very741 yazdı:
Bartın Kamil Koç filosundaki 74 AS 074 plakalı 2016 model Mercedes Travego 15 el değiştirerek Vib Turizm'e geçmiştir.
Araç ilk olarak Erzurum Kâmil Koç işletmecisi tarafından satın alınmış 34 MKG 10 ve 34 MKG 35 plakalı 2016 Mercedes-Benz Travego 15 SHD'dendir.Daha sonradan işletmeci tarafından iki araçta satılmış,34 MKG 10 Yeni Midyat Seyahat'e,34 MKG 35 ise 74 AS 074 plakasını alarak Kâmil Koç Bartın işletmesi bünyesinde faaliyet göstermeye başlamıştır.Bu iki araç benim şuana kadar görmüş ve Yeni Travego teslimat gününde de görsellemiş olduğum mavi koltuk döşemesine sahip iki araçtan biridir.Şahsen ben bu araçlar dışında mavi koltuk döşemesine sahip başka bir Yeni Travego görmedim.Benim görmediğim bir araç olmuş olabilir mi ? Olabilir bu konuda çok net bir bilgi veremem,ama sektörün genel eğiliminin de nedense kırmızı tonlu döşemeden yana olduğunu düşünürsek,bizim görmediğimiz araçlarda alınmış olma ihtimalide muhtemel kuvvetle düşüktür.Ama ben eskiden beridir mavi tonlu döşemeleri hep beğenmiş ve araç içi konusunda ferahlatıcı bulmuşumdur.
(Bu aşağıda iç fotoğrafını paylaşmış olduğum araç eski plakasıyla 34 MKG 35,sonraki plakasıyla 74 AS 074 olan araçtır.)