Güncel Ulaşım

Türkiye'nin Ticari Ulaşım Araçları ile İlgili Haber ve Fotoğraf Arşivi
Zaman: 22 Nis 2026 02:25

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 3676 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 368  Sonraki
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: Re: Sektörle İlgili Diğer Haberler
MesajGönderilme zamanı: 24 Mar 2010 17:31 
Araçlar en kısa sürede niksar'da faliyete geçecektir. NİKSAR METRO TURİZM

Resim

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 25 Mar 2010 22:08 

Nişikli Turizimin Metroda Kiralık Çalışan 39 AC 101 ve 39 EL 242 Plakalı Araçlara Koltuk Arkası TV Takılmıştır.. Diğer Araçlar Hakkında Birbilgim Yoktur.

Başa Dön
 Profil Özel mesaj gönder  

MesajGönderilme zamanı: 27 Mar 2010 12:03 
Cenker yazdı:
34 EBF 35 - Ulusoy

Resim

Bu araç hangi güzergahta çalışıyor.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 28 Mar 2010 23:15 
Arkadaşlar Kamil Koç Uyku Hat adında bi uygulama başlatmış.Bilgisi olan varmı?internet sitesinden baktığımızda:Otobüs tipi
Hareket Tarihi 20 Nisan 2010
Hareket Saati 21:00
Kalkış ANTALYA-OTOGAR
Varış İSTANBUL-OTOGAR
Otobüs Tipi MERCEDES TRAVEGO UYKU HAT
Sefer Tipi NORMAL TVLI KOLTUK
Normal Fiyat 50,00 TL
Internet Fiyatı 50,00 TL

DURAK BİLGİLERİ
Varış Sefer Durağı
00:45 ADALYA DİNLENME TESİSİ-MOLA YERİ
05:25 İLHAN TAN DİNLENME TESİSL-MOLA YERİ
05:55 ADAPAZARI-MERKEZ
06:55 İZMİT-OTOGAR
07:50 İSTANBUL-ATAŞEHİR
08:10 İSTANBUL-ALİBEYKÖY
08:30 İSTANBUL-OTOGAR

Vede koltuk sayısı 38

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 28 Mar 2010 23:52 
bu gece yolculukları için olabilir ben daha bakmadım ama

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 29 Mar 2010 03:24 
araç dizaynı nasıl acaba koltuk mesafeleri sayıdanda anlaşıldığı üzere genişletilmiş.Acaba yolculuk halinde varan gibi battaniye vs uyku aparatlarımı veriliyo

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 01 Nis 2010 17:50 
BEN TURİZM FİLOSUNU TRAVEGO İLE GÜÇLENDİRİYOR

Mercedes- Benz Türk Pazarlama Merkezinde gerçekleşen törene Mercedes- Benz Türk Otobüs Satış Müdürü Akif Nuray, Otobüs Satış Kısım Müdürü Burak Batumlu, Ben Turizm Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet A. Özkeleş, Ben Turizm Nizip Yazıhane İşletmecisi Ali Çakır İstanbul Yazıhanesi Genel Koordinatörü Yunus Dal ve Koluman Gaziantep Otobüs Satış Müdürü Devrim Bayhan katıldı.

Ben Turizm Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet A. Özkeleş, otobüslerin temsili anahtarını Koluman Gaziantep Otobüs Satış Müdürü Devrim Bayhan’dan aldı. Özkeleş 2010 yılı sonuna kadar 10 otobüs daha satın almayı planladıklarını söyledi. Filodaki eski ve diğer marka otobüslerin yenilendiğini belirten Özkeleş 40 adet özmal otobüsle hizmet verdiklerini belirtti.

Özkeleş otobüs sektörünün geleceğinden duyduğu endişeyi de dile getirerek, özellikle uçakların sektöre verdiği zarardan yakındı. Sorunun uçakların gitmediği güzergâhlara sefer düzenlemekle bir nebze olsun aşılabileceğini söyledi. Seferlerin Gaziantep çıkışlı olacağını söbelirten Özkeleş güzergâh ismi açıklamadı.

Gaziantep’ten İstanbul’a günlük 8 tane uçak olduğunu belirten Özkeleş hem uçaklar, hem Doğu illerinden gelen transit firmaların rekabeti nedeniyle bilet fiyatlarına 2 senedir zam yapmadıklarını bu yıl da zam yapmayı düşünmediklerini dile getirdi. İstanbul- Gaziantep arası 80 lira olması gereken bilet fiyatının 50- 60 lira arasında olduğunun vurgulayan Mehmet Özkeleş, yolcuyu otobüse çekebilmek için konfora yöneldiklerinin belirtti.

Özkeleş, “Rakiplere karşı ayakta kalmak için yenilikleri takip edip rakiplerimizden önce uyguluyoruz” dedi. Araçlarda koltuk arkası ekran, wireless bağlantı dijital uydu ve daha birçok teknoloji yatırımları olduğunu ve bu yatırım harcamalarının bilet fiyatlarına yansıtılmadığını vurguladı.

Resim

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 03 Nis 2010 22:14 

Metrodan Yeni Bir Hizmet Metro Suit ;) Trakya Hattında Çalışacak Araçlardan 2 sinden 1'i..
34 GN 8570 - Metro

Resim
Resim
Resim

Başa Dön
 Profil Özel mesaj gönder  

MesajGönderilme zamanı: 05 Nis 2010 00:28 

arkadaşlar özkaymak turizm de koltuk arkası tv modasına uyuyor.onların uygulamasının ismi ise MY TV

Başa Dön
 Profil Özel mesaj gönder  

MesajGönderilme zamanı: 05 Nis 2010 14:23 
slm arkadaşlar işimin yoğunluğun dan pek katılamıyorum özür diliyorum sizlerden has turizm koltuk arkası tv uygulamasına başalmıştır ilk olarak 06 has 16 ve 34 hts 45 plakalı t 17 araçalrın da uygulama başlamıştır hayırlı olmasını temenni ederim

Başa Dön

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 3676 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 368  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 6 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap: