Güncel Ulaşım

Türkiye'nin Ticari Ulaşım Araçları ile İlgili Haber ve Fotoğraf Arşivi
Zaman: 21 Ara 2024 13:43

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver  [ 3550 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133 ... 355  Sonraki
Yazar Mesaj
 Mesaj BaÅŸlığı: Re: Sektörle Ä°lgili Haberler ve Yorumlar
MesajGönderilme zamanı: 15 Eyl 2011 22:45 
Son Olarak Varan Turizm, İstanbul ve Ankara*dan Ş.Urfa G.antep Mardin Seferleri Başlamıştır . .

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 16 Eyl 2011 20:04 

Seç Turizm 20:00 Adana-İstanbul ekspres seferini Eylül başında tekrar başlatmıştır.Doluluk oranlarıda şuana kadar %100.Aslında bu firma için artık bir Adana firması oldu desem yanlış olmaz diye düşünüyorum.Adana Seç Turizm ;)

Başa Dön
 Profil Özel mesaj gönder  

MesajGönderilme zamanı: 17 Eyl 2011 00:03 
mert01 yazdı:
Seç Turizm 20:00 Adana-İstanbul ekspres seferini Eylül başında tekrar başlatmıştır.Doluluk oranlarıda şuana kadar %100.Aslında bu firma için artık bir Adana firması oldu desem yanlış olmaz diye düşünüyorum.Adana Seç Turizm ;)

2 peron dolu oluyor genelde her zaman :) 3. aracın beklediği de oluyor hakkaten adana firması oldu

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 17 Eyl 2011 02:08 
Ben herzaman diyorum seç turizm için adana firması olmış diye 20:30 kütahya bursa arabasına ön koltukta 3 ve 4nolu koltukları veriyor adanaya 1 ve 2 gerçi ikiside aynı ama hakikaten sinir oluyorum ver ben ve çayırağası gibi ön koltuklar tamamen antebe ait olsun sırf bu yüzden seç'e binmek istemiyorum eğer yolcu bulamıyorsan git adanada çalış gerçekten mecbur olduğum için biniyorum hatta 25 eylüle bile mecburiyetten bileti aldım :oops:

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 17 Eyl 2011 14:17 

vectras yazdı:
mert01 yazdı:

2 peron dolu oluyor genelde her zaman :) 3. aracın beklediği de oluyor hakkaten adana firması oldu

Evet çoğu zamanlar 3 araba oluyor peronda.Ben Adanalı olmasam ve dışardan Adanaya gelsem Seç'i Adana firması zannederim.Çünkü diğer Adana firmalarında en fazla 2 araba yanyana oluyor oda nadiren.Yeni Adana ve Lider Adananın yetmemesi Lüks Adananın vasatlığından doğan boşluğu Seç dolduruyor.Ne diyelim hayırlı kazançlar.

Başa Dön
 Profil Özel mesaj gönder  

MesajGönderilme zamanı: 17 Eyl 2011 20:06 
Metro Turizm 15.09.2011 Tarihinden İtibaren Mini Araçlarla Çorum-Samsun Samsun-Çorum Seferlerine Başlamıştır Bilet Fiyatı 10 TL'dir Bilginize...;)

Başa Dön

Mesaj BaÅŸlığı: Re: Sektörle Ä°lgili DiÄŸer Haberler
MesajGönderilme zamanı: 19 Eyl 2011 11:58 
Furkan SARIHAN yazdı:
Suit,Class,Euro,Free,Mini derken şimdi de City çıktı.Metro Turizm Ankara-Kırıkkale arasında City ismini verdiği uygulamayla çalışmaya başladı.Şu anda görebildiğim kadarı ile Volt Crafter ve Sultan tarzı araçlarla hizmet veren firma ilerleyen günlerde bu hizmeti nereye götürecek yada neyle karşımıza çıkacak tartışılır.

Metro City

bu araçlar karabük-zonguldak bartındada var
zonguldak-bartın arası lüx bartın metro city, karabük-bartın arası savaş metro city

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 20 Eyl 2011 12:54 

Yeni Adana Seyahatte ilkler devam ediyor.Filo değişiminin ardından firma şimdide Niğde-Kayseri-Sivas-Tokat-Amasya-Samsun-Bafra seferini başlatmıştır.Adanalılara kendi firmalarının ilk Karadeniz hattı hayırlı olsun.

Başa Dön
 Profil Özel mesaj gönder  

MesajGönderilme zamanı: 20 Eyl 2011 22:48 
Bartın Metro Bartın-Kütahya-Eskişehir seferleri başlamıştır.2008 Temsa Safir Hizmet Veriyor.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 21 Eyl 2011 14:50 
Site Yöneticisi

Son dönemde attığı adımlar ve yaptığı yatırımlarla yolcu güvenini kazanan ve sektörde de adından sıkça söz ettirmekte olan Nilüfer Turizm,kazanmış olduğu yolcu güvenini arttırmak,pekiştirmek veya tescillemek adına firma araçlarının ön kapı kısmının yanına,ya da başka bir deyişle yakıt deposu kapağının üst kısmına araçların bakımlarının yetkili servislerde yapıldığını,bunun dışında araçların başka servislere götürülmediğini belirten ufak stickerlar yapıştırmıştır.Bilginize.

Neoplan Tourliner L

Resim

Mercedes-Benz Travego 15

Resim

Başa Dön
 Profil Özel mesaj gönder  

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver  [ 3550 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133 ... 355  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 29 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
GeçiÅŸ yap: