Güncel Ulaşım

Türkiye'nin Ticari Ulaşım Araçları ile İlgili Haber ve Fotoğraf Arşivi
Zaman: 21 Ara 2024 13:42

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver  [ 3550 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 271, 272, 273, 274, 275, 276, 277 ... 355  Sonraki
Yazar Mesaj
 Mesaj BaÅŸlığı: Re: Sektörle Ä°lgili Haberler ve Yorumlar
MesajGönderilme zamanı: 30 Haz 2014 15:17 
Gaziantep'te Binevler ofisini gördüm;fakat yeri daha önce Fındıklı Toros ve Kayseri Devran'ın yeriydi şu an Kamil Koç yazıyor ve Fındıklı Toros tabelası var.Acaba Kayseri Devran Turizm'le mi birleşti?

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 30 Haz 2014 18:35 
müslümbekman yazdı:
Gaziantep'te Binevler ofisini gördüm;fakat yeri daha önce Fındıklı Toros ve Kayseri Devran'ın yeriydi şu an Kamil Koç yazıyor ve Fındıklı Toros tabelası var.Acaba Kayseri Devran Turizm'le mi birleşti?

Aynen Bende Gördüm Orayı Kamil Koç'ta 16 LZ 799 Plakalı Travego'nun kaptanıyla sohbet etme şansım oldu adam " Kamil Koç Devran Turizm'i Satın Aldı Birleştiler ..." Demişti...

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 30 Haz 2014 21:06 

Gokhan yazdı:
Has Turizm'de dün akşam ve bu sabah kapak jantlı Travego 15'ler görülmüştür.
Araçların yeni teslimat araçlar olması muhtemeldir.

Araçların plakaları 31 Y 8257-58-59 dur.Araçlar 2013 modeldir ve ruhsat tarihleri Aralık 2013 tür ama daha yeni seferlere başlamıştır.

Başa Dön
 Profil Özel mesaj gönder  

MesajGönderilme zamanı: 01 Tem 2014 08:40 

mert01 yazdı:
Gokhan yazdı:
Güney Lüks Adana filosuna 31 AYZ 23 plakalı Starliner katılmıştır :shock:
Bilgi firmanın web sayfası.

Acaba geçmişte Yeni Adana'da çalışan 34 UR 1831 plakalı Starliner olabilir mi ? 1.Renk beyaz 2.Renk Gri çıkıyor sorgulamada.

Aracı görme fırsatım oldu.Araç Sivas Tur'dan çıkma bir araç,muhtemelen eski plakası 58 UE 555'tir.

Başa Dön
 Profil Özel mesaj gönder  

MesajGönderilme zamanı: 01 Tem 2014 17:18 

Gokhan yazdı:
Hatay Jet Turizm'e 06 JT 110 plakalı araç katılarak filodaki araç sayısı 33'e yükselmiştir.

Araç Seç Turizm'den alınmıştır,eski plakası 27 PP 752 yada 27 YL 083 olabilir.

Başa Dön
 Profil Özel mesaj gönder  

MesajGönderilme zamanı: 02 Tem 2014 22:14 

Hatay Jet Turizm'deki 06 JT 235 plakalı araç 2+1'e dönüştürülmüştür.

Başa Dön
 Profil Özel mesaj gönder  

MesajGönderilme zamanı: 02 Tem 2014 23:15 
Arkadaşlar bundan bir kaç gün önce İzmirden Malatyaya geldim ve her zaman kullandığım firma olan Beydağı Turizmi seçtim Beydağı yıllardır Aksarayda mola yeri olarak Yapılcanlar tesisini kullanır uzun süre sonra bu tesis yeriine adını şuan anımsamadığım ama Metro Turizmin Aksarayda kullandığı tesiste mola verdi zira tesisteki 10 araçtan 7 si Metroya aitti neyse asıl mevzuya gelelim biz molaya girdikten yaklaşık 5 dakika sonra Niğde İNAN TURİZMe ait bi Travego yanaştı ve araç mola yerinde bildiğim kadarıyla en az 15 20 dakikaya yaklaşık bi süre durması gerekirken sadece 5 dakika durdu ve direk kalktı bu duruma biraz şaşırdım ki otobüs gittikten 2 dakika sonra 60 yaşlarında bi amca geldi ve otobüsü göremedi meğer İNAN TURİZM 60 yaşındaki yaşlı bi yolcusunu orada bırakıp gitmişti. yaşlı adam ne yapacağını şaşırdı oradaki otobüsün ön camlarını yıkayan adamdan yardım istedi ama adam küstah bi tavırla bişey olmaz amca sonraki araca binersin deyip başından def etti bu olay beni daha çok şaşırttı ve kızdırdı olaya müdahele etmek istedim ama tam o sırada otobüsüm kalktı ben sadece önden olanları izledim en son gördüğüm şey ise çaresiz bi şekilde ortada kalmış telefonuna bakan gözleri hafif puslu ve dolu yaşlı bi amcaydı aklıma bu durumun benim dedemin başına gelebileceğini düşündükçe dahada üzüldüm ve sinirlendim

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 02 Tem 2014 23:21 
Buradan öncelikle NİĞDE İNAN TURİZMİ kınıyorum 60 yaşında yaşlı bi yolcusuna sahip çıkamadağı için yokluğunu farkedemediği için ikinci olarak adını bilmediğim o tesisin çalışanlarını kınıyorum ve bu rezilliklerini buradan paylaşmak istiyorum eminim bu tarz olaylar bi çok kez oluyo ama ben sadece yaşadığım olayı paylaşmak istedim yazdıklarımı okuyan arkadaşlara teşekkürlerimi bir borç bilirim

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 02 Tem 2014 23:24 

Tesisin ismi Tapan'dır. Afyon'da nasıl Kolaylı grubu tesislerde farklı tesislerde boy gösteriyorsa, Aksaray'da ki kaliteli tesislerin hepsi aynı şirkete aittir. Yolcu unutulması gerçekten çok kötü bir şey, hele ki günde tek seferi olan firmalar için. Benimde unutmuşluğum oldu bir kaç kez ama ben hiç sorun yaşamadım. Metro'da olduğum için arkadan sürekli araba gelmekteydi. Bunda yolcunun, personelin ve yolcunun yanında oturan yolcunun suçu var.

Başa Dön
 Profil Özel mesaj gönder  

MesajGönderilme zamanı: 03 Tem 2014 00:01 

Hatay Jet Turizm'deki 06 JT 271 ve 06 JT 291 plakalı araçları görüntüleyeniniz oldu mu?
06 JT 291 plaka sorgusunda otobüs olarak da görünmüyor :shock:

Başa Dön
 Profil Özel mesaj gönder  

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver  [ 3550 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 271, 272, 273, 274, 275, 276, 277 ... 355  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 26 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
GeçiÅŸ yap: