Güncel Ulaşım

Türkiye'nin Ticari Ulaşım Araçları ile İlgili Haber ve Fotoğraf Arşivi
Zaman: 21 Nis 2026 05:52

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver  [ 3676 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 368  Sonraki
Yazar Mesaj
 Mesaj BaÅŸlığı: Re: Sektörle İlgili DiÄŸer Haberler
MesajGönderilme zamanı: 27 Kas 2009 01:43 
doktur yazdı:
Selçuk Turizm'deki Bütün Araçlar Huzur Turizm bünyesine geçmiştir.
Ayrıca selçuk turizmin web sitesi huzurun sitesine yönlendirilmiş.

Araçlar İlhami Özata'nın diye biliyorum.Huzur Turizm'in sahibi yanlış hatırlamıyorsam Travego'larında ilhami Özata yazıyordu.Acaba bütün araçlarmı İlhami Özata'nın Yoksa bireysel otobüs'cülerde varmı.
:?:

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 27 Kas 2009 01:53 
Tokat Seyahat Ve Topçam Araçların hepsine WIRLESS 3G taktırmıştır bilginize.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 27 Kas 2009 18:03 
Çayırağası VIP Turizm İzmir-Kilis Seferini İZMİR -> UŞAK -> Banaz -> AFYON -> Çay -> Sultandağı -> Akşehir -> Ilgın -> KONYA -> Karapınar -> Ereğli -> Ulukışla -> Pozantı -> ADANA -> OSMANİYE -> İslahiye -> GAZİANTEP -> Kilis olarak düzenlemiştir.

Bilginize.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 28 Kas 2009 00:25 
Erdem Çırak yazdı:
doktur yazdı:

Araçlar İlhami Özata'nın diye biliyorum.Huzur Turizm'in sahibi yanlış hatırlamıyorsam Travego'larında ilhami Özata yazıyordu.Acaba bütün araçlarmı İlhami Özata'nın Yoksa bireysel otobüs'cülerde varmı.

Bireysel var diye biliyorum eğer yanlış bir bilmiyorsam çünkü DL 014 Man mega Fortuna Sivas Tur'dada çalıştı bir dönem bu durumda o araç İlhami beyin olamaz.(sonradan alma durumunu saymıyorum) Zaten Selçuk Turizm'de bir karışık yapısı var kim kimin neyin firma kimin kimle hiç bir netlik durumu yok.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 29 Kas 2009 01:11 

Has Turizm İstanbul-Sofya güzergahında çalışan İntouro'larına koltuk arkası TV sistemi takılmıştır.

http://www.facebook.com/photo.php?pid=7 ... 1128995794

Resim facebook'tan alıntıdır.

Başa Dön
 Profil Özel mesaj gönder  

MesajGönderilme zamanı: 30 Kas 2009 03:23 
doktur yazdı:
Erdem Çırak yazdı:
doktur yazdı:

Bireysel var diye biliyorum eğer yanlış bir bilmiyorsam çünkü DL 014 Man mega Fortuna Sivas Tur'dada çalıştı bir dönem bu durumda o araç İlhami beyin olamaz.(sonradan alma durumunu saymıyorum) Zaten Selçuk Turizm'de bir karışık yapısı var kim kimin neyin firma kimin kimle hiç bir netlik durumu yok.

Benim bildiğim kadarıyla Huzur turizm de şahıs arabası yok ama Öz Selçuk ta olabilir firmaya gelince Huzur'un sahipleriyle aynı DL 014 ün satılık ilanını görmüştüm büyük olasılıkla Selçuk'a satılmıştır.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 30 Kas 2009 14:04 
Edirne'ye Nilüfer'in gelişini otogarda inceleme fırsatını henüz bulamadım,Gözlemlerimi sizlere aktarayım.
Nilüfer'î Edirne'ye getiren kişi muhtemelen Ulusoy'u da buraya getiren kişi olan Recep Zıpkınkurt,Ona ait Ulusoy yazıhaneleri ve servis araçlarına Nilüfer yazıldı.Ulusoy ise Edirne Birlik'in çarşı yazıhanesine geçti,servis aracı olarak ise 34 plakalı crafterlar görüyorum.Araç olarak ise şu ana kadar Nilüfer'de 06 plakalı eski koltuklu bir T17 gördüm,onun haricinde de bir de Recep Zıpkınkurt'a ait olan N-516 Starliner 1'e Nilüfer yazılmış olduğunu gördüm.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 30 Kas 2009 18:23 
Kullanıcı avatarı

Tunahan_06 yazdı:
Edirne'ye Nilüfer'in gelişini otogarda inceleme fırsatını henüz bulamadım,Gözlemlerimi sizlere aktarayım.
Nilüfer'î Edirne'ye getiren kişi muhtemelen Ulusoy'u da buraya getiren kişi olan Recep Zıpkınkurt,Ona ait Ulusoy yazıhaneleri ve servis araçlarına Nilüfer yazıldı.Ulusoy ise Edirne Birlik'in çarşı yazıhanesine geçti,servis aracı olarak ise 34 plakalı crafterlar görüyorum.Araç olarak ise şu ana kadar Nilüfer'de 06 plakalı eski koltuklu bir T17 gördüm,onun haricinde de bir de Recep Zıpkınkurt'a ait olan N-516 Starliner 1'e Nilüfer yazılmış olduğunu gördüm.

Eski Koltuklu T17 Muhtemelen Eski Plakası 59 FP 150 Olan Araba..

Başa Dön
 Profil Özel mesaj gönder  

MesajGönderilme zamanı: 01 Ara 2009 11:09 
Ulusoy Edirne hattını kapatmayacak.Hatta Edirne hattı tamamen Cityliner olacak.Ayrıca Ulusoy yeni yılda yeni seferlere başlayacak.KAYSERİ ve SİVAS Ulusoy'un yeni güzergahları olacak.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 01 Ara 2009 13:15 
İzmir-Bergama arası küçük otobüs dönemi

İzmir ile Bergama arasında küçük otobüslerle yolcu taşınacak. Bergama İzmir arasında yolcu taşıyan Metro firmasının 19 ortağından 12'si ayrılarak, Bergama-Koop adı altında birleşti.

İzmir-Bergama arası küçük otobüs dönemi!

Yeni oluşum, 15 yolcu kapasiteli 15 adet küçük otobüs ile hizmet verecek.

Bergama-Koop Sorumlusu Hayrettin Malgaz, Bergama İzmir arasında çalışacak olan 15 adet Mercedes küçük otobüs seferlerine Kasım ayında başlayacaklarını açıkladı.

Malgaz, İzmir Büyükşehir Belediyesi yol belgesi dışında gerekli tüm işlemleri tamamladıklarını, Büyükşehir Belediyesinden alacakları yol belgesiyle Kasım ayında Bergama İzmir arasında seferlere başlayacaklarını kaydetti.

Malgaz, Bergama İzmir arasında kendi araçları ile 10 liraya yolcu taşıyacaklarını, ayrıca Bergama'da sosyal etkinliklere katkı yapacaklarını söyledi.

http://www.egedesonsoz.com/default.asp? ... bus-donemi

Başa Dön

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver  [ 3676 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 368  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
GeçiÅŸ yap: