Güncel Ulaşım

Türkiye'nin Ticari Ulaşım Araçları ile İlgili Haber ve Fotoğraf Arşivi
Zaman: 21 Ara 2024 11:12

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver  [ 3550 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 317, 318, 319, 320, 321, 322, 323 ... 355  Sonraki
Yazar Mesaj
 Mesaj BaÅŸlığı: Re: Sektörle Ä°lgili Haberler ve Yorumlar
MesajGönderilme zamanı: 28 Kas 2015 19:25 
ENES ALTINTAŞ yazdı:
Ulusoy&Varan Turizm 1 Aralık'tan İtibaren Kalkış ve Bitiş Noktası Esenler Olacaktır..

Resim
Resim

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 02 Ara 2015 00:06 

istanbul-ankara seferi yapan bütün metro araçları bundan böyle sabit suit araçlarla yapılacaktır
hatta hızlı trenle iyi bir rekabet artmış 20 tl ye istanbul kesen gördüm ankara aştide

Başa Dön
 Profil Özel mesaj gönder  

MesajGönderilme zamanı: 02 Ara 2015 14:31 
Nerde o eski Varan Turizm?Firmanın şuan sadece İstanbul-Ankara hattında 5 seferi var.Ayrıca firmadaki Irizarların hacizli olup bağlandığı gelen duyumlar arasında.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 07 Ara 2015 00:55 
Site Yöneticisi

Bugün sizlerle ilginç ve bir o kadar da önemli bir aracı yani % 100 Elektrikli minibüsü paylaşmak istiyorum.Araç İstanbul Teknik Üniversitesi ve Derindere Motorlu Araçlar tarafından geliştirilmiştir.Aracın 0 emisyon değerine sahip % 100 elektrikli olduğu ve bir defa şarzla 400 km menzili olduğu saatte maksimum 120 km hız yapabildiğini öğrenmiş bulunmaktayız.3-12 Aralık 2015 tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi' nde ki İnovasyon Fuarı' nda araç görücüye çıkmıştır.Otobüs bazında ise ileriye doğru 22 23 kişilik bir aracın daha elektrikli yapılacağı da edindiğimiz bilgiler arasındadır.Benim şahsi görüşüm bu tarz prototip bir aracın geliştirilmesi gerçekten çok güzel.İlk hareket her zaman önemli olup ilerleyen dönemler de (uzun vadede işin açıkçası) yaygınlaşmasıdır.Lafı fazla uzatmadan görsellere geçelim.

Resim

Resim

Resim

Resim

Başa Dön
 Profil Özel mesaj gönder  

MesajGönderilme zamanı: 10 Ara 2015 22:24 
Yaklaşık 1 yıl önce durdurulan Özemniyet Turizm`in Elit(2+1)Bus seferleri yeniden başlamıştır.Elit(2+1)Bus seferleri Bartın-İstanbul, Bartın-Ankara olarak devam etmekte.Elit(2+1)Bus seferleri için firma filosuna Mercedes Benz Tourismo16 katılmıştır.(Kaç adet olduğu ilerleyen günlerde belli olacaktır.)

Resim

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 11 Ara 2015 01:09 

very741 yazdı:
Yaklaşık 1 yıl önce durdurulan Özemniyet Turizm`in Elit(2+1)Bus seferleri yeniden başlamıştır.Elit(2+1)Bus seferleri Bartın-İstanbul, Bartın-Ankara olarak devam etmekte.Elit(2+1)Bus seferleri için firmaya Mercedes Benz Tourismo 16 katılmıştır.(Kaç adet olduğu ilerleyen günlerde belli olacaktır.)

Resim

Firmaya yatırım anlamında dirikoçlara ait 2+1 koltuk düzenli (sayısını bilmiyorum) bazı araçlar Özemniyet' in 2+1 sıralarını almıştır.Özemniyet için uzun yıllar sonra Kamil Koç üstünlüğünü kırmak için büyük bir fırsat geçti eline bakalım Bartın' da neler olacak

Başa Dön
 Profil Özel mesaj gönder  

MesajGönderilme zamanı: 11 Ara 2015 01:51 
yavuzdoğrucu yazdı:
very741 yazdı:
Yaklaşık 1 yıl önce durdurulan Özemniyet Turizm`in Elit(2+1)Bus seferleri yeniden başlamıştır.Elit(2+1)Bus seferleri Bartın-İstanbul, Bartın-Ankara olarak devam etmekte.Elit(2+1)Bus seferleri için firmaya Mercedes Benz Tourismo 16 katılmıştır.(Kaç adet olduğu ilerleyen günlerde belli olacaktır.)

Resim

Firmaya yatırım anlamında dirikoçlara ait 2+1 koltuk düzenli (sayısını bilmiyorum) bazı araçlar Özemniyet' in 2+1 sıralarını almıştır. Özemniyet için uzun yıllar sonra Kamil Koç üstünlüğünü kırmak için büyük bir fırsat geçti eline bakalım Bartın' da neler olacak

Özemniyet' in 2+1 sıraları 1 yılı aşkın süredir zaten yok.Filoya giren araçların dirikoçların satılığa çıkardığı araçlar olması sıraya girmiş olması ihtimalini azaltıyor Ayrıca.Kaldı ki Özemniyet' i bünyesinde barındıran Gürsel Turizm' in 10 araçlık bir dışarıdan hizmet alımı yapması bu bağlamda mantıklı gelmiyor.İlerleyen günlerde araçların plakası değişirse filo alımı yapılıp yapılmadığı kesinleşecektir.Araçlar şuan 50DK 64AU plakalı Anadolu Turizm' den çıkan araçlardır.Kamil koç' la rekabete gelirsek yörede müşteri profilleri ayrı olduğundan pek bir değişiklik olacağını sanmıyorum daha önceden hatırlarsanız Yol Turizm' in 2+1 seferleri yoğundu.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 11 Ara 2015 18:34 

Alıntı:
Özemniyet' in 2+1 sıraları 1 yılı aşkın süredir zaten yok.Filoya giren araçların dirikoçların satılığa çıkardığı araçlar olması sıraya girmiş olması ihtimalini azaltıyor Ayrıca.Kaldı ki Özemniyet' i bünyesinde barındıran Gürsel Turizm' in 10 araçlık bir dışarıdan hizmet alımı yapması bu bağlamda mantıklı gelmiyor.İlerleyen günlerde araçların plakası değişirse filo alımı yapılıp yapılmadığı kesinleşecektir.Araçlar şuan 50DK 64AU plakalı Anadolu Turizm' den çıkan araçlardır.Kamil koç' la rekabete gelirsek yörede müşteri profilleri ayrı olduğundan pek bir değişiklik olacağını sanmıyorum daha önceden hatırlarsanız Yol Turizm' in 2+1 seferleri yoğundu

Yukarıdaki mesajı yazma sebebim sosyal medyada dönen "Özemniyet yeni araç aldı" algısının yanlış olduğunu belirtmek istememdi. Özemniyet' in 2+1 seferlerinin olmadığını bende biliyorum demek istediğim dirikoçların sadece 2+1 araçlarıyla firmaya giriş yaptığıydı fakat 2+2 araçlarda yazmş gördüğüm kadarıyla bunu da bu vesileyle düzeltmiş olalım.Diğer mevzuya gelincede müşteri profilleri farklı ancak sıralarının çoğu 2+1 olan bir firmayla 2+1 seferi olmayan bir firmanın farklı illaki olacaktır. firmayı kulllanan müşteri profili olduğu gibi artık 2+1 yolcusu diye bir kavramda var.yol seyahatle Özemniyet' i bir tutuyorsanız da bir şey diyemem

Başa Dön
 Profil Özel mesaj gönder  

MesajGönderilme zamanı: 11 Ara 2015 18:53 
yavuzdoğrucu yazdı:
Alıntı:
Özemniyet' in 2+1 sıraları 1 yılı aşkın süredir zaten yok.Filoya giren araçların dirikoçların satılığa çıkardığı araçlar olması sıraya girmiş olması ihtimalini azaltıyor Ayrıca.Kaldı ki Özemniyet' i bünyesinde barındıran Gürsel Turizm' in 10 araçlık bir dışarıdan hizmet alımı yapması bu bağlamda mantıklı gelmiyor.İlerleyen günlerde araçların plakası değişirse filo alımı yapılıp yapılmadığı kesinleşecektir.Araçlar şuan 50DK 64AU plakalı Anadolu Turizm' den çıkan araçlardır.Kamil koç' la rekabete gelirsek yörede müşteri profilleri ayrı olduğundan pek bir değişiklik olacağını sanmıyorum daha önceden hatırlarsanız Yol Turizm' in 2+1 seferleri yoğundu
Yukarıdaki mesajı yazma sebebim sosyal medyada dönen "Özemniyet yeni araç aldı" algısının yanlış olduğunu belirtmek istememdi. Özemniyet' in 2+1 seferlerinin olmadığını bende biliyorum demek istediğim dirikoçların sadece 2+1 araçlarıyla firmaya giriş yaptığıydı fakat 2+2 araçlarda yazmş gördüğüm kadarıyla bunu da bu vesileyle düzeltmiş olalım.Diğer mevzuya gelincede müşteri profilleri farklı ancak sıralarının çoğu 2+1 olan bir firmayla 2+1 seferi olmayan bir firmanın farklı illaki olacaktır. firmayı kulllanan müşteri profili olduğu gibi artık 2+1 yolcusu diye bir kavramda var.yol seyahatle Özemniyet' i bir tutuyorsanız da bir şey diyemem

Dirikoçlar Bartın Metro`dan sonra yavuz arkadaşımızın söylemine göre Özemniyetin bireyselcisi konumuna gelmiştir, gariptir ki metro pamukkale anadolu gibi firmaların bayiliğini yapan dirikoçlar neden küçük yatırıma gitti düşündürücü?Sonuç olarak alım yapıldıysa da filoya giriş yaptıysalar da 2+1 seferleri başlamıştır.Yol turizm adeta eski Özemniyetti zamanında (firma müdürü bile özemniyetin eski müdürüydü).Dolayısıyla Bartında hiçbir firmada 2+1 sefer yokken onda vardı.Kalitesi tartışılır ancak Özemniyetin Kamilkoçun en iyi bayileri arasında ilk 10 a giren Bartın Kamilkoç ile rekabeti 2+1 ile de pek sarsılacağını sanmıyorum.Ayrıca Bartın Kamilkoçun Temsa Maraton Vip ile Bartına 2+1 hizmeti getireceği kulislerde konuşulanlar arasında.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 11 Ara 2015 19:17 
Oncelikle degerli dostlar firmanin medya sorumlusu olarak su konuya açıklık getirmek istiyorum sorunlar çözülmesi amaciyla,Kenan Güneş zamanın da firma satılmadı Kenan Güneş' le telefon görüşmemiz olmuştu ona dayanarak burada yazıyordum. Ayrıca aslanlarin muduru cevdet abi bazi hukuksal olaylardan bahsetmişti. Firma yatırım konusuna gelince disari boyle yansıtmak gerekiyordu çünku yolcu meselesi; kaybettigimiz yolculari tekrar kazanmaya basladik; suan metro ile yakin retulerde kapisiyoruz.Yol Seyahat ise yaptigi hatalardan dolayi maddi sikintiya düştüğünü biliyorum herkesin dilinde bu var.

Başa Dön

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver  [ 3550 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 317, 318, 319, 320, 321, 322, 323 ... 355  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot] ve 15 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
GeçiÅŸ yap: