Güncel Ulaşım

Türkiye'nin Ticari Ulaşım Araçları ile İlgili Haber ve Fotoğraf Arşivi
Zaman: 21 Ara 2024 14:04

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver  [ 3550 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109 ... 355  Sonraki
Yazar Mesaj
 Mesaj BaÅŸlığı: Re: Sektörle Ä°lgili DiÄŸer Haberler
MesajGönderilme zamanı: 26 May 2011 16:30 

EFE ASLAN yazdı:
slm bugün antakya otogar yolunda atahan petrolde 2 adet 2+1 travego 17 gördüm ama hangi firmada çalışacak diye durup soramadım bilgisi olan varsa paylaşabilirmi işlerimin yoğunluğundan durup soramadım :?:

Hatay'da 2+1 travego17 yatırımını Has Turizm'den başka bir firmanın yapacağını zannetmiyorum.Bahsettiğin petrolde öyle çok da otobüs olmaz diye hatırlıyorum.

Başa Dön
 Profil Özel mesaj gönder  

MesajGönderilme zamanı: 26 May 2011 17:31 
slm baki kardeşim ben atahan petrolde 2 adet yeni travego gördüm bugün de gidip soracam akşam işim çıkmazsa ikiside beyaz renkteydi ilk gün bitane vardı orda ertesi gün gittiğimde ikincisi gelmişti petrole bende şaşırdım antakyada 2+1 travego 17 kim getirmiş diye ilerliyen günlerde görecez :?:

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 26 May 2011 22:39 
iyi geceler bahsetmiş olduğum 2+1 travego araçlar antakya otogar yolunda olan atahan petrolde halen firmasız bi şekilde duruyolar baki kardeşim benim işlerim çok yoğun geçip soramadım antakyaya gelirsen sorabilirsin ve araçları görebilirsin

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 27 May 2011 19:13 
Tokat Seyahat Yaşam ve Kültür Dergisi Çıkardı. İlk Sayısı Bu Ay Çıkan Dergini Adı "Keyifli". Keyifli Adlı Dergiyi Tokat Seyahat Koltukları Arkasında Bulabileceğiniz Gibi İnternet Üzerindende Elektronik Olarak Okuyabilirsiniz.

http://www.keyiflidergi.com/

Resim

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 29 May 2011 01:43 
Hatay Pan turizm seferlerini iptal etmiştir.Firma kapanma aşamasındadır.Sadece yurtdışı seferleri mevcuttur.
Günsas turizm alt yapısı ve araçları ile birlikte ULUSOY olucak günsas ulusoyun bünyesine katılacak diye bir duyum aldım.Bilgisi olan var mı ??

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 29 May 2011 11:35 
faceup yazdı:
Hatay Pan turizm seferlerini iptal etmiştir.Firma kapanma aşamasındadır.Sadece yurtdışı seferleri mevcuttur.
Günsas turizm alt yapısı ve araçları ile birlikte ULUSOY olucak günsas ulusoyun bünyesine katılacak diye bir duyum aldım.Bilgisi olan var mı ??

dogru duymussun bende duydum ve
Hatay bacagını günsas işletecek
hatta 2 yada 3 tane Tourismo 16 da alımı yapıyor diye bende duydum
İskenderun yazıhanesi de Koşar turizm olacakmış Adana seferleri Hatay a kadar uzayacakmış

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 29 May 2011 19:30 

Geçenlerde Antalya'dan Tokat'a gelirken yolcunun birisiyle sohbete daldım. 30 yaşlarında bir yolcuydu. Almanya'da Mercedes-Benz fabrikasında çalışıyor, özel üretim araçlar arıza yaptığında onları ülkelerinden tırla alıp fabrikaya götürüyormuş. Tokat'ada bir iş adamının jipini götürmeye gelmiş. Bildiğimiz gibi Mercedes Benz Travego üretimini 2014'e kadar devam ettirecekmiş. Yeni otobüsleri nasıl olacak ? Yine köşeli hatlaramı sahip olacak yoksa büyük çaplı bir değişiklik olacakmı diye sorduğumda, Neoman tipinde bişey olacak demişti. Travego'ların Almanya'ya üretilecek olan modellerde her koltukta çakmak yatağı varmış ve bütün yolculara çakmaklıktan radyo frekansı ile çalışan Mp3 player türünde birşey veriliyormuş yolcular yolculukları boyunca müziklerini dinliyorlarmış. Ne kadar doğru bilemem, bana pek inandırıcı gelmedi ama sizlerle paylaşmak istedim.

Başa Dön
 Profil Özel mesaj gönder  

MesajGönderilme zamanı: 29 May 2011 20:32 

Güney akdeniz seyahat antalyadan konya üstü adana hatay seferlerine başlamıştır .. Antalya tarafından yapılan seferde araç kemerden kalkmakta olup saat 23:00da antalyadan kalkıyor.Araç yeni safirdir.Hataydan ise saat 20:00da kalkmakta olup araç internette tourismou gözüküyor.Ama güney akdeniz seyahatta hiç tourismou yok bildiğim kadarıyla..

Başa Dön
 Profil Özel mesaj gönder  

MesajGönderilme zamanı: 29 May 2011 21:26 

@ANAMURLU

Güney Akdeniz Seyahat'te Tourismo yoktur. 2 tane İntouro vardır. Ama büyük ihtimal onlar Tourliner'dir çünkü bazı Tourlilerner Tou olarak gözüküyor Akdeniz Seyahat'te. Bide Akdeniz Seyahat'te sabit Ankara ve İstanbul arabaları dışında Adana yolunda da sabit bir kaç araç dışında tur sistemi uygulanmaktadır. O yüzden araç değişir konya üzerindeki hatta.
Bunu nerden biliyorsun diye soracak olursan yazın Güney Akdeniz Seyahat'te çalışmıştım.
Ä°yi Forumlar

Başa Dön
 Profil Özel mesaj gönder  

MesajGönderilme zamanı: 30 May 2011 09:07 

Cenk Sarıaslan yazdı:
faceup yazdı:

dogru duymussun bende duydum ve
Hatay bacagını günsas işletecek
hatta 2 yada 3 tane Tourismo 16 da alımı yapıyor diye bende duydum
İskenderun yazıhanesi de Koşar turizm olacakmış Adana seferleri Hatay a kadar uzayacakmış

Hatay Pan'ın zaten yurtiçi bir tane düzenli seferi var,o da 19:00 Antakya-İstanbul.

Günsas ile ilgili;

Zaten Ulusoy İskenderun yazıhanesi Koşar tarafından işletilmekte,yeni bir durum değil.
Ulusoy İskenderun'a kadar olan seferlerini ne kadar doldurabiliyor ki bir de Hatay'a kadar uzatsın,İskenderun-Hatay 60 km,zaten uzatacak olsa Günsas ile birlikte çalışsa da çalışmasa da uzatabilir.

Diğer husus da Mersin yolcusunu alabilmek için tüm güzergahlar için Adana'dan Tarsus'a kadar gidip,yaklaşık 20-25 km yol gidilip geri dönülmektedir.

Güzergah;

İskenderun-Adana-Tarsus (Mersin yolcusu servis ile gelir)-Yenice'den otoyola bağlantı-Pozantı ....

Sırf Ulusoy ile seyahat edilecek diye daha seyahatin başında neden 1 saat kadar zaman kaybedilsin ki?

En son bakioguz tarafından 30 May 2011 09:58 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Başa Dön
 Profil Özel mesaj gönder  

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver  [ 3550 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109 ... 355  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 38 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
GeçiÅŸ yap: