Güncel Ulaşım

Türkiye'nin Ticari Ulaşım Araçları ile İlgili Haber ve Fotoğraf Arşivi
Zaman: 21 Ara 2024 10:53

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver  [ 3550 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 320, 321, 322, 323, 324, 325, 326 ... 355  Sonraki
Yazar Mesaj
 Mesaj BaÅŸlığı: Re: Sektörle Ä°lgili Haberler ve Yorumlar
MesajGönderilme zamanı: 06 Oca 2016 23:58 
Ulusoy nasil bu hale geldi arkadas halen saskinim.Bussuru yuk gemileri vardi Zonguldak'ta ulusoyun türkiyede ilk irizari getien almanya sefer yapan sirket ne hale geldi yazik suanki durum.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 07 Oca 2016 00:29 

Ulusoy'un bu durumda olmasının iki sebebi var. Birincisi İmran Okumuş diğeride aile içi inatlaşma. Vizyonsuz işletme sahibi ve müdürle olacağı buydu zaten. Sen 20 yaşındaki araçla hala yolcu taşı araçların yolda kalsın (kaç kez şahit oldum). Ulusoy ismimiz var mantığıyla sen yeniliğe ayak uydurma Metro mantığıyla büyümeye çalış kaliten iyice düşsün. Ulusoy'un bu durumda olmasına hiç üzülmüyorum. Haketmediler zaten. Pamukkale kadar bu işi profesyonelce yapan yok.

Başa Dön
 Profil Özel mesaj gönder  

MesajGönderilme zamanı: 07 Oca 2016 00:37 
Site Yöneticisi

Artık bu sektörde olanlara ve olabileceklere şaşırmamak ve hazırlıklı olmak lazım.Bugüne kadar neler gördü bu sektör!!! Ne firmalar kapandı,ne olaylar yaşandı.Sadece Ulusoy mu ? Veya koskoca sektör sadece Ulusoy'dan mı ibaret ? El değiştirdiği güne kadar Türkiye'deki en elit hizmeti sunan Varan Turizm'in satılmasıda bir o kadar büyük bir gelişme değilmiydi ? Kime satılacağı bile belli değildi bir ara, Metro mu alacak,Ulusoy mu diye!!! Bunlar sadece örnek,bu sektörde dışarıdan takip ettiğim halde ilginç ve kimsenin olmasını muhtemel görmediği o kadar çok şey gördüm ve yaşadım ki,bana bu durumlar artık hiç şaşırtıcı gelmiyor.Alim Yeşil'in Pamukkale örneğini destekliyorum.Disiplin olayını biraz abartsalarda,Türkiye'de attığı adımlarla büyüme oranı en iyi otobüs firması diyebiliriz.Bu söylediğim Pamukkale ile alakalı değil ama,unutmamakta fayda olacaktır;yıllar boyu süren hizmetlerle büyüyen firmaların,bazen yarını olmayabiliyor.İşi bilen insanlarla,belirli mesafeler koyarak çalışmak artı olmuştur.Bakıldığı zamanda olayın özü basit,gelişen Dünya'da gelişemezsen kaybedersin... :|

Başa Dön
 Profil Özel mesaj gönder  

MesajGönderilme zamanı: 07 Oca 2016 13:57 

www.aliosmanulusoy.com adresinden bilet satışları başlamış. internet sitesinde seferler görünüyor.

Başa Dön
 Profil Özel mesaj gönder  

MesajGönderilme zamanı: 08 Oca 2016 22:31 

Ali Osman Ulusoy Turizm
Boyabattan
13:30 Samsun Giresun Trabzon Hopa Seferleri Başlamıştır

Başa Dön
 Profil Özel mesaj gönder  

MesajGönderilme zamanı: 11 Oca 2016 22:31 
aloneleon yazdı:
Ali osman ulusoy turizm pamukkale nin ataşehir de ki terminalini kullanacak ve biletlerini pamukkale kesecek böylelikle pamukkale karedeniz e bilet kesmeye başlamış olacak

arkadaşlar Pamukkale Turizm Ege Bölgesi dahil her yerde Ali Osman Ulusoy'un biletlerini keseceklerdir. Ayrıca normal ULUSOY TURİZM her yerden Trabzon seferleri başlayacaktır...Anlaması çok güç...2 Ulusoy firması birbirlerine rakip olacak bitecekler :(

vee.. Varan Turizm'de seferlerini durdurmuştur...bakalım ilerleyen günlerde neler olacak?

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 11 Oca 2016 23:33 
Site Yöneticisi

Ali Osman Ulusoy İstanbul Bayrampaşa Otogarı 87 nolu peronda hizmet vermeye başlamıştır.Bilginize.

Resim

Resim

Başa Dön
 Profil Özel mesaj gönder  

MesajGönderilme zamanı: 11 Oca 2016 23:37 
Site Yöneticisi

Daha önce sizlerle bilgisini paylaştığımız gibi Pamukkale Turizm'in Çerkezköy-Saray-Vize seferleri 8 Ocak 2016 itibariyle resmen başlamıştır."Adım Adım Trakya" sloganıyla Pamukkale Turizm'in Trakya'daki hizmet ağı genişlemeye devam ediyor.Yaz sezonu öncesi veya sezon içinde de bu bağlamda firmanın yeni noktalara sefer açacağını kesin olmamakla birlikte sizlere daha öncede olduğu gibi en önce biz aktarmış olalım. ;)

Resim

Başa Dön
 Profil Özel mesaj gönder  

MesajGönderilme zamanı: 12 Oca 2016 01:06 
Site Yöneticisi

aloneleon yazdı:
Pamukkale duyduğuma göre Çerkezköy'ün firması Yonca Turizm'i satın almıştır.

viewtopic.php?p=161113#p161113

18 Aralık 2015 tarihinde Pamukkale Turizm-Lüks Yonca Turizm işbirliği ile alakalı bir paylaşım yapmıştık.Lüks Yonca Turizm işbirliğiyle Pamukkale Turizm bu güzergahta hizmete başlamış,ancak bunun anlamı ve karşılığı direk olarak Lüks Yonca Turizm'i satın almış olmak değildir herhalde? Kırklareli seferlerine başladığında da Nişikli Turizm'i satın mı almış oldu? Nişikli Turizm Metro Turizm ile işbirliğini sonlandırıp,Pamukkale Turizm'le anlaşmıştı ve Pamukkale'nin şuana kadar Trakya'daki en büyük iş ortağıdır Nişikli Turizm.Metro Turizm döneminde de olduğu gibi Nişikli Turizm yurtdışı seferlerine düzenli olarak ve hatta yeni araç alımları yaparakta devam etmektedir.Lüks Yonca Turizm için böyle bir durum söz konusu mudur bunu %100 net olarak bilmiyorum ancak,her işbirliğinin veya iş ortaklığının karşılığı satın almak değildir!!!

Başa Dön
 Profil Özel mesaj gönder  

MesajGönderilme zamanı: 12 Oca 2016 10:16 

merhaba
22 ocak tarihine baktığımız zaman ULUSOY SEYAHAT TRABZON seferleri koymuş. Hareket saatleride ALİ OSMAN ULUSOY ile aynı. Bilet satışlarına baktığımız zaman ise ULUSOY SEYAHAT, ALİ OSMAN ULUSOY'a göre önde gidiyor. İki firmanında ayrı ayrı seferlerini inceledim. Ulusoy sanırım TRABZON seferlerini bırakmaya niyetli değil.

Başa Dön
 Profil Özel mesaj gönder  

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver  [ 3550 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 320, 321, 322, 323, 324, 325, 326 ... 355  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot] ve 24 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
GeçiÅŸ yap: