Güncel Ulaşım

Türkiye'nin Ticari Ulaşım Araçları ile İlgili Haber ve Fotoğraf Arşivi
Zaman: 21 Ara 2024 13:56

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver  [ 3550 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102 ... 355  Sonraki
Yazar Mesaj
 Mesaj BaÅŸlığı: Re: Sektörle Ä°lgili DiÄŸer Haberler
MesajGönderilme zamanı: 25 Nis 2011 19:09 
arkadaşlar elazığ hazar'ın sarı gelini internette satılık.. :) http://www.tasotomotiv.com.tr/ adresinden bakabilirsiniz ;) bakalım yeni firması ne olacak :?:

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 26 Nis 2011 18:52 
slm has turizm de tüm araçlarına koltuk arkası tv uygulaması yapmaya başlamış bilgisi olan varsa paylaşabilirmi teşekkürler

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 26 Nis 2011 20:02 

EFE ASLAN yazdı:
slm has turizm de tüm araçlarına koltuk arkası tv uygulaması yapmaya başlamış bilgisi olan varsa paylaşabilirmi teşekkürler

Haber doğruysa iyi olur nitekim Has Turizm gibi büyük bir firma bölgede önde gelen firmalar arasında bu uygulamaya en son geçen firma olmuş olacak.Neden bu kadar gecikti anlamış değilim.Bir ihtimal sanırım eldeki Travegoları makjaylılarla değiştirmeyi düşünüyorlardı fakat bunun uzun sürecek olması ihtimalinden uygulamaya geçmiş olabilirler.Ama bu sadece bir ihtimal.

Başa Dön
 Profil Özel mesaj gönder  

MesajGönderilme zamanı: 26 Nis 2011 21:36 

osman 711 yazdı:
Gümüş ve İlhan Demir Metro City Gibi Este Ankara- Kırıkkale Arasına
Midibüsler Ve Minibüs Aldı Midiler Koltuk Arkası Tvli 2011 Model Temsa Prestij'dir

Resim
Resim

Gelen araçlardan 71 ER 123 ve 71 ER 774 plakalı olanları fotoğrafladım:

Resim

Resim

Başa Dön
 Profil Özel mesaj gönder  

MesajGönderilme zamanı: 26 Nis 2011 23:18 
Site Yöneticisi

viewtopic.php?p=77944#p77944

Yukarıda linke tıklayarak bir sayfa önce paylaşmış olduğum Varan Turizm'in yenilediği Bistro ibareli 34 VT 643 plakalı Setra 431 DT'sine ulaşabilirsiniz.34 VT 643'ten sonra 34 VT 644'te boyadan çıkmış ve koltuk arkası TV'leri takılmıştır.Araç Varan Turizm yazılarını bekliyor. :)

Resim

Başa Dön
 Profil Özel mesaj gönder  

MesajGönderilme zamanı: 27 Nis 2011 09:26 

mert01 yazdı:
EFE ASLAN yazdı:

Haber doğruysa iyi olur nitekim Has Turizm gibi büyük bir firma bölgede önde gelen firmalar arasında bu uygulamaya en son geçen firma olmuş olacak.Neden bu kadar gecikti anlamış değilim.Bir ihtimal sanırım eldeki Travegoları makjaylılarla değiştirmeyi düşünüyorlardı fakat bunun uzun sürecek olması ihtimalinden uygulamaya geçmiş olabilirler.Ama bu sadece bir ihtimal.

Has Turizm filosundaki araçlardan,
06 HAS 16,06 HAS 17,06 HAS 23,34 HTS 45 plakalı travego 17'ler ile,
yeni tasarım travego 15'ler olan 31 K 8223 ve 31 FU 713 plakalı araçlarda koltuk arkası TV mevcuttur.

Bu uygulamaya geçilmekte neden geç kalındığı sorusunun cevabı ise muamma.Has Turizm MB'nin hatırı sayılır müşterilerinden,filonun tamamı MB,dolayısıyla eldeki araçların yenilenmesi ile ilgili bir gecikme olabileceğini sanmıyorum.Bölgedeki konumu ve müşteri potansiyeli "bekle-gör" politikasını uygulamaya yöneltmiş olabilir.

Hatay yöresine şöyle bir bakacak olursak,maddi anlamda gücü olanlar belli.Metro'daki şahıs araç sahipleri belli dönemlerde Jet ve Güney Akdeniz'de araç çalıştıranlar.Yolcu kapabilmek adına tourismo 16'ları sıraladılar,ama Metro adı buna ne kadar destek olacak bunu zaman gösterecek.

Günsas,Sas,Pan,Öztur,Hediye Sen gibi firmaların kapasiteleri belli.Jet çok ortaklı bir şirket.Ankara grubu,Bafralılar,Reyhanlı-Cisri ve yine Reyhanlılı Buğdacılar.Hatay Nur ise firmasında az sayıda şahıs aracı olan bir aile şirketi görünümünde.

Başa Dön
 Profil Özel mesaj gönder  

MesajGönderilme zamanı: 27 Nis 2011 11:32 

Bide şöyle düşünmek lazım aslında filonun büyüklüğü nedeniyle bu uygulamaya yavaş yavaş geçiyorlar bence ..

Başa Dön
 Profil Özel mesaj gönder  

MesajGönderilme zamanı: 27 Nis 2011 18:53 

bakioguz yazdı:
Has Turizm filosundaki araçlardan,
06 HAS 16,06 HAS 17,06 HAS 23,34 HTS 45 plakalı travego 17'ler ile,
yeni tasarım travego 15'ler olan 31 K 8223 ve 31 FU 713 plakalı araçlarda koltuk arkası TV mevcuttur.

Bu uygulamaya geçilmekte neden geç kalındığı sorusunun cevabı ise muamma.Has Turizm MB'nin hatırı sayılır müşterilerinden,filonun tamamı MB,dolayısıyla eldeki araçların yenilenmesi ile ilgili bir gecikme olabileceğini sanmıyorum.Bölgedeki konumu ve müşteri potansiyeli "bekle-gör" politikasını uygulamaya yöneltmiş olabilir.

Hatay yöresine şöyle bir bakacak olursak,maddi anlamda gücü olanlar belli.Metro'daki şahıs araç sahipleri belli dönemlerde Jet ve Güney Akdeniz'de araç çalıştıranlar.Yolcu kapabilmek adına tourismo 16'ları sıraladılar,ama Metro adı buna ne kadar destek olacak bunu zaman gösterecek.

Günsas,Sas,Pan,Öztur,Hediye Sen gibi firmaların kapasiteleri belli.Jet çok ortaklı bir şirket.Ankara grubu,Bafralılar,Reyhanlı-Cisri ve yine Reyhanlılı Buğdacılar.Hatay Nur ise firmasında az sayıda şahıs aracı olan bir aile şirketi görünümünde.

Aslında demek istediğim anlaşılmamış olabilir.Bölgenin büyük firmaları derken Yeni Adana-Seç-Ben-Çayırağası-Tatlıses-Astor -Jet-Gülaras gibi firmaları kastetmiştim.Ama bunları çoğu Hataya uğramayan firmalar diyebilirsiniz.Benim dediğim Has Turizmin Adanadaki yolcu potansiyelinin düşmesi.Bunu zaten eskiden 4 veya 5 olan Adana-İstanbul seferinin 2'ye düşmesinden belli olduğunu düşünüyorum.Bekle-gör politikası biraz anlamsız olur çünkü görecek birşey kalmadı zaten tüm firmalar bu uygulamaya geçti artı olarak filosundaki araçların çoğunu yeniledi bile.Bence Has Turizm politikasının Hızlan-Yetiş olarak değişmesi lazım...Saygılar

Başa Dön
 Profil Özel mesaj gönder  

MesajGönderilme zamanı: 28 Nis 2011 11:24 

Alıntı:
Aslında demek istediğim anlaşılmamış olabilir.Bölgenin büyük firmaları derken Yeni Adana-Seç-Ben-Çayırağası-Tatlıses-Astor -Jet-Gülaras gibi firmaları kastetmiştim.Ama bunları çoğu Hataya uğramayan firmalar diyebilirsiniz.Benim dediğim Has Turizmin Adanadaki yolcu potansiyelinin düşmesi.Bunu zaten eskiden 4 veya 5 olan Adana-İstanbul seferinin 2'ye düşmesinden belli olduğunu düşünüyorum.Bekle-gör politikası biraz anlamsız olur çünkü görecek birşey kalmadı zaten tüm firmalar bu uygulamaya geçti artı olarak filosundaki araçların çoğunu yeniledi bile.Bence Has Turizm politikasının Hızlan-Yetiş olarak değişmesi lazım...Saygılar

Has Turizm'in bahsettiğiniz 4 yada 5 İstanbul seferi 2000'li yılların başında idi.Edirne'nin yanı sıraTekirdağ'a da sefer vardı.
Tekirdağ seferi 2 sene kadar önce iptal edildi.
Bugün ise Hatay-İstanbul günde 3 sefer var,16:30 ve 19:30'da Adana'dan hareket eder.Diğer sefer ise 19:30 Hatay kalkışlı 2+1 travego 17 ile yapılmakta ve Adana'ya uğramadan ekspres olarak devam etmekte.
Sezon itibari ile Hatay'dan İstanbul'a saat 11:00'de başlamak üzere 19:30'a kadar 14 sefer var.
HAS=3;JET=2;HATAY NUR=2;GÜNSAS=2;ÖZTUR,PAN,HATAY SEN,HATAY GÜNEY TUR,SAS birer sefer şeklinde..
Malesef firmalar birbirilerinden yolcu kapabilmek adına seferlerini hep aynı saatlerde düzenlemekteler.

Başa Dön
 Profil Özel mesaj gönder  

MesajGönderilme zamanı: 28 Nis 2011 11:53 
arkadaşlar siz neyin tartışmasını yapıyosunuz 2000 li yıllarda has turizimin istanbul sefer sayısını hatırlıyan varmı ben sayıyım 09 00 şam dan gelen araç saat 10 00 da edirne saat 11 30 da tekirdağ keşan saat 13 00 da edirne saat 14 45 istanbul saat 16 00 da istanbul saat 17 05 te istanbul saat 18 00 da istanbul saat 19 30 da istanbul saat 20 30 da istanbul artı kadirliden istanbula günde 2 seferi vardı has turizimin benim muavinlik yıllarımdı kimse has turizimle boy ölçüşemez şimdide 5 sırası var istanbul yoluna boş konuşmaya gerek yok benim tek sıkıldığım nokta herkess çağa ayak uydurdu koltuk arkası tv ler için has turizm geç kaldı onunda bi sebebi vardır şimdi geçilmeye başlanılması iyi oldu saygılar

Başa Dön

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver  [ 3550 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102 ... 355  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot] ve 43 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
GeçiÅŸ yap: