Güncel Ulaşım

Türkiye'nin Ticari Ulaşım Araçları ile İlgili Haber ve Fotoğraf Arşivi
Zaman: 21 Nis 2026 06:13

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver  [ 3676 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 368  Sonraki
Yazar Mesaj
 Mesaj BaÅŸlığı: Re: Sektörle İlgili DiÄŸer Haberler
MesajGönderilme zamanı: 12 Ara 2009 22:12 
Site Yöneticisi

FLAŞ FLAŞ FLAŞ Radar Turizm geri mi dönüyor.?

Bugün akşam saat 18:00 sularında İstanbul Esenler Otogarı'nda Radar Turizm yazılı 34 AT .... plakalı kuşaklı bir Man S2000 görülmüştür.Aracı son anda farkettiğimizden ve ışık yetersizliğinden arşivlenememiştir.En kısa zamanında en net bilgiye ulaşmak ümidiyle. ;)

Başa Dön
 Profil Özel mesaj gönder  

MesajGönderilme zamanı: 12 Ara 2009 23:26 
panikyo yazdı:
Ali Özcan yazdı:
Ulusoy Edirne hattını kapatmayacak.Hatta Edirne hattı tamamen Cityliner olacak.Ayrıca Ulusoy yeni yılda yeni seferlere başlayacak.KAYSERİ ve SİVAS Ulusoy'un yeni güzergahları olacak.

Ulusoy'un açmayı planladığı hatlardan biri de Keşan - Ankara olduğu söyleniyor. Benim mail adresime, bu hat ile ilgili olarak sizi gelecekte bilgilendireceğiz diye bir not düşmüşlerdi.

keşan-ankara ulusoy tutmaz diye düşünüyorum şuan o hatta çanakkale truva ve metro var ve burada benim gözlemlerimle truva açık ama açık ara önde sebebi bana sorarsanız bende seyahat ettim araç metro gibi istanbulda hiçbiryere uğramıyor yani express gidiyor en güzel avantajı bu diğer bir olay benim bildiğim ulusoyun şehiriçinde şubesi yok, garajdaki şubesi allahlık zaten hangi firmaya baktığı belli değil servis aracı bile yok belki ilginçtir ama ulusoy ç.kale yoluna açtığından beri şubede oturmaya sandalye yoktu 2 hafta önce geldi sandalyeler :(

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 13 Ara 2009 00:38 
Sercan Oktay yazdı:
FLAŞ FLAŞ FLAŞ Radar Turizm geri mi dönüyor.?

Bugün akşam saat 18:00 sularında İstanbul Esenler Otogarı'nda Radar Turizm yazılı 34 AT .... plakalı kuşaklı bir Man S2000 görülmüştür.Aracı son anda farkettiğimizden ve ışık yetersizliğinden arşivlenememiştir.En kısa zamanında en net bilgiye ulaşmak ümidiyle. ;)

BENCE RADAR GELSE BİLE İŞ YAPMAZ BÖYLE ESKİ ARAÇLARLA.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 13 Ara 2009 01:06 
arkadaslar benim bildigim edirneden 1 gunduz uzunkopruden sadece gece olmak uzere 2 seferi var ulusoyun kesan hattına girerse belki daha iyi is yapabilir veya yapamayabilir yolcu potansiyeline baglı olarak

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 13 Ara 2009 18:47 
telvin yazdı:
arkadaslar benim bildigim edirneden 1 gunduz uzunkopruden sadece gece olmak uzere 2 seferi var ulusoyun kesan hattına girerse belki daha iyi is yapabilir veya yapamayabilir yolcu potansiyeline baglı olarak

hocam bence keşanda ulusoyun işi olmaz nedenleri ordaki acente kamil koça istanbul seyahate balıkesir turizm volkan turizme ve 3-4 tanede taksi firmasına bilet kesiyor ufacık bir yazaneden kalkıyor arabalar çarşıda şube yok servis arabası yok zaten ulusoyun araçları garaja çıkış parası vermemek için yolcuyu otobanda indiriyor bir diğer sebepte bana sorarsan uzun yol hakimi truva araçlar 2009-2010 travego kısa yollarda keşan birlik keşan gürel filan var ve en önemlisi keşan otogarında büyük bir dayanışma var yani yabancı firmaları burda barındırmıyorlar örneğin ulusoy günde alsa alsa en fazla 10 tane yolcu alır

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 15 Ara 2009 12:50 

Ali Özcan yazdı:
Son günlerde ŞANLIURFA ASTOR seyahatin otobüslerini görüyorum.Ş.Urfa'da yeni bir firmamı kuruldu yoksa eski firmalardan biri isim mi değiştirdi.Son zamanlarda TATLISES ve URFA CESUR firmalarının arabalarını piyasada pek göremiyorum ya da bana denk gelmiyor olabilir.Bu iki firma birleşmiş olabilir mi?

Astor yeni bir firmadır,Tatlıses ve urfa Cesur düzenli olarak seferlerine devam ediyorlar,en azından Adana'ya uğrayan araçlarında bir değişiklik yok,hatta Urfa Cesur'da Cumartesi günü beyaz T17 gördüm.

Başa Dön
 Profil Özel mesaj gönder  

MesajGönderilme zamanı: 16 Ara 2009 23:26 

-KONTUR BİLMECESİ-

Kontur yaptığı T15 yatırımlarıyla ne kadar doğru bir adım attı? Bunu düşünmek lazım... Neden derseniz?

Biliyoruz ki Kontur'da bulunan T17'ler rakip firmalara geçiş yapmakta. (İlgili başlıkta firma değiştiren araçları elimizden geldiğince paylaşıyoruz.)

Burada en karlı çıkan firma Özkaymak'tır. (Araçların en çok geçiş yaptığı firma olma özelliğini kazandığı için.) Bazı araçlar ise Metro,Çayırağası ve bazılarıda galerilere çekilerek yeni sahibini beklemektedirler.

Kontur bu yatırımlarıyla kendi içinde yeniliğe giderken, elinden çıkardığı araçların rakip firmalara gitmesiyle karşısındaki firmalara avantajlar sağlamaktadır. Peki elinde bulunan şahıs ve özmal T17'leri tutup araç fazlasıyla rakip firmaları zorlayamaz mıydı? Bunu hep sordum kendime.Yenilik neden yapılır? Rakip firmaların önüne geçmek için değil mi?

Dingilsiz araçlara yönelmek firmaya artılar kazandıracaktır ama elinde var olan araçlarıda bünyesinde değerlendirmesi gerekirdi diye düşünüyorum. Özkaymak bugün Konya yoluna Kontur'dan geçen şahıs araçlarını sürmekte. Tabi ki Özkaymak'ın bu araçları araç içi hizmet anlayışında titiz davranır,yolcuya güleryüzlü personellerle hitap ederse Kontur'un bir adım önüne geçecektir diye düşünüyorum. Tabi ki Kontur'un yaptığı koltuk plus adımı çok güzel bir adım ama ben bu adıma geçilirken eldeki mevcut araçların kaybedilmesini değerlendirdiğimden bunun olumlu yada olumsuz etkilerinin olup olmayacağını ilerleyen günlerde göreceğiz.

Ne dersiniz Kontur'un bu yatırımları rakip firmalar karşısında avantaj mı yada dezavantaj mı sağlar? Bunları göze alırken Özkaymak'ın T15 yatırımlarını da unutmamak gerek.

SEZER ÖZTÜRK

Başa Dön
 Profil Özel mesaj gönder  

MesajGönderilme zamanı: 16 Ara 2009 23:55 
Kontur olayı ile ilgili ilk aklıma gelen "reklam stratejisi" olabilir.

Örneğin;

Konya'nın en genç filosu bizde.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 17 Ara 2009 16:11 

Kontur ile ilgili olarak; Sezerin tespit ve düşüncelerine şöyle bi mantıkla bakıyorum. Kamil Koç'un yıllar önce yapmış olduğu küçülerek büyüme modelini anımsatıyor bana. Travego 17'lerin tam doluluk sağlayamadığı seferleri T15e çevirerek vede günümüzün teknolojik uygulamalarını araçlara sokarak hem fark yaratıyor hemde mevcut hatlarda kayıp yaşamadan seferlere devam ediyor. Şahıs araçlarının rakip firmalara gitmesi kayıpmı kazançmı muallakta bi konu bana göre. Herkesin bildiği üzre şahıs araçlarının kontrolünün zorluğu ve standartı tutturmanın güçlüğü, görüntü itibariyle daha kaliteli ve standart hizmete doğru yol alan Konturda giden araçları kayıp olarak göstermiyor. Rakip firmaların bu araçları bünyesine katarak sefer arttırmaları handikap oluştururmu ? Yolcunun sefer sıklığını gözönüne alarak tercih yapacağını düşünürsek evet handikap oluşturur; fakat az öncede belirttiğim ve Sezerinde değindiği gibi kaliteli hizmet verilirmi bu araçlarda? üçün beşin derdine düşüp yoldan yolcu toplamaya başlarmı araçlar ? Böyle bi durum ortaya çıkarsa, Kontur bu işten kayıpla değil bilakis müşteri memnuniyetini üst seviyeye çıkardığı yeni işletme mantığıyla kazançlı çıkarak yoluna devam eder.

Başa Dön
 Profil Özel mesaj gönder  

MesajGönderilme zamanı: 18 Ara 2009 09:21 
cihanguldiken yazdı:
Kontur ile ilgili olarak; Sezerin tespit ve düşüncelerine şöyle bi mantıkla bakıyorum. Kamil Koç'un yıllar önce yapmış olduğu küçülerek büyüme modelini anımsatıyor bana. Travego 17'lerin tam doluluk sağlayamadığı seferleri T15e çevirerek vede günümüzün teknolojik uygulamalarını araçlara sokarak hem fark yaratıyor hemde mevcut hatlarda kayıp yaşamadan seferlere devam ediyor. Şahıs araçlarının rakip firmalara gitmesi kayıpmı kazançmı muallakta bi konu bana göre. Herkesin bildiği üzre şahıs araçlarının kontrolünün zorluğu ve standartı tutturmanın güçlüğü, görüntü itibariyle daha kaliteli ve standart hizmete doğru yol alan Konturda giden araçları kayıp olarak göstermiyor. Rakip firmaların bu araçları bünyesine katarak sefer arttırmaları handikap oluştururmu ? Yolcunun sefer sıklığını gözönüne alarak tercih yapacağını düşünürsek evet handikap oluşturur; fakat az öncede belirttiğim ve Sezerinde değindiği gibi kaliteli hizmet verilirmi bu araçlarda? üçün beşin derdine düşüp yoldan yolcu toplamaya başlarmı araçlar ? Böyle bi durum ortaya çıkarsa, Kontur bu işten kayıpla değil bilakis müşteri memnuniyetini üst seviyeye çıkardığı yeni işletme mantığıyla kazançlı çıkarak yoluna devam eder.

Cihan abinin söylediği doğru sayılır. Kontur'da dikkatinizi çekerse KOLTUK PLUS uygulamasına geçti. Devrimizde Travego 17 gibi 54-55 koltuklu araçların senede 3-4 kez dolması insanları perişan etmiştir. Hem ekonomi hemde bilet satışı konusunda. Ben en kısa sürede Kontur'un hızlı yükselişine şahit olacağımıza inanıyorum..

Hepinize Hayırlı Günler Diliyorum..

Başa Dön

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver  [ 3676 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 368  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
GeçiÅŸ yap: