı olsun :) ;)

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 07 Tem 2013 19:39 
BORA46 yazdı:
:? Duydum bi duyuma göre Malatya Zafer Turizm de ki neoplan marka araçlar :) Firmadan ayrılacak . . .Yaz sezonu hareketli geçiren Zafer Turizm in söz konusu olan 44 Ld 999 ve 44 FC 111 marka starliner ne olacak ? Ben ctylinerler ayrılacak diye duymuştum

Böyle bir duyumun yanlış olma ihtimali de olabilir çünkü şu an tam yaz sezonunun içindeyiz .Bu araçlar satılsa firmadaki sefer sayısı azalır ama satılacağını sanmam ;)

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 07 Tem 2013 19:49 
Ahmet 44 yazdı:
BORA46 yazdı:
:? Duydum bi duyuma göre Malatya Zafer Turizm de ki neoplan marka araçlar :) Firmadan ayrılacak . . .Yaz sezonu hareketli geçiren Zafer Turizm in söz konusu olan 44 Ld 999 ve 44 FC 111 marka starliner ne olacak ? Ben ctylinerler ayrılacak diye duymuştum

Böyle bir duyumun yanlış olma ihtimali de olabilir çünkü şu an tam yaz sezonunun içindeyiz .Bu araçlar satılsa firmadaki sefer sayısı azalır ama satılacağını sanmam ;)

Kardeşim Dingilli Travego Girdi 2 tane 2 tanede T15 Girdi... Buyuk ihtimalle STARLİNERLER kalır :)

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 07 Tem 2013 19:51 
BORA46 yazdı:
Ahmet 44 yazdı:
BORA46 yazdı:

Kardeşim Dingilli Travego Girdi 2 tane 2 tanede T15 Girdi... Buyuk ihtimalle STARLİNERLER kalır :)

O araçlar şahıs araçları ancak Neoplanlar firmanın öz mal aracıdır ;)

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 07 Tem 2013 19:54 
Ahmet 44 yazdı:
BORA46 yazdı:
Ahmet 44 yazdı:
BORA46 yazdı:

O araçlar şahıs araçları ancak Neoplanlar firmanın öz mal aracıdır ;)

Kardeşim Ben sadece olanı dedim . . .Bekleyıp Görecez :) gelecekleri ne olacak :) :roll:

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 07 Tem 2013 19:55 
Aynen ilerideki zamanlarda göreceğiz..... :P :mrgreen:

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 08 Tem 2013 10:44 

Hatay Metro Turizm Hatay-Bodrum seferi açmış olup güzergahta Diamond Suit çalışmaktadır :shock:

Başa Dön
 Profil Özel mesaj gönder  

MesajGönderilme zamanı: 08 Tem 2013 13:29 

bakioguz yazdı:
Hatay Metro Turizm Hatay-Bodrum seferi açmış olup güzergahta Diamond Suit çalışmaktadır :shock:

Araçlar daha önce Konset ve Kamil Koç'ta çalışmış olan 42BHA04 ve 42BHA03 plakalı araçlardır.Karşılıklı çalışacaklar.

Başa Dön
 Profil Özel mesaj gönder  

MesajGönderilme zamanı: 08 Tem 2013 13:34 

mert01 yazdı:
bakioguz yazdı:
mert01 yazdı:
Has Turizm İstanbul-Hatay-İstanbul seferini 5'e çıkarmıştır.Ayrıca fiyatlarda Adana-70 Hatay Molalı 75 Vip 90 olmuştur.

Yoğunluk sebebiyle Has Turizm gibi yarın için İstanbul yönüne,

Jet Turizm 5 sefer (11:00-13:30-15:30-18:00-20:15) Bilet fiyatları internetten 72 TL.
Günsas 3 sefer (14:15-19:15-20:30) Bilet fiyatları internetten 70 TL.
Hatay Nur 3 sefer (14:30-19:30-21:00) Bilet fiyatları internetten 60-70 TL.
düzenleyecektir.

Hatay Metro'nun 3-4,Hatay Güney'in 1,Hatay Sen 1,Hatay Ses Öztur'un 1-2,Hatay Sas'ın 1-2 seferi ile Hatay-İstanbul yönünde bir gündeki sefer sayısı 25'e kadar çıkmaktadır :o

İstanbul'dan Has Turizm ve Jet Turizm dışında Adana'ya giren Hatay firması var mı ? Günsas-Nur-Sen Ekspres sanırım.Diğerleri giriyor mu ?

Hatay Metro'nun bugün için İstanbul yönüne 5 seferi var ve hepsi de Adana'ya girer.
Uzun süredir İstanbul'a otobüsle gitmedim ama bildiğim kadarıyla;

Günsas Adana'ya girmez.
Hatay Nur;Adana yerine Ceyhan'dan yolcu alıyordu.
Hatay Sen;zaten yurt içi tek seferi var,girmez diye biliyorum.
Hatay Güney Tur,yazın zaman zaman 2 seferi oluyor,Adana'ya girdiğini sanmıyorum.
Hatay Sas,yazın zaman zaman 2 seferi oluyor,Adana'ya girdiğini sanmıyorum.
Hatay Ses Öztur 2 seferi var,Adana'ya girmez diye tahmin ediyorum.

Başa Dön
 Profil Özel mesaj gönder  

MesajGönderilme zamanı: 08 Tem 2013 21:14 
Ak turizm de Şahıs arabaları ayrılmaya başladı ve Şirket Kendi arabaları ile Hizmet verecektir.

Başa Dön

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver  [ 3676 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 215, 216, 217, 218, 219, 220, 221 ... 368  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Fırat Kocabey, Google [Bot] ve 2 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
GeçiÅŸ yap: