Güncel Ulaşım

Türkiye'nin Ticari Ulaşım Araçları ile İlgili Haber ve Fotoğraf Arşivi
Zaman: 21 Ara 2024 13:54

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver  [ 3550 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143 ... 355  Sonraki
Yazar Mesaj
 Mesaj BaÅŸlığı: Re: Sektörle Ä°lgili Haberler ve Yorumlar
MesajGönderilme zamanı: 25 Kas 2011 14:21 
LİG TV iyice yaygınlaşıyor. ARTVİN SES seyahatte tüm araçlarına bu sistemi uygulatan firmalar arasında yerini aldı...

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 25 Kas 2011 16:00 
Cenker yazdı:
müslümbekman yazdı:
Arkadaşlar seç turizm araçlarına lig tv mi taktırdı?Sabah okulun önünden 27p7550 plakalı otobüsün kapısında lig tv/digitürk işareti vardı.Biginiz var mı?

müslümbekman yazdı:
İyide kardeş seç turizm entekk kullanmıyorki funtoro sistemini kullanıyor :(

Funtoro, Lig TV ile iş birliği içinde çalışmaya başlamıştır. Detaylı bilgi ilerleyen günlerde Sercan Oktay tarafından muhakkak paylaşılacaktır.

http://www.aksam.com.tr/lig-tv-yollara- ... 0301h.html

ENTTEK Türkiye Distrübitörü E.T.M.S. Elektronik'de Lig Tv ile iş birliği içinde çalışmaya başlamıştır .

Bilgilerinize ;)

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 26 Kas 2011 00:41 
arkadaşlar kayseri zaman turizm kapandımı? Araçlara ne oldu bilen varmı

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 27 Kas 2011 01:13 

Bir kaç gündür; (Akköprü'den) Sincan-Eryaman istikameti üzerinde bulunan Temsa bayi önünde Lider Adana firma kuşaklı yalan söylemeyim ama 1 yada 2 Travego araç görüyorum. Vasıta ile gittiğim için araç sayısı ve diğer konularda çok net fikir sahibi olamıyorum. Bilginize.

Başa Dön
 Profil Özel mesaj gönder  

MesajGönderilme zamanı: 28 Kas 2011 21:26 

Kamil Koç'un Kırıkkale ve Çorum'a girmeye hazırlandığı söyleniyor. Kırıkkale Özen Turizm yolcularına Kamil Koç bileti kesiyor. Özen Turizm'in kapanacağı dedikoduları var.

Şimdilik kesin olmasada yüksek olasılıkla bu bilgiler doğrudur.

Başa Dön
 Profil Özel mesaj gönder  

MesajGönderilme zamanı: 29 Kas 2011 01:03 
Arkadaşlar Varan Turizim satışıyla ilgili anlaşmalar gizli kapılar arkasında 1,5 hafta önce imzalandı.Varan'ı alan firma %70 ihtimalle Ulusoy ailesinden biri.Biri diyorum uzun zamandan beri Ulusoy Holdingde de bir ayrılık var bilen bilir.Saffet Ulusoy-Haluk Ulusoy bir cepe,Ali Can Ulusoy başka bir taraf,Merter tesislerinin sahibi Yılmaz Ulusoy bir taraf,birde Başaran Ulusoy tarafı var.Cuma günü Varan Turuzim in emektar çalışanlarının bir kısmı tazminatlarını alıp işten ayrılmışlardır.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 30 Kas 2011 00:41 
FauFau yazdı:
Arkadaşlar Varan Turizim satışıyla ilgili anlaşmalar gizli kapılar arkasında 1,5 hafta önce imzalandı.Varan'ı alan firma %70 ihtimalle Ulusoy ailesinden biri.Biri diyorum uzun zamandan beri Ulusoy Holdingde de bir ayrılık var bilen bilir.Saffet Ulusoy-Haluk Ulusoy bir cepe,Ali Can Ulusoy başka bir taraf,Merter tesislerinin sahibi Yılmaz Ulusoy bir taraf,birde Başaran Ulusoy tarafı var.Cuma günü Varan Turuzim in emektar çalışanlarının bir kısmı tazminatlarını alıp işten ayrılmışlardır.

varan'ın satışı gerçekleşti gibi çünkü filosunda bulunan gold edition ibareli bektaşlara ait citylinerlar geri çekilmiştir.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 30 Kas 2011 14:44 
Sait İçfındık yazdı:
Bir kaç gündür; (Akköprü'den) Sincan-Eryaman istikameti üzerinde bulunan Temsa bayi önünde Lider Adana firma kuşaklı yalan söylemeyim ama 1 yada 2 Travego araç görüyorum. Vasıta ile gittiğim için araç sayısı ve diğer konularda çok net fikir sahibi olamıyorum. Bilginize.

Kardeşim o senin dediğin Temsa Azizoğlu Temsa Bayii ilerisinde hatta shell benzinlik var Yeni Adananın bütün arabaları orda yatara geçer. Firmanın el değiştirmesiyle Azizoğlu satın aldı Yeni Adanayı :D

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 30 Kas 2011 21:04 
very741 yazdı:
FauFau yazdı:

varan'ın satışı gerçekleşti gibi çünkü filosunda bulunan gold edition ibareli bektaşlara ait citylinerlar geri çekilmiştir.

Bana göre varan turizm metro holding yönetim kurulu başkanı Galip ÖZTÜRK'e satılsaydı daha iyi ve hayırlı olurdu.Ne demek istediğimi yakında anlarsınız...

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 30 Kas 2011 23:02 
varan'la ulusoy'un servis araçları aynı artık.satış kesinleşti.

Başa Dön

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver  [ 3550 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143 ... 355  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 39 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
GeçiÅŸ yap: