BEN TURİZM FİLOSUNU TRAVEGO İLE GÜÇLENDİRİYOR
Mercedes- Benz Türk Pazarlama Merkezinde gerçekleşen törene Mercedes- Benz Türk Otobüs Satış Müdürü Akif Nuray, Otobüs Satış Kısım Müdürü Burak Batumlu, Ben Turizm Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet A. Özkeleş, Ben Turizm Nizip Yazıhane İşletmecisi Ali Çakır İstanbul Yazıhanesi Genel Koordinatörü Yunus Dal ve Koluman Gaziantep Otobüs Satış Müdürü Devrim Bayhan katıldı.
Ben Turizm Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet A. Özkeleş, otobüslerin temsili anahtarını Koluman Gaziantep Otobüs Satış Müdürü Devrim Bayhan’dan aldı. Özkeleş 2010 yılı sonuna kadar 10 otobüs daha satın almayı planladıklarını söyledi. Filodaki eski ve diğer marka otobüslerin yenilendiğini belirten Özkeleş 40 adet özmal otobüsle hizmet verdiklerini belirtti.
Özkeleş otobüs sektörünün geleceğinden duyduğu endişeyi de dile getirerek, özellikle uçakların sektöre verdiği zarardan yakındı. Sorunun uçakların gitmediği güzergâhlara sefer düzenlemekle bir nebze olsun aşılabileceğini söyledi. Seferlerin Gaziantep çıkışlı olacağını söbelirten Özkeleş güzergâh ismi açıklamadı.
Gaziantep’ten İstanbul’a günlük 8 tane uçak olduğunu belirten Özkeleş hem uçaklar, hem Doğu illerinden gelen transit firmaların rekabeti nedeniyle bilet fiyatlarına 2 senedir zam yapmadıklarını bu yıl da zam yapmayı düşünmediklerini dile getirdi. İstanbul- Gaziantep arası 80 lira olması gereken bilet fiyatının 50- 60 lira arasında olduğunun vurgulayan Mehmet Özkeleş, yolcuyu otobüse çekebilmek için konfora yöneldiklerinin belirtti.
Özkeleş, “Rakiplere karşı ayakta kalmak için yenilikleri takip edip rakiplerimizden önce uyguluyoruz” dedi. Araçlarda koltuk arkası ekran, wireless bağlantı dijital uydu ve daha birçok teknoloji yatırımları olduğunu ve bu yatırım harcamalarının bilet fiyatlarına yansıtılmadığını vurguladı.