Güncel Ulaşım

Türkiye'nin Ticari Ulaşım Araçları ile İlgili Haber ve Fotoğraf Arşivi
Zaman: 19 Nis 2025 08:29

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver  [ 3569 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 357  Sonraki
Yazar Mesaj
 Mesaj BaÅŸlığı: Re: Sektörle İlgili DiÄŸer Haberler
MesajGönderilme zamanı: 04 Oca 2010 21:45 
Düzce Ekspres firmasının yeniden kurulması söz konusudur.bilgilerinize

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 04 Oca 2010 22:52 
byrifo yazdı:
Nilüfer Turizm Lüleburgaz Yaman Şubesindeki Yetkiliyle Yapmış Olduğum Görüşmede Seferlerin Araç Yetersizliği Nedeniyle İptal Edildiğini Öğrendim.1 Ocakta 60 Adet Arabanın Çıkacağı Ve 8 Ocaktan İtibaren 25 Adet Aracın Kırklareli-Lüleburgaz-Babaeski Bölgesinde Karşılıklı Olarak Çalışacağı Bilgisini Aldım.Gelişmeleri İlerleyen Günlerde Hep Beraber Bekleyip Göreceğiz.Ve Ayrıca Kırklareli-Lüleburgaz-Babaeskiden İzmir Seferleri Çanakkale Üzerinden Düzenlenicekmiş.Acaba Çanakkalede Truva Gibi Kökleşmiş Firmalarla Bir Sürtüşme Söz Konusu Olurmu...

bana sorarsan pek düşünmüyorum çünkü bu hatta truva halkla özdeşleşmiş bir firma hem trakyada ki yazanecileri bana göre çok kuvvetli yani bu işi yıllardır yapan kişiler ikinci olarakta bu hattın yolcusu sınırlı zaten truva da 4 tane yapıyor şöyle bişey çok düşük bi ihtimal nilüferin orda tutması çünkü çanakkaleden sonra yarım saatte bi araba kaldırıyor truva izmire nilüfer yapsa yapsa 3-4 araba yapar max. buda hiçbirşey ifade etmez kendini gezdirmiş olur şöför muavinde :lol:

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 04 Oca 2010 23:05 
cemyılmaz yazdı:
byrifo yazdı:
Nilüfer Turizm Lüleburgaz Yaman Şubesindeki Yetkiliyle Yapmış Olduğum Görüşmede Seferlerin Araç Yetersizliği Nedeniyle İptal Edildiğini Öğrendim.1 Ocakta 60 Adet Arabanın Çıkacağı Ve 8 Ocaktan İtibaren 25 Adet Aracın Kırklareli-Lüleburgaz-Babaeski Bölgesinde Karşılıklı Olarak Çalışacağı Bilgisini Aldım.Gelişmeleri İlerleyen Günlerde Hep Beraber Bekleyip Göreceğiz.Ve Ayrıca Kırklareli-Lüleburgaz-Babaeskiden İzmir Seferleri Çanakkale Üzerinden Düzenlenicekmiş.Acaba Çanakkalede Truva Gibi Kökleşmiş Firmalarla Bir Sürtüşme Söz Konusu Olurmu...

bana sorarsan pek düşünmüyorum çünkü bu hatta truva halkla özdeşleşmiş bir firma hem trakyada ki yazanecileri bana göre çok kuvvetli yani bu işi yıllardır yapan kişiler ikinci olarakta bu hattın yolcusu sınırlı zaten truva da 4 tane yapıyor şöyle bişey çok düşük bi ihtimal nilüferin orda tutması çünkü çanakkaleden sonra yarım saatte bi araba kaldırıyor truva izmire nilüfer yapsa yapsa 3-4 araba yapar max. buda hiçbirşey ifade etmez kendini gezdirmiş olur şöför muavinde :lol:

Aynı hatta günde 2 sefer yapan Hakiki Koç'u da unutmamak lazım.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 04 Oca 2010 23:08 
Ozan Özertürk yazdı:
cemyılmaz yazdı:
byrifo yazdı:

Aynı hatta günde 2 sefer yapan Hakiki Koç'u da unutmamak lazım.

evet doğru hakiki koçta vardı :)

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 06 Oca 2010 00:27 
Divriği Sivas Tur elindeki 3 aracını satılığa çıkartmış..

Yakın bir zamanda tekrar satışa çıkardığı 2 aracına şimdi 3 'e çıkarmış.

Araçlar Sivas Tur'da çalışan EV plakalı araçlardır.

Setra - 58EV007

403 - 58 EV 129

Travego -58 EV 085

Araçların satılma sebebi nedir? Bilen varmı..

Yine bir Sivas Turdan kopmamı yaşacanak acaba. :?:

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 06 Oca 2010 13:07 

Emre yazdı:

Düzce Ekspress'i Efe Tur satın almamış mıydı? Hatta bir süre Düzce - İstanbul denediler ama tutunamadılar. Sonra İstanbul hattını iptal edip Zonguldak - Bursa devam ettiler. Kısacası firmanın isim hakkı şu anda Efe Tur'da değil mi, yoksa ben mi yanlış biliyorum? :)

Başa Dön
 Profil Özel mesaj gönder  

MesajGönderilme zamanı: 06 Oca 2010 13:23 
Özerler İnci Turizmde 38 SD 932 plakalı Man Fortuna Mega 2+1 olmuştur.Araçta büyük ihtimalle koltuk arkası tv'de vardır.Verim alınırsa diğer fortuna araçlarda 2+1 olacaktır.Bilginize.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 06 Oca 2010 19:20 
Metro Turizm Ankara-İstanbul/İstanbul-Ankara seferini 23 tl yapmıştır

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 06 Oca 2010 19:46 
Arkadaşlar Malatya Zafer Turizm'e yeni travegolar gelmiş diyorlar.Bu konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim :)

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 07 Oca 2010 04:20 
tolga24 yazdı:
Emre yazdı:

Düzce Ekspress'i Efe Tur satın almamış mıydı? Hatta bir süre Düzce - İstanbul denediler ama tutunamadılar. Sonra İstanbul hattını iptal edip Zonguldak - Bursa devam ettiler. Kısacası firmanın isim hakkı şu anda Efe Tur'da değil mi, yoksa ben mi yanlış biliyorum? :)

Efe Tur satın almamıştır.şu anda Efe turun düzceye çalışan araçları Efe tur'un kend araçları ve şahıs otobüsçüleridir.Hatta bir müddet Düzce Güven'in istanbul biletlerinde de Efe tur'un adı yazmaktaydı.
Şu anda Nisan ayına doğru Düzce Ekspres firmasının tekrar faaliyete geçmesi söz konusudur.

Başa Dön

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver  [ 3569 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 357  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
GeçiÅŸ yap: