Cenker yazdı:
Bugün ( 23.07.2011 ) Babaeski Otogarında ES Turizm'e Ait 71 DU 708 Plakalı MB o403 Gördüm, Araç İstanbul Seyahat Peronunda, Kırklareli - Ankara Seferinin Yerine Gelmişti. İstanbul Seyahatın kendi Arabası Gelmedi. İstanbul Seyahat ve ES turizm Ankara Yolunda Bir Ortaklığamı Gitti ? veya Araç İstanbul Seyahatemı Geçicek ? en son Teorim ES Turizm Trakyaya mı Giriyor ? Bu Haber Hakkında Bilgisi Olan varsa bizleri aydınlatırsa Sevinirim Uzun süredir Merzifondayım. O nedenle sık sık takip edemiyorum forumu. Dolayısı ile Kırıkkale'de olmadığım içinde şuan için gelişen olaylardan pek bir bilgim yok.
Ama Es Turizm'in Kırklareli'ne tek başına gireceğini hiç mi hiç sanmıyorum. Kırıkkale - Ankara - İstanbul olmak üzere sabit günde 5 sefer düzenliyor İstanbul'a. En kötü denildiği gibi İstanbul Seyahat ile birşeyler olabilir ama bu seçeneğinde olacağını sanmıyorum. Belki ek sefer konmuş olabilir. (Yine İst. Seyahat ile anlaşılmıştır ) Bahsedilen araç daha önce Gümüş Ace'de felan çalışmıştı. Bir kaç ay önce Es'e geldi haberinide vermiştim. Bu konuyu Merzifonda'da olsa soruşturacağım.
Bana kalırsa araç ya İstanbul Seyahat'e gidecektir yada İstanbul Seyahat ile geçici , belirli bir süre yada tek olmak üzere bir anlaşma olmuş olabilir...
Araç şahıs aracıydı bildiğim kadarıyla ve Es Turizm'inde bir kaç aydır özmal olarak midi araçlar ile Ankara seferlerini yapması nedeniyle Başta şahıs aracı işletenler sıra alamıyordu. Bu nedenlede aracın İstanbul Seyahat'e gitme olasılığıda kuvvetli. Es Turizm'in pek ortak olarak iş yapacağınıda sanmıyorum. Yani sürekli olarak İstanbul seyahat ile iş yapmaz.