Güncel Ulaşım

Türkiye'nin Ticari Ulaşım Araçları ile İlgili Haber ve Fotoğraf Arşivi
Zaman: 20 Nis 2024 02:22

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]




Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver  [ 38 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
Yazar Mesaj
 Mesaj BaÅŸlığı: Re: Karayolu Yük Taşımacılığı ile ilgili Haberler ve Yorumlar
MesajGönderilme zamanı: 25 Haz 2011 14:48 
Çevrimdışı

Kayıt: 22 Mar 2011 12:18
Mesajlar: 7
Mercedes Actros modelini yenilemiş.Tanıtım videosu;

http://www.youtube.com/watch?v=3LruhG4S ... r_embedded


Başa Dön
 Profil Özel mesaj gönder  
 
 Mesaj BaÅŸlığı: Re: Karayolu Yük Taşımacılığı ile ilgili Haberler ve Yorumlar
MesajGönderilme zamanı: 09 Eki 2011 13:14 
Uluslararası karayolu taşımacılığı alanında faaliyet gösteren Cevat Uluslararası Nakliyat, filosunu MAN 10 adet MAN TGX 18.400 çekici ile güçlendirdi.

Araç plakaları

61K12200
61K12202
61K12204
61K12206
61K12208
61K12210
61K12212
61K12214
61K12216
61K12218 dir


Başa Dön
  
 
 Mesaj BaÅŸlığı: Akaryakıtta yüzde 9 indirim
MesajGönderilme zamanı: 03 Oca 2012 11:51 
Lojistik firmalarının lojistiğini yapan DKV, Türkiye'deki faaliyetini artırıyor
Akaryakıtta yüzde 9 indirim

Almanya'nın en büyük dördüncü aile şirketi DKV, Türkiye'de giderek büyüyen lojistik sektörüne maliyetlerini yüzde 30'a varan ölçüde azaltan katma değerli hizmetler sunmak üzere Türkiye temsilciliğini kurdu. Halen 40 ülkede temsilcilikleri bulunan DKV, Avrupa'daki akaryakıt istasyonlarının yüzde 99'unda geçerli DKV Kart ile uluslararası taşımacılara akaryakıtta yüzde 9 indirim sağlıyor. DKV Türkiye, ayrıca sağladığı ön finansman modeli ile Avrupa’nın bazı ülkelerinde yüzde 24'e varan KDV iadelerinin hiç ödenmeden alınmasını sağlıyor.

Basın bülteni, 3 Ocak 2012 –Almanya'nın dördüncü büyük aile şirketi olan DKV, 2008 yılında faaliyete geçirdiği ve bugün 100 milyon Avroluk iş hacmine ulaşan Türkiye ofisinin faaliyetlerini artırıyor.

DKV'nin uluslararası arenada taşımacılık yapan şirketler için sunduğu DKV Kart, nakit akaryakıt alımına oranla yüzde 9, benzer kartlara oranla yüzde 2,5 oranında indirim sağlıyor. Avrupa'da ve Türkiye'ye komşu ülkelerde neredeyse tüm akaryakıt istasyonlarında geçerli olan DKV Kart, DKV Türkiye ofisi aracılığıyla Türkiye'de şimdiye kadar 300 şirketin maliyetlerini önemli oranda aşağı çekti.

Akaryakıtın yanı sıra otoban geçişleri, feribot kullanımları gibi alanlarda da yüzde 30'a varan indirim avantajı sunan DKV Kart, ön finansman modeli ile vergi iadelerinin daha ödenmeden alınabilmesini sağlıyor. Akaryakıt harcamalarının plakalar bazında anlık takibini ve denetimini kolaylaştıran uygulama, vadeli ödeme seçenekleriyle cazibesini artırıyor.

DKV Kart, Türkiye'de ise Opet benzin istasyonlarında kullanılabiliyor.

Tuna: "3 yılda 100 milyon Avro ciro yaptık, 300 milyona koşuyoruz."

DKV Türkiye Genel Müdürü Muzaffer Tuna, konuyla ilgili açıklamasında şunları söyledi:

"İndirim, vadeli ödeme ve KDV iadesi gibi avantajlarımız sayesinde ekonomik darboğazlar sırasında lojistik sektörünün önemli bir destekçisi olduk. Ayrıca lojistik sektöründe deneyimli ekibimiz ve uluslararası arenadaki bilgi birikimimiz ile kurumlara tedarik bazlı rota planlamaları da öneriyoruz. Tamamen ücretsiz olan bu danışmanlık hizmetimiz sayesinde otoban ve akaryakıt harcamalarını en aza indirgeyecek rotaları belirlemek mümkün oluyor. Tüm bu çalışmaların yanı sıra Türkiye lojistik pazarına özel hizmetler geliştiriyoruz. Son iki yıl içinde pazarda çok önemli büyüme kaydettik. Sunduğumuz avantajlar ve yükselen başarı grafiğimiz bir yandan Türkiye lojistik sektörü tarafından yoğun ilgi görürken, diğer yandan Almanya’daki tepe yönetimimiz tarafından da takdir ediliyor. Bu nedenle 2013’te DKV Türkiye’nin Doğu Avrupa’da bölgesel bir yönetim merkezi olmasını bekliyoruz. Buna bağlı olarak ar-ge ve istihdam yatırımları da artacaktır. DKV Türkiye olarak bugün ulaştığımız 100 milyon Avroluk cironun, 2014’te üç misline çıkacağını ve 300 milyon Avro’ya erişeceğini öngörüyoruz."


Başa Dön
  
 
 Mesaj BaÅŸlığı: Re: Karayolu Yük Taşımacılığı ile ilgili Haberler ve Yorumlar
MesajGönderilme zamanı: 07 Oca 2012 23:52 
Çevrimdışı
Site Yöneticisi

Kayıt: 12 Nis 2009 14:58
Mesajlar: 7400
Otokar'dan Rekor Kıran Frigorifik Treyler Teslimatı

Otokar,Tören Gıda'ya rekor kıran bir rakam olan 202 adetlik Otokar-Fruehauf Iceliner semi-treyler teslim etti. Türkiye'nin en yüksek adetli frigorifik semi-treyler teslimatında ayrıca 101 adetlik ek siparişe de imza atıldı. Tamanının 2012 Nisan ayına kadar teslim edileceğini söyleyen Otokar İç Pazar Satış Müdürü Murat Tokatlı,Tören Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Tören'e Otokar'ı tercih ettiği için teşekkür ederek,plaket verdi.

15 Aralık Günü Beşiktaş Dahill Restaurant'ta gerçekleşen teslim törenine Otokar İç Pazar Satış Müdürü Murat Tokatlı,Bölge Satış Yöneticisi Ümit Şangüder,Treyler Satış Birim Yöneticisi Murat Özsoy,Otokar Yetkili Satıcısı İmamkayalıoğlu Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Mazıcıoğlu,Tören Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Tören ve Tören Gıda Fahri Başkanı Abdullah Tören katıldı.

Tören'de konuşma yapan Otokar İç Pazar Satış Müdürü Murat Tokatlı,treyler pazarının son yıllarda büyüme gösterdiğini belirterek şunları söyledi. "Pazarda bu yıl ilk 10 ayda yüzde 109'luk bir büyüme gerçekleşti. Otokar olarak aynı dönemde satışlarımız yüzde 113 artarak sektörün üzerinde bir performans sergiledik. İlk 10 aylık dilimde Otokar olarak pazar payımız ise yüzde 20'dir."dedi. Iceliner frigorik semi-treyler satışlarının son yıllarda arttığını ve Otokar'ın da bu ürününün amiral ürünlerden biri olduğunu belirten Murat Tokatlı sözlerine şöyle devam etti. "Otokar tüm ürünlerinde olduğu gibi semi-treyler araçlarında da üstün ar-ge kabiliyetlerini ve imkanlarını kullanarak müşterilerin isteği,ihtiyacı ve beklentilerine uygun olarak araç üretiyor.Iceliner ürünümüzde 10 yıldır pazar liderliğimiz sürüyor. Liderliğimizi gelecek yıllara da taşımak adına müşterilerimizin ihtiyaç ve beklentilerine karşılık sürekli geliştirme yapıyoruz. Bu yıl başında pazara sunmuş olduğumuz 2,66 iç yüksekliğe sahip Iceliner ve Comvex Ticari Araçlar Fuarı'nda tanıtmış olduğumuz 2,75 iç yüksekliğe sahip Iceliner Premium bu çalışmalarımız için en güzel örneklerdir."dedi.

Tören Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Tören ise; "30 yılı aşkın bir süredir gıda sektöründe üretici,pazarlamacı ve taşımacı olarak bulunuyoruz. Özellikle Ortadoğu ülkeleri olmak üzere 25 ülkeye ihracat yapıyoruz. Aynı zamanda Türkiye'de üretim yapan önemli gıda markalarının da taşımacılığını yapıyoruz. Tören Gıda olarak ürünlerimizin en taze şekilde,güvenle taşınması bizim için çok önemli bir unsur. Bugün halen kamyon ile meyve-sebze taşımacılığı yapanlar var. Bunların önüne geçilmesini istiyoruz."dedi. Otokar'dan memnun olduklarını ve araçların ikinci el değerlerinin yüksek olmasını dile getiren Mahmut Tören sözlerine şöyle devam etti. "Otokar'la yapmış olduğumuz anlaşma sonrası araçların teslimatlarının tamamlanmasıyla Türkiye'nin en büyük frigorifik semi-treyler filosuna sahip olacağız. Teslimler tamamlandıktan sonra filomuzda 373 adet frigorifik semi-treylere ulaşacağız. Ve bunların 70 adedini filomuzdan çıkararak,303 adede düşeceğiz.Böylece tüm filomuzu Otokar marka araçlarla yenilemiş olarak yolumuza devam edeceğiz. Otokar markasından bize göstermiş olduğu hizmet ve kalite yönünden memnunuz. Otokar'a kaliteli ürün ve hizmet sağladıkları için teşekkür ediyorum." diyerek sözlerini tamamladı



Tören Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Tören

Resim

Otokar İç Pazar Satış Müdürü Murat Tokatlı,Tören Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Tören'e Otokar'ı tercih ettiği için teşekkür ederek,plaket verdi.

Resim

Tören Gıda'ya teslim edilen 202 adetlik Otokar-Fruehauf Iceliner semi-treyler

Resim

Resim

Resim


Başa Dön
 Profil Özel mesaj gönder  
 
 Mesaj BaÅŸlığı: Re: Karayolu Yük Taşımacılığı ile ilgili Haberler ve Yorumlar
MesajGönderilme zamanı: 31 Oca 2012 13:00 
Akaryakıtta akıllı kart uygulaması, maliyeti % 2,5 azaltıyor

Yurtdışında taşımacılık yapan şirketler, DKV'nin sunduğu "Akıllı Kart" ile araç sürücülerinin belirli istasyonlardan, belirli tür ve miktarlarda alım yapmalarını zorunlu kılabilecek. Dünyada bir ilk olan DKV Akıllı Kart, ayda 100 bin litre akaryakıt tüketen bir şirketteki ilk pilot uygulamasında, aylık yedi bin Avro tasarruf sağladı. Akıllı Kart ayrıca çalınmalara karşı PIN kodu güvenliği getiriyor.

Basın bülteni, 31 Ocak 2012 – Uluslararası nakliye şirketlerine akaryakıttan otoban geçişlerine tüm yol maliyetlerinde yüzde 30'lara varan indirim avantajı sunan DKV, Türkiye'deki yaygınlığını giderek artırıyor. Avrupa ülkeleri ve Türkiye'ye komşu ülkelerin tamamında geçerli olan DKV Kart ile lojistik firmalarına tasarruf imkanı sağlayan DKV, son olarak "Akıllı Kart" uygulamasını duyurdu.

Akıllı Kart uygulaması, yakıt tedariğinde tercih özgürlüğünü şoförün elinden alıp firmanın stratejileri doğrultusunda gerçekleştirilmesini sağlıyor. Buna göre, araç sürücüleri şirket onayı olmaksızın fazladan akaryakıt satın alamadığı gibi, sadece belirli istasyonlardan ve belirli türlerde yakıt alabiliyor. Sürücülerin seçilen istasyonlardan alım yapmaları, yalnızca belirlenen bütçelere uyulmasını sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda en verimli rotanın takip edilmesini de mümkün kılıyor. Uygulamaya alınan günlük, haftalık, aylık alım limitleri ile sefer bazında yakıt tüketimi tamamen kontrol altına alınabiliyor. Limitler, filo yöneticisinin tercihlerine göre artırılıp-azaltılabiliyorken kötüye kullanım ya da çalınma halinde anında kullanıma kapatılabiliyor.

Öte yandan kartın çalınması durumunda PIN kodu güvenliği sayesinde istenmeyen alımlar önlenebiliyor ve zarar en aza indirgeniyor.

Tuna: "100 bin litrede yedi bin Avro tasarruf"

Konuyla ilgili açıklama yapan DKV Türkiye Genel Müdürü Muzaffer Tuna, "DKV Akıllı Kart sayesinde, firmanın isteğine bağlı olarak araçların alacağı yakıt tipini ve istasyonları önceden belirleyebiliyoruz. Böylelikle discount istasyonlar yerine pahalı istasyonların seçilmesi, dizel performans yakıtlarının 10 yaşındaki tırlarda kullanılması ya da fazladan akaryakıt tüketimi gibi istenmeyen durumlar ortadan kalkıyor." dedi.

DKV Kart'ın Türkiye'de kullanımının giderek yaygınlaştığını ifade eden Tuna, aylık 100 bin litre akaryakıt tüketen bir şirkette gerçekleştirdikleri pilot uygulama, söz konusu şirketin bir ayda yedi bin Avro tasarruf ettiğini açıkladı.

DKV Türkiye hakkında http://www.dkv-euroservice.com.tr/

Toplam 40 ülkede kendi temsilcilikleri bulunan ve Avrupa'nın dört bir yanında hizmet sunan DKV, 75 yıllık tecrübesi ile nakliyecilik sektörüne katma değerli servisler sağlıyor. Önceki yıllarda acentesi aracığıyla faaliyet gösterdiği Türkiye'de 2008 yılında kendi temsilciliğini kuran DKV, Almanya'nın en büyük ilk dört aile şirketinden biridir. Avrupa'nın sektörler arası faaliyet gösteren en büyük şirketlerinden biri olan DKV'nin Türkiye'deki müşteri sayısı ise üç yılda 300'ü aştı.

Görsel için lütfen tıklayın: file:///C:/Documents%20and%20Settings/XP/Desktop/DKV_Card_4C_90.jpg


Başa Dön
  
 
 Mesaj BaÅŸlığı: Re: Karayolu Yük Taşımacılığı ile ilgili Haberler ve Yorumlar
MesajGönderilme zamanı: 11 Åžub 2012 19:40 
Yeni Üretim Axor 3340'Lar BLUETEC Motorlara Sahip 3340 Mercedes-Benz Kamyon Fabrikası Aksaray

Resim
Resim
Resim
Resim


Başa Dön
  
 
 Mesaj BaÅŸlığı: Re: Karayolu Yük Taşımacılığı ile ilgili Haberler ve Yorumlar
MesajGönderilme zamanı: 11 Mar 2012 00:55 
Nakliyede yol vergileri kalkıyor

İhracatçı ve taşımacı şirketlerin en büyük maliyet kalemlerinin başında gelen akaryakıtta yüzde 9; otoban, feribot gibi kullanımlarda yüzde 30'a varan indirim sağlayan DKV Kart, "acil durum servisi"ni hizmete sundu. Bu servis, dünyada ilk kez acil durumda şoföre nakit para götürmenin yanı sıra, Avrupa'daki 34 bin noktada geçerli teknik servis desteği de sağlıyor. DKV Kart'ın Türkiye'deki kullanıcıları, 2011'de 100 milyon litreyi aşkın akaryakıtı yüzde 9 indirimle tüketti.

Basın bülteni, 6 Mart 2012 – Avrupa'nın en yaygın akaryakıt kartlarından DKV, uluslararası taşımacılık ve ihracat yapan şirketlere akaryakıttan otoban geçişlerine en önemli maliyetlerini yüzde 30 düşürme imkanı sağlıyor. DKV tarafından sunulan NIP (Net Invoicing Program) sayesinde uluslararası taşımacılık şirketleri ikili anlaşmalara uygun olan ülkelerde yapılan akaryakıt ve otoban ödemelerini KDV hariç yapma şansına sahip. NIP hizmeti, vergi iade süreçleri son derece karmaşık ve iade süreleri iki yılı bulan Romanya gibi ülkelerden yapılan alımlarda kolaylık sağlıyor. Bu uluslararası taşımacılık firmalarını birçok bürokratik sorundan kurtardığı gibi nakit döngüsüne de önemli bir katkıda bulunuyor ve vergi iadesi ödemesini garanti altına alıyor.

DKV Kart’ın sunduğu "7/24 acil durum servisi" hizmeti ayrıca Avrupa'daki 34 bin noktadan yol yardım hizmeti sağlıyor. Böylelikle arızalı taşıtlara anında müdahale olanağı tanıyan DKV Kart, araç tamirinden yeni araç teminine kadar her türlü teknik destekle yüklerin zamanında teslim edilmesini mümkün kılıyor. Ayrıca tüm markaların yaklaşık tüm yetkili servislerinde, yine araç sahibi firmanın yazılı onayı ile bakım ve onarım ödemeleri için kullanılabiliyor.

Bir ilk: "Nakit para transferi"
Dünya çapında ilk ve tek DKV tarafından sunulan "nakit para transferi" ile şoförlerin beklenmedik bir rota kullanmak zorunda kalmaları veya trafik ve vergi cezalarından dolayı araçlarının parka çekilmesinden kaynaklanan acil nakit ihtiyaçları karşılanıyor. Nakit para, firmanın yazılı olarak ilettiği talimatıyla bir kurye vasıtasıyla doğrudan şoföre ödenebileceği gibi, ceza durumlarında ilgili kuruma da ödeme yapılıp parktaki araç kurtarılabiliyor.

DKV Türkiye hakkında www.dkv-euroservice.com.tr/
Toplam 40 ülkede kendi temsilcilikleri bulunan ve Avrupa'nın dört bir yanında hizmet sunan DKV, 75 yıllık tecrübesi ile nakliyecilik sektörüne katma değerli servisler sağlıyor. Önceki yıllarda acentesi aracığıyla faaliyet gösterdiği Türkiye'de 2008 yılında kendi temsilciliğini kuran DKV, Almanya'nın en büyük ilk dört aile şirketinden biridir. Avrupa'nın sektörler arası faaliyet gösteren en büyük şirketlerinden biri olan DKV'nin Türkiye'deki müşteri sayısı ise üç yılda 300'ü aştı.


Başa Dön
  
 
 Mesaj BaÅŸlığı: Re: Karayolu Yük Taşımacılığı ile ilgili Haberler ve Yorumlar
MesajGönderilme zamanı: 22 May 2012 21:57 
Soğuk Taşıma Yapmak Üzere Alınan 2012 Model Mercedes Axor.

Resim


Başa Dön
  
 
 Mesaj BaÅŸlığı: Re: Karayolu Yük Taşımacılığı ile ilgili Haberler ve Yorumlar
MesajGönderilme zamanı: 19 Mar 2013 12:08 
40 ülkeden 200 yönetici Türkiye'de buluştu
Tüm KOBİ'lere akaryakıtta % 9 indirim geliyor


Avrupa'da 89 bini aşkın kurumsal kullanıcısı ile uluslararası petrol ticaretine yön veren DKV'nin beyin takımı, 2013 itibariyle yatırım önceliği listesinde ilk sıraya koydukları Türkiye'de Kapalıçarşı'da bir araya geldi. Kullanıcılarına akaryakıtta yüzde 9 indirim imkanı sağlayan DKV'nin Türkiye'deki küresel strateji geliştirme toplantısından, şimdilik yalnızca uluslararası nakliye şirketlerinin kullanımına açık olan DKV Kart'ın 2014'ün ikinci yarısında Türkiye'deki tüm KOBİ'lerin kullanımına açılacağı müjdesi çıktı. Ayrıca beş yılda Türkiye'de cironun yüzde 400, istihdamın yüzde 300 artırılması hedefleri kondu.

Lojistik şirketleri için akaryakıtta yüzde 9, otoban ve yol vergisi gibi diğer maliyetlerle birlikte yüzde 30'a varan tasarruf imkanı sağlayan DKV'nin yıllık yönetim toplantısı Mart 2013'te İstanbul'da gerçekleştirildi. Beş yıllık büyüme stratejilerinin ele alındığı toplantı, DKV'nin bağlı bulunduğu Alman Egrima Holding'in eş genel müdürleri ile birlikte 40 Avrupa ülkesindeki temsilciliklerin üst düzey yöneticilerinden oluşan 200 kişiyi ağırladı.

Beş gün süren toplantı, atfedilen önem ve yatırım önceliği nedeniyle Türkiye'de gerçekleştirildi. Büyüme stratejilerinin finansal, hukuksal ve pazardaki güncel eğilimler göz önüne alınarak değerlendirildiği toplantıdan 2014'ün ikinci yarısında DKV Kart'ın Türkiye'deki KOBİ'lerin kullanımına açılması kararı çıktı. Ayrıca 2013 sonuna dek Türk uluslararası taşımacılara aynı önemde bir başka sürpriz olacağı açıklanırken, Türkiye'de beş yıllık büyüme hedefi yaygınlık bazında yüzde 500, ciro bazında yüzde 400, istihdam bazında yüzde 300 olarak belirlendi.

"DKV içinde kırdığı rekorlar nedeniyle Türkiye seçildi."

DKV Türkiye Genel Müdürü Muzaffer Tuna, toplantının ayrıca hedeflerinin üzerinde performans sergileyerek DKV içinde birçok rekorlar kıran DKV Türkiye'nin diğer ülkelere örnek gösterilmesi amacını da taşıdığını vurguladı. "Avrupa'nın yakın gelecekteki en büyük ekonomilerinden biri olacak Türkiye'de ticaretin kültürel başkalığı bu organizasyonun burada yapılmasının temel nedeni." diyen Tuna, toplantının temasının "Geleceğin peşine düş, öğrenmeye Doğu'dan başla" olduğunu belirtti. Tuna, etkinlik alanı olarak belirlenen Kapalıçarşı'da kısıtlı bütçe ile belirli malzemelerin satın alınarak başka turistlere satılması gibi ticaretin temel öğeleri üzerine yarışmalar düzenlendiğini, ayrıca geziler, maçlar, alışveriş ve eğlence saatleri ile etkinliğin renklendirildiğini sözlerine ekledi.


Başa Dön
  
 
 Mesaj BaÅŸlığı: Re: Karayolu Yük Taşımacılığı ile ilgili Haberler ve Yorumlar
MesajGönderilme zamanı: 08 Nis 2013 12:48 
DKV Ecotaxe'a hazır
Fransa yol vergilerinde yüzde 13'lük DKV indirimi


Fransa'da 2013'ün son çeyreği itibariyle 3,5 ton ve üzerinde yük taşıyan tırlar için DKV'den yüzde 13'e varan oranda vergi indirimi sağlayan yeni bir sistem geliyor. Uluslararası lojistik şirketlerinin lojistiğini yapan DKV, DKV Box ile Fransa karayollarından geçen kullanıcılarına otoyol ve ulusal yol vergilerinde yüzde 13'e varan indirim sağlayacak.

Fransa'da Ekim 2013'te yürürlüğe girmesi beklenen yeni uygulama sayesinde 3,5 ton ve üzerinde yük taşıyan tırlar için otoyol vergileri DKV Box aracılığıyla kaydedilerek faturalandırılabilecek. DKV Box hizmeti ile otoyol, köprü, tünel ve duble yol kullanımlarına ilişkin vergilerde yüzde 13'e varan indirim olanağı sunuluyor.

DKV Box'ın tüm Avrupa çapında da kullanılması için çalışmalara başlanacağını belirten DKV Bölüm Yöneticisi Jürgen Steinmeyer konuyla ilgili açıklamasında şunları söyledi:

"Ürün beklentilerimizin üstünde ilgi gördü. Tahminimizin üstünde ön kayıt aldık. Bize duyulan güvenin farkındayız ve kullanıcılarımıza çok teşekkür ediyoruz. Çevrimiçi ek hizmetlerimiz de çok sayıda ödeme seçenekleri ve cazip indirimlerle beraber kullanılıyor. Artık Fransa'da tüm yol ücretleri kaydedilecek ve faturalanacak. Üstelik DKV Box ile yüzde 13'e varan indirimler sağlanabilecek."

Uygulama ile ilgili ayrıntılı bilgi www.dkv-euroservice.com/ecotaxe adresinde yer alıyor.


Başa Dön
  
 
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver  [ 38 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]


Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir


Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
GeçiÅŸ yap:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group

Türkçe çeviri: phpBB Türkiye
[ Time : 0.021s | 14 Queries | GZIP : Off ]
10lineweb