Güncel Ulaşım

Türkiye'nin Ticari Ulaşım Araçları ile İlgili Haber ve Fotoğraf Arşivi
Zaman: 21 Nis 2026 21:57

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver  [ 3676 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 368  Sonraki
Yazar Mesaj
 Mesaj BaÅŸlığı: Re: Sektörle İlgili DiÄŸer Haberler
MesajGönderilme zamanı: 27 Åžub 2010 16:17 
Arkadaşlar yusuf66'nın paylaştığı Öz Sivas Seyahat firması hakkında birkaç dipnot.

Firma eski ismiyle Kızılırmak Seyahat olup 58. yılı nedeniyle isim değişikliğine gitmiştir.

Firmanın ismi yanı sıra imajıda yenilerek Sivas'ta Öz Sivas Seyahat olarak müşteri paydasını güçlendirmek gibi bir amacı vardır. Ve buna filosuna yeni araçlar katarak başladı.*

Firmanın yeni imajı Sivas halkı tarafından beğenilip sahipleneceği görüşleri olduğunu biliyoruz.

Öz Sivas Seyahat yazıları bütün araçlara yazılmış olup, yazahanelerinde tabelalar değişmiştir.

ÖZ SİVAS SEYAHAT KIZILIRMAK TURİZM** için hayırlı olması dileğiyle.

* :yusuf66'nın paylaştığı T15 filoya bu kapsamda yeni katılmıştır.
**: Firmanın tam ismi budur.

Firmanın 403'lerine uygulanan resimlerinden bir tanesi.

Resim

Fotoğraf bilgilendirme araçlıdır ve alıntıdır. Daha güzellerini Güncel Ulaşım ailesinden bekliyoruz:)

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 28 Åžub 2010 19:27 
Site Yöneticisi

Kent Turizm'in İstanbul Esenler Otogar'ındaki peronu değişmiş olup,Kent Turizm'in araçları artık seferlerine Malatya Beydağı'nın peronundan çıkacaktır.Artık Beydağı'nın peronu,Hem Kent Turizm,hem Beydağı kullanacaktır.Bilginize. ;) :)

Başa Dön
 Profil Özel mesaj gönder  

MesajGönderilme zamanı: 28 Åžub 2010 22:46 

Sercan Oktay yazdı:
Kent Turizm'in İstanbul Esenler Otogar'ındaki peronu değişmiş olup,Kent Turizm'in araçları artık seferlerine Malatya Beydağı'nın peronundan çıkacaktır.Artık Beydağı'nın peronu,Hem Kent Turizm,hem Beydağı kullanacaktır.Bilginize. ;) :)

Evet mikroskopla görülebilecek ufaklıkta birde tabela asmışlar,insanlar mazallah tabelamızı okur ve bilet alıp arabamıza binerler diye !!!!!

Başkalarının Kent'e zarar vermesine gerek yok kendi kendine çok güzel zarar veriyorlar.Firmanın kendisi ve üstündeki Erciyes dağı bukadarda küçültülmezki.. :evil: :evil: :evil:

Başa Dön
 Profil Özel mesaj gönder  

MesajGönderilme zamanı: 01 Mar 2010 15:05 
[quote="doktur"]Arkadaşlar yusuf66'nın paylaştığı Öz Sivas Seyahat firması hakkında birkaç dipnot.

Firma eski ismiyle Kızılırmak Seyahat olup 58. yılı nedeniyle isim değişikliğine gitmiştir.
Resim
/quote]

Geçtiğimiz ay Kızılırmak Turizm Öz Sivas ve Yeni Hedef Turizm olarak ikiye bölünmüştür. Öz Sivas Seyehat Kızılırmak Turizmin isim değişmesi sonucu değil ikiye bölünmesi sonucu ortaya çıkmıştır.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 01 Mar 2010 22:24 
osman can yazdı:
doktur yazdı:
Arkadaşlar yusuf66'nın paylaştığı Öz Sivas Seyahat firması hakkında birkaç dipnot.

Resim

Geçtiğimiz ay Kızılırmak Turizm Öz Sivas ve Yeni Hedef Turizm olarak ikiye bölünmüştür. Öz Sivas Seyehat Kızılırmak Turizmin isim değişmesi sonucu değil ikiye bölünmesi sonucu ortaya çıkmıştır.

Dediğiniz üzerine biraz neti karıştırdım bir kaç arkadaşım ile görüştüm ne Hedef nede Yeni Hedef Turizm adını duyduklarını söylediler..

Kızılırmağın web sayfasında da Öz Sivas ismi ile karşılaştım. Sanırım yine bir hisse ve isim sorunundan böyle bir yola gidildi.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 02 Mar 2010 10:53 
doktur yazdı:

Dediğiniz üzerine biraz neti karıştırdım bir kaç arkadaşım ile görüştüm ne Hedef nede Yeni Hedef Turizm adını duyduklarını söylediler..

Kızılırmağın web sayfasında da Öz Sivas ismi ile karşılaştım. Sanırım yine bir hisse ve isim sorunundan böyle bir yola gidildi.

İnternette olmayabilir Sivas'ta olmayan arkadaşlarınızında haberi olmayabilir zira batıya seferleri yok, Sivas Otogarına giderseniz sizde görürsünüz. Sivas Hükümet meydanındada Kızılırmağın eski yazıhanesi Öz Sivas, hemen iki dükkan ötesindeki eski Öz Sivas Selçuk Turizm yazıhanesi ise Yeni Hedef Turizm Yazıhanesi olmuştur.Sivas radyolarında sürekli reklamları çıkmaktadır. Kayseride İpek Turizm yazıhaneleride biletlerini satmaktadır.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 02 Mar 2010 11:52 
Evet Kızılırmak Turizm'in batıya seferleri yok. Önemli olarak da İzmir'e yok. Bu büyük bir eksiklik. Bu yaz memlekete giderken bu sıkıntıyı bende yaşadım. Zira Sivas ilçesi Şarkışla'ya gitmek için hiçbir Sivas firmasını kullanamıyorsunuz. Bunun nedeni seferlerin Ankara ve Yozgat üzerinden yapılması. Kayseri firmalarının İzmir'den seferlerini Kayseri'den sonrası için uzatmasını mı bekleyeceğiz yoksa Yeni ismiyle Öz Sivas Seyahat'in isim ve yenilikleriyle batıya açılmasını mı? İsim konusunda Öz Sivas Seyahat bana cok güzel gelmedi, yani eskiye oranla. Özellikle Sivas'da öne cıkan Kızılırmak teması bir Sivas-Şarkışla firması için oldukça yerindeydi. Belki yazı stilleri ve logoda değişikliğe gidilebilirdi. Ama bununda olmaması muhtemelen İpek Turizm'in de etkisinin oldugu bölünmenin yaşanması olsa gerek. Çok temiz orjinal modelli O 403'ler mevcuttu firmada. Akıbetleri yazın ne olacak acaba?

Yazın o bölgeyi yerinden incelemek kaydıyla.. :)

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 05 Mar 2010 20:49 
Resim
Arkadaşlar Bu arabayı Türkiyede ne zaman görecğiz bi fikri olan var mı? ( Resim RHD idi Ben SHD yaptım)

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 05 Mar 2010 22:46 

selim5361 yazdı:
Resim
Arkadaşlar Bu arabayı Türkiyede ne zaman görecğiz bi fikri olan var mı? ( Resim RHD idi Ben SHD yaptım)

Selim fotosunu koyduğun araç 2008de avrupada Yeni Travego olarak tanıtılan araçtır, aşağıda linkini verdiğim adres ise aracın tanıtımı ve genel lansman tarihine ait. Ülkemize ne zaman geleceği yada gelip gelmeyeceği konusunda söyleneceklerde spekülasyon olacaktır.

http://www.emercedesbenz.com/Jul08/30_0 ... emier.html

Başa Dön
 Profil Özel mesaj gönder  

MesajGönderilme zamanı: 06 Mar 2010 13:02 

Ama gerçekten avrupalı travego setra kalitesinde o araç Türkiye ye gelse setra nın belki alımı düşer

Başa Dön
 Profil Özel mesaj gönder  

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver  [ 3676 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 368  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot] ve 11 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
GeçiÅŸ yap: