Güncel Ulaşım

Türkiye'nin Ticari Ulaşım Araçları ile İlgili Haber ve Fotoğraf Arşivi
Zaman: 22 Nis 2026 12:01

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver  [ 3676 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64 ... 368  Sonraki
Yazar Mesaj
 Mesaj BaÅŸlığı: Re: Sektörle İlgili DiÄŸer Haberler
MesajGönderilme zamanı: 11 AÄŸu 2010 22:57 
Site Yöneticisi

Metro Class'ta gördüğümüz Travegolar,S417ler,Starlinerlar,Tourlinerlar,Tourismolar,Yeni Safirler'den v.s sonra şimdide İntouro. :)

34 UDS 46

Resim

Başa Dön
 Profil Özel mesaj gönder  

MesajGönderilme zamanı: 12 AÄŸu 2010 00:11 
Mertkan YAVUZ yazdı:
Arkadaşlar yakın zamanda Isparta Kamil Koç'a 41 plaka bir neoplan katılmış idi.Sitede görseli var mı bilemiyorum.Gün itibari ile aracın plakası 32 LL 203 olmuştur bilginize.

DÜZELTME:Herkesten özür diliyorum.41 UP ve 32 LL 203 plakalı starliner'lar ayrı araçlar imiş.

KK Ispartanın planları arasında 2 adet 2+1 (sabit ankara çalışması muhtemel) fortuna almak var.

Selamlar,Mertkan.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 14 AÄŸu 2010 16:11 
Tokat Seyahat internet sitesine yeni aracımızın logo rengi ne olsun diye bir oylama başlatmış.Tokat Seyahat'de büyük ihtimal filosunu yeni Travegoyla yenileyecek firmalar arasına katılacak.

http://www.tokatseyahat.com.tr/seferlerimiz.php

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 15 AÄŸu 2010 20:47 
Site Yöneticisi

DADAŞ yazdı:
Sercan Oktay yazdı:
Esadaş Turizm her koltuğa tv uygulamasına "Sefa Hat" adını vermiştir.Logo araç üzerine tıpkı Metro Turizm'deki Suit,Class ibareleri gibi aracın yan kısımlarına tam ortaya gelecek şekilde uygulanmıştır.Yalnız Metro Turizm'den farklı olarak logonun cama gelen kısımları es geçilmiş olup,böylece orada bulunan yolcuların yolu ve etrafı rahat bir şekilde seyredebilmesi sağlanmıştır.Bilginize. ;)

Dingilli travegolarda bitti.Şimdi kısa travegolara başlayacaklar...dingilli arabalar

18:30 MERSİN
13:00 BALIKESİR
16:00 İSTANBUL(Aile Servisi)
19:00 ANKARA (Express) hizmet vermektesir.Bu hatta ki arabaların hepsi şuan da SEFA HAT dır...

Daha önce bilgisini verdiğim Esadaş'ın Sefa Hat uygulamasının şimdide görselini sizlerle paylaşayım.Araç 34 DT 6377 plakalı 2006 model gri renk Travego 17'dir.

Resim

Başa Dön
 Profil Özel mesaj gönder  

MesajGönderilme zamanı: 15 AÄŸu 2010 21:15 
Site Yöneticisi

Mertkan YAVUZ yazdı:
Mertkan YAVUZ yazdı:
Arkadaşlar yakın zamanda Isparta Kamil Koç'a 41 plaka bir neoplan katılmış idi.Sitede görseli var mı bilemiyorum.Gün itibari ile aracın plakası 32 LL 203 olmuştur bilginize.

DÜZELTME:Herkesten özür diliyorum.41 UP ve 32 LL 203 plakalı starliner'lar ayrı araçlar imiş.

KK Ispartanın planları arasında 2 adet 2+1 (sabit ankara çalışması muhtemel) fortuna almak var.

Selamlar,Mertkan.

Mertkan kardeşimizin bahsettiği 32 LL 203 plakalı Neoplan Starliner II'yi bugün Esenler'de ön sol farı değişirken gördüm.Aracı sorgulattığımda ise 2006 model gözükmekte velakin,aracı normal görürseniz komple boyalı olduğunuda farketmemek mümkün değil zaten. :D Sorguyuda sizlerle paylaşayım. ;)

Plaka No:32LL203
Marka:NEOPLAN
Model:2006
Sahiplik Belge Tarihi:02/08/2010
Tescil Birimi:ISPARTA
Renk:BEYAZ

Başa Dön
 Profil Özel mesaj gönder  

MesajGönderilme zamanı: 15 AÄŸu 2010 23:51 
Sercan Oktay yazdı:
Mertkan YAVUZ yazdı:
Mertkan YAVUZ yazdı:

Selamlar,Mertkan.

Mertkan kardeşimizin bahsettiği 32 LL 203 plakalı Neoplan Starliner II'yi bugün Esenler'de ön sol farı değişirken gördüm.Aracı sorgulattığımda ise 2006 model gözükmekte velakin,aracı normal görürseniz komple boyalı olduğunuda farketmemek mümkün değil zaten. :D Sorguyuda sizlerle paylaşayım. ;)

Plaka No:32LL203
Marka:NEOPLAN
Model:2006
Sahiplik Belge Tarihi:02/08/2010
Tescil Birimi:ISPARTA
Renk:BEYAZ

Sercan ustama teşekkür ederek,kötü bir haberi paylaşmak istiyorum.

Isparta Kamil Koç'a ait 32 LU 606 plakalı Starliner 1 (beyaz) araç önden kazalı halde görülmüştür.Araç mürettebatı ve sahiplerine büyük geçmiş olsun.

Dipnot:Aracı gören arkadaşın bahsettiğine göre ön kısım gerçekten kötü durumda imiş.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 17 AÄŸu 2010 16:13 
arkadaşlar istanbul seyahatin premier logolu araçları geçiyor acaba istanbul seyahatin tv koltuk uygulamasının ismi mi?

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 19 AÄŸu 2010 20:14 

Sercan Oktay yazdı:
Ahmet Ayan yazdı:
Sercan Oktay yazdı:
Ne Suit,ne Class,ne Eco karşınızda Metro Free. :) Metro Turizm Suit,Class ve Eco'dan sonra,firmada şehiriçi servis hizmeti vermekte olan araçlarına Free ibaresini uygulamıştır.Free sözcüğü İngilizce'den-Türkçe'ye çevirecek olursak,bizim dilimizde "ücretsiz" anlamına gelmektedir.Bakalım ilerleyen zamanlarda bizleri daha nasıl yenilikler bekliyor olacak. :D
Resim

Metro ilginç yeniliklerle karşımıza çıkmaya devam etmekte; Metro Free' den sonra şimdide METRO Mini uygulaması başlamıştır.Yanlış okumadınız Mini,büyük bir ihtimalle yakın yerlere çalışacak araçlarda uygulanmasını bekliyoruz.Ama işin detayını ilerleyen günlerde göreceğiz.Bilgi amaçlı fotoğrafla Mini ugulamasına dahil olan bir aracı göstereyim.

Resim

Daha önce Metro Turizm'in Temsa Prestijler'e "Mini" yazdığını sizlerle paylaşmıştık.Bununla kalmayıp Mini uygulaması kapsamındaki tüm Prestijler'e her koltuğa tv özelliği eklemeye başlamış olup,hazırda olan 5-6 kadar araç gördüğümü söyleyebilirim.Benim tahminim yine Metro Turizm'in daha öncede Otokar Sultanlar'ı çalıştırdığı İstanbul-Çerkezköy hattında bu araçları görebiliriz.Böyle bir şey olacaksa eğer,bana sorarsanız o bölgenin yolcusu ve oranın hakimi olan Kale ve Yonca'ya çokta zarar vermez diye düşünüyorum.Çünkü bu firmaların yolcusu belli ve sabit. ;) Ve son dönemlerde Kale Seyahat'in yaptığı araç yatırımları hiç te gözardı edilecek cinsten değil. ;)

Resim

Metro Turizm'in Kırklareli Hattında Yerel Firmalarla Uğraştığı Yetmedi. Son Olarak Yerel Ufak İşletlemerin Ekmeğinle Oynamaya Başladı Kırklareli-Babaeski-Lüleburgaz-Çorlu Çalışan Metro Mini'lerden Bir Tanesi.. :evil: Buna Ek Olarak Araçlarda Uydu,Koltuk Arkası TV ve Yol Kamerası Mevcuttur..

Resim

Başa Dön
 Profil Özel mesaj gönder  

MesajGönderilme zamanı: 21 AÄŸu 2010 18:41 
MERCEDES O403 HAKKINDA HİÇ BİLİNMEYEN BİR GERÇEK BUYRUN OKUYUN

http://arsiv.sabah.com.tr/2001/12/02/y26.html

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 21 AÄŸu 2010 19:38 
Mercedes'in ürettiği O 403 otobüslerde yakıt tankları ön tekerleğin süspansiyon kısmının önleri ile ön kapının arasında, bulunmaktadır, O 403'lerde yangınlı kazaların yaşanmasına etki eden faktörlerden birisi budur. Yakıt tanklarının burada konumlandırılması bagaj mesafesini arttırmaktadır. Ne kadar doğrudur tartışılır.

Başa Dön

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver  [ 3676 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64 ... 368  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 7 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
GeçiÅŸ yap: