Güncel Ulaşım

Türkiye'nin Ticari Ulaşım Araçları ile İlgili Haber ve Fotoğraf Arşivi
Zaman: 22 Nis 2026 05:35

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver  [ 3676 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 368  Sonraki
Yazar Mesaj
 Mesaj BaÅŸlığı: Re: Sektörle İlgili DiÄŸer Haberler
MesajGönderilme zamanı: 16 Haz 2010 01:42 
Site Yöneticisi

Metro Turizm'de hizmet vermekte olan ve bundan sonra Metro Turizm'de Class hizmeti verecek olan 34 YFF 36 plakalı 2004 model Setra 417 HDH ;)

Resim

Not:Fotoğraf bilgi amaçlıdır.

Başa Dön
 Profil Özel mesaj gönder  

MesajGönderilme zamanı: 16 Haz 2010 22:39 
Salı günü itibariyle İzmit Seyahat'te çalışan 2 Tane Travegonun logoları sökülüp, sabah 7.00 civarı İstanbul'a gönderildi.Konuyla ilgili bilgisi olan varmı? Birisinin cam numarası 9'du...

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 17 Haz 2010 20:36 
Kamil Koç Isparta,kendi bünyesinde çalışan 17 plakalı Neoplan Tourliner'in birisini 32 LU plaka yapmıştır.Diğer aracın da 32 plakaya dönmesi büyük ihtimaldir.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 17 Haz 2010 22:57 
Site Yöneticisi

Evet sizlere ilginç bir gelişmeyi daha sunmak istiyorum.Efe Tur elindeki Temsa Diamond'lara Travego görünümünü katması yetmediği gibi,şimdide araçları Setra'ya çevirmeye başlamıştır.Paylaşmayı unuttuğum ve geç kaldığım bir bilgi.Ama inanın pes dedirtecek bir olay ve kendi açımdan baktığımda çok üzücü olarak nitelendirebilirim. :(

Resim

Resim

Resim

Resim

Başa Dön
 Profil Özel mesaj gönder  

MesajGönderilme zamanı: 17 Haz 2010 23:18 

Sercan Oktay yazdı:
Evet sizlere ilginç bir gelişmeyi daha sunmak istiyorum.Efe Tur elindeki Temsa Diamond'lara Travego görünümünü katması yetmediği gibi,şimdide araçları Setra'ya çevirmeye başlamıştır.Paylaşmayı unuttuğum ve geç kaldığım bir bilgi.Ama inanın pes dedirtecek bir olay ve kendi açımdan baktığımda çok üzücü olarak nitelendirebilirim. :(

Resim

Resim

Resim

Resim

Bunlar ikinci parti olarak revize edilen 2+1 araçlar mı? 7 veya 8 tane olmaları lazım yanlış bilmiyorsam.

Başa Dön
 Profil Özel mesaj gönder  

MesajGönderilme zamanı: 18 Haz 2010 00:56 

Sercan Oktay yazdı:

Resim

Resim

Resim

Resim

Bende görmüştüm bu araçlardan birini geceydi ve hızlı gidiyodu diye çok fazla dikkat etmedim ama yandaki ızgaralarını farketmiştim Efe Tur neden böyle bişey yapıyor anlamış değilim.

Başa Dön
 Profil Özel mesaj gönder  

MesajGönderilme zamanı: 18 Haz 2010 01:34 
Sizler daha iyi bilirsiniz bir Man Fortuna Mega'nın önünü de Tourliner yapmışlar. Saçmalamakta üstlerine yok gerçekten yakında Star 2 yaparlarsa şaşmamak lazım. :lol:

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 18 Haz 2010 02:11 

Recep Yalamacılar yazdı:
Sizler daha iyi bilirsiniz bir man fortuna meganın önünüdde tourliner yapmışlar.Saçmalamakta üstlerine yok gerçekten yakında star 2 yaparlarsa şaşmamak lazım. :lol:

Sitede vardı görmüştüm ama bulamadım şimdi Ulusoyda Starliner 1 önünü Starliner 2 tamponu takmışlar ama tam oturmamıştı inşallah fotoğrafı bulabilirim...

Başa Dön
 Profil Özel mesaj gönder  

MesajGönderilme zamanı: 18 Haz 2010 23:08 
Site Yöneticisi

DJonur45 yazdı:
Recep Yalamacılar yazdı:
Sizler daha iyi bilirsiniz bir man fortuna meganın önünüdde tourliner yapmışlar.Saçmalamakta üstlerine yok gerçekten yakında star 2 yaparlarsa şaşmamak lazım. :lol:

Sitede vardı görmüştüm ama bulamadım şimdi Ulusoyda Starliner 1 önünü Starliner 2 tamponu takmışlar ama tam oturmamıştı inş fotoyu bulabilirim...

Bahsettiğiniz aracı Starliner II'den ziyade,Cityliner L'ye benzetmeye çalışmışlar.Hatta araçlardan ilk benzetilen 34 ZF 5413 plakalı N516 SHD-L'dir.Sitede görseli mevcuttur. ;) Ayrıca önü Tourliner'e benzetilen Fortuna Mega'nında görseli mevcuttur. :D

34 ZF 5413 (Sayfanın 6. mesajıdır.): viewtopic.php?f=25&t=32&start=250

35 AG 0774 (Sayfanın 5. mesajıdır.): viewtopic.php?f=23&t=519&start=70

Başa Dön
 Profil Özel mesaj gönder  

MesajGönderilme zamanı: 19 Haz 2010 16:04 

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-t ... shd/detay/

Araç Hatay Has Otomotiv tarafından satın alınmıştır,plakası 22 FV 333'dür.Muhtemelen Has Turizm'in yurtdışı;Yemen merkezli seferlerinde kullanılacaktır.

Başa Dön
 Profil Özel mesaj gönder  

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver  [ 3676 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 368  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot] ve 11 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
GeçiÅŸ yap: