Güncel Ulaşım

Türkiye'nin Ticari Ulaşım Araçları ile İlgili Haber ve Fotoğraf Arşivi
Zaman: 21 Ara 2024 14:37

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver  [ 3550 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108 ... 355  Sonraki
Yazar Mesaj
 Mesaj BaÅŸlığı: Re: Sektörle Ä°lgili DiÄŸer Haberler
MesajGönderilme zamanı: 23 May 2011 16:58 

Hafta sonu için İstanbıla gitmem ve pazar günüde dönmem gerekiyordu. Onun için Cuma günü aştiden saat 00.01 istanbul seyahat aracına bilet aldım. Araç travego 59 istanbulseyahat 005 plaka lı olan. Yolculuğumuz başladı. hostes gerekli kontrolleri yaptıktan sonra bie kere yapılan ikramını yaptı. Araç üzerinde premier yazıları vardı. yani tv internet vb. Ama tv ler açılmadı sordular hostes hanıma bir parça eksikmiş ondan çalışmıyor dedi. kaynaşlı bozbey de mola veerildi. Saat 6.00 gibi Bostancıda ben indim. Yorumları size bırakıyorum
Dönüş için hareme geldik yer bulmakta zorlandık ve öz sivas Huzur turizme yeni katılmış olan 58 TF 816 plakalı araçda yer bulabildik. Onun için haremde servise binmemiz gerekiyordu. ( Harem de ve terminallerde çalışan ayakçıların insanı aptal yerine koymaya çalışmaları hiç hoş değil) araba yeni abi, tv internet ne istersen var, saat 10 buçukda ordasın vb... servis geldi ama iki üç yazıhane öbür taraftaki perona yanaştı saat bu arada 17.20 arabada 17.30 dudulludan kalkacak. Sonra servis kalktı ama üç peron sonrasına tekrar yanaştı. Geene bir aldatma oradan hangi firmaya gideceklerini bilmediğim de bindiler ve hareket etti. Tahminen 15 dakika sonra dudullu hareket noktasına geldik saat 17.45 bindik araç setra tv ve business 3g yazıyor yan taraflarda. Ama tv açınca hoşgeldin zonguldak resmi. Anlaşıldı araç pamukkaleden alınma ama değiştirmemişler. tv Açtım çalışmıyor sinyal az diyor. Film ve müzik var internet hak getire . yorum sizin.
Benim yorumum Koca iki firma yakışmıyor bu yaptıkları kendilerine...

Başa Dön
 Profil Özel mesaj gönder  

MesajGönderilme zamanı: 24 May 2011 15:44 
slm bugün antakya otogar yolunda atahan petrolde 2 adet 2+1 travego 17 gördüm ama hangi firmada çalışacak diye durup soramadım bilgisi olan varsa paylaşabilirmi işlerimin yoğunluğundan durup soramadım :?:

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 24 May 2011 18:12 
Ulusoy Bartın'dan çok yakında seferlere başlayacağını Facebook'ta bildirmişti.Bir adet Neoplan Starliner 1 gördüm birde servis aracı var...

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 24 May 2011 19:24 

Arkadaşlar birşey sormak istiyorum Lider Travel'ın yazıhanesi Muğla otogarında gördüm.Acaba Lider Travel Muğla'yamı giriyor?Birde tabelada Balıkesir,Bursa,İstanbul birde birkaç yer daha yazıyordu.

Başa Dön
 Profil Özel mesaj gönder  

MesajGönderilme zamanı: 25 May 2011 16:43 
Arkadaslar Adana Metro Turizmi Tebrık Edıyorum Adamlar Tum Yerel Fırmayı Geçti Yolcu Kapatisitesi Olarak Otogardan Bırı Gırıyo Bırı Çıkıyo Luks Adana Bıttı Lider Adana Satıldı Helal Olsun

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 25 May 2011 16:52 

halit büyükbayraktar konya metro dada aynı şeyi yapmıştş sonu hüsran oldu ulusoy u getirdi olmadı sonunda kapağı adana metro ya attı.orada da yakında sıkıntı olmaya başlar.

Başa Dön
 Profil Özel mesaj gönder  

MesajGönderilme zamanı: 25 May 2011 18:55 

Sezgin yazdı:
Arkadaslar Adana Metro Turizmi Tebrık Edıyorum Adamlar Tum Yerel Fırmayı Geçti Yolcu Kapatisitesi Olarak Otogardan Bırı Gırıyo Bırı Çıkıyo Luks Adana Bıttı Lider Adana Satıldı Helal Olsun

Evet kardeşim gerçekten işi iyi ilerletti Adana Metro Turizm.Sadece İstabul'a günde 9 sefer yapıyorlar.Bu sayıya en yakın Adana firması Yeni Adana Seyahat 3 sefer yapıyor ne yazıkki.Lüks Adana zaten geçmişte Metroya satılarak kendini bitirdi.Aziz Otomotiv'e verilsede işin içinde hala Metro vardı.Şuan yine bittiler zaten.Lider Adana Seyahate gelince açıkcası bir Adanalı olarak söyleyecek olursam Cengiz Turizm işletirken pek güzel hizmet vermiyorlardı.Şimdi Gülaras bünyesinde yenilikler olabilir diye düşünüyorum.Nitekim Gülaras yetkilisi bir ağabeyimiz güzel şeyler söyledi inşallah gerçekleşir.Ama Adanalının yaptığı bir gerçek daha var ki kendi firmalarına bağımlı değiller kimde hizmet yenilik iyi araç varsa yolcu orada.Birde Seç-Ben-Has-Tatlıses-Çayırağası gibi firmaların ara durak olarak burdan yolcu almasıda yerel firmaları biraz zorda bırakıyor gibi.

Başa Dön
 Profil Özel mesaj gönder  

MesajGönderilme zamanı: 25 May 2011 19:26 

Beko123 yazdı:
Ahmet Ayan yazdı:
Turgutreis Turizm filosuna yeni katılan iki adet Yeni tasarım Travego 15 Shd’nin görsellerini sizlerle paylaşalım.Aldığımız bilgiler doğrultusunda firma ismi Turgutreis Turizm olarak değiştirilip Kars ibaresi tamamıen kaldırılmıştır.Edindiğimiz bir diğer bilgi ise filoya yeni katılmış olan Setra S 417 Hdh’ lerin Antalya İstanbul güzergahında,yeni tasarım Travego’ların ise İstanbul Bodrum ve Marmaris güzergahında çalıştırılacağı yönündedir.Lafı daha fazla uzatmadan araçların görsellerini sizlere sunalım.

Resim

Resim

Arkadaşlar Turgutreis Turizm İstanbuldan Marmarise mi gidiyor yoksa yeni sefer mi açtı ?

Arkadaşlar turgutreisin istanbuldan değil kars - antalya,kars - marmaris,kars - bodrum seferleri açılmıştır istanbuldan sefer yoktur bazı yerlerde yanlış bilgiler verilmiş

Başa Dön
 Profil Özel mesaj gönder  

MesajGönderilme zamanı: 25 May 2011 20:06 
Arkadaşlar lüks adana kapandı mı şimdi.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 26 May 2011 11:31 
Adana Metro Tur. Bu Duruma Gelmesinin Sebebi Disiplindir Ve Diğer Sübeleri Olsun Söförleri Olsun Muavinleri Aynı Şekilde Bölgeyi Elinde İyi Tutuyorlar Kilis G.antep İslahiye Düziçi Osmaniye Gibi

Başa Dön

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver  [ 3550 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108 ... 355  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 18 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
GeçiÅŸ yap: