Güncel Ulaşım

Türkiye'nin Ticari Ulaşım Araçları ile İlgili Haber ve Fotoğraf Arşivi
Zaman: 21 Ara 2024 05:43

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver  [ 3550 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 194, 195, 196, 197, 198, 199, 200 ... 355  Sonraki
Yazar Mesaj
 Mesaj BaÅŸlığı: Re: Sektörle Ä°lgili Haberler ve Yorumlar
MesajGönderilme zamanı: 24 Åžub 2013 23:34 

Bugün yolculuğum esnasında kaptanların konuşmalarına şahit oldum, kamil koçun yeni aldığı safirlerdi konu; firmada yeni alınan safirlere yolcunun tepkisi pek olumlu değilmiş, buna ek olarak yeni alınan 4 AYLIK safirlerden bazıları revizyondan geçmek zorunda kalmışlar, yada geçmeyenlerin her yerinden ses geliyormuş ben yolcu olarak beğenmiştim genel olarak rahat hattaki safiri sadece koltuklar daha da iyi olabilirmiş gramer yerine kielden alınsa daha iyi olurdu bence, ikinci konu ise alan turizmin pamukkaleden vazgeçişi ve pamukkaleyle ilgili sözleri; pamukkalenin aracın temizliği ve sıkı denetimleri sonucu alan turizmin aldığı cezalardan dolayı firmadan çıkmış özgür bey buna ek olarak 10 tane daha sıfır araç siparişi vermiş, söylenene göre bireyselcilerin pek çoğu bu sıkı denetimlere girmek istemiyorlarmış bu yüzden memnun olmayanlar çoğunlukta imiş.
Anadolu ulaşım iki tane doruk 215T alıp denemiş yolcunun tepkisi olumlu olsaymış filonun yenilenişi o yönde olacakken yolcunun beğenmemesi aracı planları değiştirmiş tabi ancak sürücü yatma yeri olmayan bir aracın denenmesi bile yanlış bence
Alan turizmin LFY serisi Neoplanları kuşadasına sabitlenmiş o hatta ki aynı şahsın LZ plakalı safirleri ise izmir turuna verilmiş. Bilgilerin hepsi şöförlerdendir doğruluğu %100 değildir ;)

Başa Dön
 Profil Özel mesaj gönder  

MesajGönderilme zamanı: 25 Åžub 2013 14:27 

Yeni Adana Seyahat kısa bir süre içerisinde 2+1 seferlere başlayacaktır. Araçların Setra olması bekleniyor.Bilginize...

Başa Dön
 Profil Özel mesaj gönder  

MesajGönderilme zamanı: 25 Åžub 2013 15:54 
cide tekiner - cide aslan - cideliler turizm. cidenin üç firması da birleşmiştir hayırlı uğurlu olsun
Resim

Uploaded with ImageShack.us
:o :D

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 25 Åžub 2013 21:34 
omersuleyman37 yazdı:
cide tekiner - cide aslan - cideliler turizm. cidenin üç firması da birleşmiştir hayırlı uğurlu olsun
[url=http://imageshack.us/photo/my-images/827/cide80904400x250.jpg/]Resim[/u

ANLAMAKTA ZORLANIYORDUM 20 BİN CİVARI NÜFUSU OLAN BU ŞİRİN BELDEYE 3 OTOBÜS FİRMASI FAZLA DEĞİLMİ?ŞİMDİ BİRLİKTEN GÜÇ DOĞAR MİSALİ DAHADA GÜÇLÜ OLURLAR KANIMCA..

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 25 Åžub 2013 21:40 
ÇAKIR EFE yazdı:
crazy yazdı:
ÇAKIR EFE yazdı:
Ulas010 yazdı:
Bugün denizlide kamil koç yazıhanesinden bilet alırken görevliyle sohbet etme şansımız oldu biraz, görevlinin verdiği haber hayli ilginç; kamil koç anadolunun tamamını satın aldı dedi, nedir nasıldır bilemem yakın zamanda uşağa girecek girdiğinde de göreceksiniz çalışan bütün araçlar anadolunun olup kamil koç yazıp girecek firma dedi bakalım doğru mu değil mi zaman gösterecek 8-)

Bunu söyleyen vatandaş ya çok ahmak bu sektörde hiçbişeyden haberi yok yada hayal gücü çok geniş iyi atış yapıyor. Bu söylenenin mümkünatı yoktur arkadaşlar Anadolu tamamen Pamukkale turizmin malıdır yönetim kurulunda bile Pamukkalenin sahipleri olan Bababalımlar vardır, yeni yapılan araç alımları da Pamukkale bünyesinde yapılmaktadır. Ayrıca Dirikoçlar da şirkete ortaktır : O bilgi iyi bir üfürük bile değil adam atmasını bile becerememiş :) :) :) buna herkes neyiyle güler bilmem. İyi atışlar bu üfürük bilgiyi veren görevliye

arkadaşlar bir kamil koç çalışanı olarak bu bilgiyi size şöyle açıklayayaım

belki yazıhanede çalışan şahıs yanlış aktarım yapmış veya diğer arkadaş yanlış anlamış olabilir ama mart ayı içerisinde anadolunun eski sahibi HALİL ERDOĞMUŞ kendinsine ait olan yaklaşık 75 tane araç (starliner tourliner man fortuna) vb araçlara kamil koç yazacaktır bilindiği gibi daha önce de anadoludan kamil koç a 25 adet 34 AN serisi neoplan starliner geçmişti....
ikinci olarak anadolunun merkezi olan uşaktaki anadolu mola ufak tefek teferruatlar haricinde kamil koça ait diyebiliriz kamil koç böylelikle uşağa açılmış olacak ve izmir afyon yönündeki mola tesisleri str değil artık anadolu mola olacaktır tabi yeni ismi ne olur o bilinmez...
ek olarak çok yakında ADANA MERSİN YOLUNDAYIZ. . .
buna bağlı olarak kesin bir tarih veremem ama SAMSUN TRABZON KAYSERİ SİVAS TOKAT illerinde çalışmalar var sanırım yaz başı gibi bu illerede girilecek
kimse kamil koç iş yapamaz demesin zamanında kastamonu içinde aynı şey söyleniyordu şimdi sadece izmir iline normal 2 servis ek sefer olarak günde 5 tane servis kaldırdığımızı biliyorum ben isteyen sitemizden bakabilir... işte tüm olay bundan ibaret kimse pamukkale öle yada böle demesin pamukkale sadece EGE bölgesinde kendisini gösterir akşam saatlerinde manisayı geçin balıkesir uludağ ın otobüsüne bile pamukkaleden daha çok rastlarsınız yolda...ama kabul etmek lazım kamil koç ege de pamukkalenin eline su dökemez tebrik etmek gerekir ama unutmayalım ki TÜRKİYE sadece ege bölgesinden ibaret değildir...

alimyesil Mesaj Başlığı: Re: Firma Değiştiren OtobüslerGönderilme zamanı: 13 Şub 2013 12:24

Mesajlar: 76 Rize Ses'te 34 AN XXX plakalı 2 adet Starliner 2 görülmüştür

GÖRÜLDÜĞÜ GİBİ aNADOLUDAKİ STARLİNERLER SADECE kAMİL kOÇ'A DEĞİL HER FİRMAYA GEÇİYOR :):):)

ANLADIĞIM KADARIYLA ANADOLUNUN ESKİ SAHİBLERİ ŞAHISÇI OLARAK DEVAM EDECEKLER GEÇENLERDE BİR SAYFADA OKUDUM,KAMİL KOÇA GEÇEN 12 STAR 2 NİN BEŞ TANESİ DEVRİLMELİ KAZAYA KARIŞANLAR İLGİNÇ GELDİ FİLONIN YARISI KAZALI,BİRDE KAMİL KOÇ KARADENİZ AÇILIMI YILLARDIR O BÖLGEDEN AYDA 2 SEFER ORTALAMA EGEYE VE ANKARAYA ULUSOY,METRO,SAHİL SEYEHAT VE RİZE SES İLE GİDER GELİRİM KANIMCA PEK İÇ AÇICI OLMA GİBİME GELİYOR KARŞISINDA KEMİKLEŞMİŞ MÜŞTERİSİ OLAN FİLOLARI YENİ ŞİRKETLER VAR....

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 25 Åžub 2013 21:47 
İsmail Koray Cerit yazdı:
Zaten şuanda şikayet sitelerinde bile Kamil Koç, Metro turizmden bile ön sırada şikayetlerde.
Mersin ve Adana'ya girerse elbet yolcu bulacaktır. Ama olan küçük firmalara olacak. Mesela Mersin'de en az etkilenecek firma Mersin Vif turizmdir. VİF çok iyi bir potansiyel yakaladı.
Adana içinde aynı şekilde çok güçlü firmalar var. Etkilenen firmalar küçük,zayıf firmalar olacaktır.
Ama Kamil Koç'un sonu ne olur bilemem.

KAMİL KOÇ İLE AKTARMALI GELDİĞİM RİZE-ANKARA-DENİZLİ HATTINDA 2SEFER YOLCULUK YAPTIM GENEL KANI ŞUKİ;
16 KK PLAKALAR GAYET İYİ HİZMET,KALİTE YÜKSEK ŞAHIS ARABALARINA DENK GELİNCE HİZMET ZAYIF,KALİTE DÜŞÜK AYNEN YAŞADIM KATILIYORUM KAMİL KOÇ ANA HATLARINDAN ÇIKIP AÇILIM İÇERİSİNDE GİBİ GÖRÜNÜYOR AMA BU VARAN MİSALİ OLMASIN?BU PAMUKKALENİN İŞİNE GELİYOR VE KORKARIMKİ KAMİL KOÇ KALİTE VE GÜVENİRLİLİĞİNİ KAYBEDİYOR ...

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 26 Åžub 2013 18:28 
enes murat yazdı:
omersuleyman37 yazdı:
[url=http://imageshack.us/photo/my-images/827/cide80904400x250.jpg/]Resim[/u

ANLAMAKTA ZORLANIYORDUM 20 BİN CİVARI NÜFUSU OLAN BU ŞİRİN BELDEYE 3 OTOBÜS FİRMASI FAZLA DEĞİLMİ?ŞİMDİ BİRLİKTEN GÜÇ DOĞAR MİSALİ DAHADA GÜÇLÜ OLURLAR KANIMCA..

bencede öyle haklısın kışın arabalar ya boş gidiyor yada hiç araba kaldırmıyorlar şimdi çoğu firma ortaklık yoluna gitti kastamonu - bozkurt - abana - ilişi çalışan soner turizm ile abana bozkurt seyahat te birleşti şimdi daha iyiler filolarına yeni travego 17shd daha eklediler 3-4 gün önce 7. araçalarını aldılar
ÅŸimdi cideye metro da gidiyor heral de

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 26 Åžub 2013 19:46 
Cide'ye Cideliler,Aslan,Tekiner,Metro ve daha önceden de Özemniyet gitmekteydi şimdi gitmiyor.Lakin Bartın'a açılacak olan Nilüfer Turizm'in Cide'ye de açılacağı söz konusu olduğu için böyle bir birleşime gidildiğini düşünüyorum.Tabi birlikten kuvvet doğar isimleri aynı mı kalır ortak bi isim mi olur bilemem.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 26 Åžub 2013 21:14 
very741 yazdı:
Cide'ye Cideliler,Aslan,Tekiner,Metro ve daha önceden de Özemniyet gitmekteydi şimdi gitmiyor.Lakin Bartın'a açılacak olan Nilüfer Turizm'in Cide'ye de açılacağı söz konusu olduğu için böyle bir birleşime gidildiğini düşünüyorum.Tabi birlikten kuvvet doğar isimleri aynı mı kalır ortak bi isim mi olur bilemem.

eğer nilüfer gelirse işleri biraz zorlaşır isime gelince ben aynı kalmasından yanayım çünkü isimler birleşince firma teke düşücek ve otobüsçülerin işine gelcek çoğu yolcuda istemediği firmaya binmek istemicek ve yeni gelen yada başka bir firmaya gidicek

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 27 Åžub 2013 20:43 

Adıyaman'ın yeni firması Yeni Adıyaman Seyahat'in internet sitesi hizmete girmiştir.
http://yeniadiyamanseyahat.com/
Çok yakında Online Bilet satışınada başlanacaktır.
http://eticket.ipektr.com/firms_90/Default.aspx

Başa Dön
 Profil Özel mesaj gönder  

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver  [ 3550 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 194, 195, 196, 197, 198, 199, 200 ... 355  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 9 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
GeçiÅŸ yap: