Güncel Ulaşım

Türkiye'nin Ticari Ulaşım Araçları ile İlgili Haber ve Fotoğraf Arşivi
Zaman: 21 Nis 2026 04:23

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver  [ 3676 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 368  Sonraki
Yazar Mesaj
 Mesaj BaÅŸlığı: Re: Sektörle İlgili DiÄŸer Haberler
MesajGönderilme zamanı: 01 Ara 2009 13:44 

caglar20_setra yazdı:
İzmir-Bergama arası küçük otobüs dönemi

İzmir ile Bergama arasında küçük otobüslerle yolcu taşınacak. Bergama İzmir arasında yolcu taşıyan Metro firmasının 19 ortağından 12'si ayrılarak, Bergama-Koop adı altında birleşti.

İzmir-Bergama arası küçük otobüs dönemi!

Yeni oluşum, 15 yolcu kapasiteli 15 adet küçük otobüs ile hizmet verecek.

Bergama-Koop Sorumlusu Hayrettin Malgaz, Bergama İzmir arasında çalışacak olan 15 adet Mercedes küçük otobüs seferlerine Kasım ayında başlayacaklarını açıkladı.

Malgaz, İzmir Büyükşehir Belediyesi yol belgesi dışında gerekli tüm işlemleri tamamladıklarını, Büyükşehir Belediyesinden alacakları yol belgesiyle Kasım ayında Bergama İzmir arasında seferlere başlayacaklarını kaydetti.

Malgaz, Bergama İzmir arasında kendi araçları ile 10 liraya yolcu taşıyacaklarını, ayrıca Bergama'da sosyal etkinliklere katkı yapacaklarını söyledi.

http://www.egedesonsoz.com/default.asp? ... bus-donemi

Resim

Firma değiştiren otobüsler başlığında payalaşmıştım 35 F 4040 T15 ve Dün görüntülediğim 35 VHH 45 gri T17de Bergama koop altında çalışmaya başlamıştır. Diğer araçlar mercedes sprinter minibüslerdir. Bayramdan önce faaliyete geçen firmada doluluk oranı şimdilik zayıf gidiyor.

Başa Dön
 Profil Özel mesaj gönder  

MesajGönderilme zamanı: 01 Ara 2009 13:51 
Ali Özcan yazdı:
Ulusoy Edirne hattını kapatmayacak.Hatta Edirne hattı tamamen Cityliner olacak.Ayrıca Ulusoy yeni yılda yeni seferlere başlayacak.KAYSERİ ve SİVAS Ulusoy'un yeni güzergahları olacak.

Ulusoy'un açmayı planladığı hatlardan biri de Keşan - Ankara olduğu söyleniyor. Benim mail adresime, bu hat ile ilgili olarak sizi gelecekte bilgilendireceğiz diye bir not düşmüşlerdi.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 02 Ara 2009 21:19 
Ali Özcan yazdı:
Ulusoy Edirne hattını kapatmayacak.Hatta Edirne hattı tamamen Cityliner olacak.Ayrıca Ulusoy yeni yılda yeni seferlere başlayacak.KAYSERİ ve SİVAS Ulusoy'un yeni güzergahları olacak.

Sivas ve Kayseri'de Ulusoy açıkcası biraz garip geliyor,
Çünkü o yörenin insan kendi firmasını seçer (gerçi Sivas Tur her ne kadar Sivas'lı olmasada iyi bir doluluk olaranı var)
Öğrenci ve Kalite arayanlar seçebilirler ama açıkcası ben fazla uzun ömürlü görmüyorum.
Birde Sivasta o kadar firma varken + Ulusoy güzel bir rekabet olabilir,
Ulusoy yeni araçlarını Sivas hattına verirse Sivas firmalarıda mecburi filo yenilemeye giderler.(altta kalmamak için bknz: Sivas Tur Starliner- Huzur Setra.:)
Tüketiciye yani yolcuya yarar bu.

Hayırlısı.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 03 Ara 2009 16:52 
ulusoy edirneye servis olarak bir tanede ısuzu geldi.bunla birlikte 2 tane servisi oldu ulusoyun edirnede.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 04 Ara 2009 17:12 
Ali Özcan yazdı:

Kayseri'de 1 2 ay Önce Görmüstüm Ulusoyun Terminal yazıhanesini Ama Ne Araç Geliyor Ne Gidiyor Garip :) Ama Bu Haber Sevindirici Oldu Sanırsam Ulusoy Kayseri'ye Gelirse Süha,İnci
Gibi Firmalarda Rekabet Olur Diye Düşünüyorum

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 04 Ara 2009 18:07 

kayseri deki yazıhane samsun adana seferi yapan otobüsler uğruyor o yüzden fazla giden gelen olmamıştır

Başa Dön
 Profil Özel mesaj gönder  

MesajGönderilme zamanı: 04 Ara 2009 23:00 

Şanal Kırşehir Seyahat Kurucusu olan Ömer Şanal Vefat Etmiştir....
Tüm Şanal Ailesinin Başı Sağ olsun....

Başa Dön
 Profil Özel mesaj gönder  

MesajGönderilme zamanı: 08 Ara 2009 22:00 
KAMİL KOÇ İZMİR-BODRUM BODRUM-İZMİR RAHAT HAT VE NORMAL SEFERLERİNİ KALDIRMIŞ.DENİZLİ-İZMİR İZMİR-DENİZLİ RAHAT HAT SEFERLERİNİ BAŞLATMIŞ......

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 12 Ara 2009 12:37 
Son günlerde ŞANLIURFA ASTOR seyahatin otobüslerini görüyorum.Ş.Urfa'da yeni bir firmamı kuruldu yoksa eski firmalardan biri isim mi değiştirdi.Son zamanlarda TATLISES ve URFA CESUR firmalarının arabalarını piyasada pek göremiyorum ya da bana denk gelmiyor olabilir.Bu iki firma birleşmiş olabilir mi?

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 12 Ara 2009 19:02 

arkadaşlar bugün otagarda arkadaşlarımla gezerken izmit turizmin yanından geçerken arkadaşlarıma izmit turizmin bünyesine girdiğini söyledim bunu duyan şöför yanına çağırdı bunun yanlış olduğunu söyledi bende sadece istanbula seferiniz kaldı dedim o da zarar etttik o yüzden kapattık ama yılbaşından sonra 40 araba alarak bu seferleri açacaklarını söyledi.

Başa Dön
 Profil Özel mesaj gönder  

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver  [ 3676 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 368  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 9 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
GeçiÅŸ yap: