Güncel Ulaşım

Türkiye'nin Ticari Ulaşım Araçları ile İlgili Haber ve Fotoğraf Arşivi
Zaman: 01 Åžub 2026 11:52

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver  [ 108 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 11  Sonraki
Yazar Mesaj
 Mesaj BaÅŸlığı: Re: Tanışma - KaynaÅŸma
MesajGönderilme zamanı: 13 Tem 2010 21:37 

S.A. Ben denizlide yaşıyorum. Otobüslere çok meraklıyım . Bu merakım Pamukkale Turizm'de ilk seyahatimden sonra otobüslere merakım artı hem kadrosuyla hemde filosuyla.

Başa Dön
 Profil Özel mesaj gönder  

MesajGönderilme zamanı: 12 AÄŸu 2010 19:51 
merhabalar ismim yücel özgören yüce otobüs fanı olarak eskiden beri fotoğraf cekerim baska sitelerde fotoğraflarım vardı nick aynıydı malesef siteler kapandı bende foto arşivimi bulmaya calısıyorum pb 023 mavi setra vardı bizim onunla ilgilenirdim ama suan yurtdısında okudugum için ilgilenemedim satıldımı onu dahi bilmiyorum:)...siteye katkı saglamak için elimden geleni yapacağım.

Tesekkürler

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 12 AÄŸu 2010 19:56 
merhaba sitenin devamlı takipçisiyim ama fotoğraf yükleme şansım olmuyodu.Cep telefonuylada kaliteli olamıyodu doğal olarak.10 ağustos itibariyle Nilüfer Turizm'de hostluk yapmaya tekrardan başlamış bulunmaktayım.İstanbulda oturuyorum.İstanbul,bursa,ankara,izmir bölgelerinde fotoğraf karelerinize yakalanmam mümkün.Ayrıcada irtibata geçipte sektör çalışanları bölümüne güzel bir çalışma ekleyebiliriz.Her türlü fotoğraf,söyleşi vb sohbet konularında beraber olmak dileğiyle...Rıfat GENCEBAY Nilüfer TURİZM.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 06 Ara 2010 03:44 
Merhabalar sevgili otobüsçülüğe gönül vermiş sevgili kardeşlerim ,
Adım ersin,39 yaşındayım ve Bursa'da oturmaktayım.Sitenizi tesadüfen 3 gün önce Google' da gezinirken buldum ve müthiş hoşuma gitti.
Değerli gönül veren arkadaşlarım ben sizin yaşlarınızda hatta 17-18' li yaşlarda iken,Ankara da oturuyordum.Benim zamanım da 303 ve maratonlar vardı.İnanırmısınız bu otobüs sevdası yüzünden PSİKOLOJİk TEDAVİ GÖRDÜM.Arkadaşlarım okulu asar kızlarla bar,cafe ye giderken ben basardım doğru terminale.O zaman eski terminal tren garı ile yan yana ufak bir yerdi .(AŞOT)Okulda adım terminalör dü:)
Okul gömleğim beyaz ama apoletli idi,ayakkabılarım tipik uzun fantezi kösele kaptan ayakkabısı,kol saatim sarı kordonlu,etrafı taşlı bol bilezik modelinden di.Kendimi idolüm gördüğüm MERSİN İTİMAT KAPTANLARINDAN 34 LJD 68 ERTUĞRUL BAYRAMOĞLUNA benzemek için aynı kıyafetleri giymekle kalmayıp,saçlarımın önünü usturaya vurdurup onun gibi yarım kel olurdum.Harçlıklarımı tek harcadığım yer,otobüslerimin giriş yaptığı yerin yanında çay salonu,ya da gömlek,kravat vs satan torbacının yeri idi.Uzun yıllar hep aralıksız hafta da 1 gün para verip seyahat eder,3-4 tam gün 303 lerimi ziyaret eder,o muhteşem aslan kükremelerini dinlerdim.Okul hayatım sırf bu sevdam yüzünden devamsızlıktan bitti,Ailem bertaraf olmuş eşim dostum kalmamıştı.Para almadan günlük muavinlik yaptım,kuşakları hoşuma giden V8 lerimi yıkar yalardım birde üzerine kaptanları ile tanışır marlbora alır çay ısmarlardım.Sizler gibi Tüm firmaların otobüslerini,hatta kaptanlarını ezbere bilirdim.Sırf 303 aşkım içindi..
Çok başınızı şişirdim ama lafı şuraya getireceğim.Gel zaman git zaman beni ailem hastaneye yatırdılar.Uzun süren tedavi sürecine girdim ve hastalağımı retarderle durdurlar:)
Yıllar sonra yarım kalan tahsilimi tamamladım ve bir baltaya sap oldum diyebilirim.
Teknoloji sayesinde,gençlik anılarım film şeridi gibi sayenizde canlandı.Aynı meşakkatli çemberden sizlerden geçmişsiniz kardeşlerim.Hangi plakalı otobüs nerede,hangi firmada vs maşşallah ezbere biliyorsunuz ne güzel.YEDİĞİNİZ EKMEK HELALDİR ASLAN KARDEŞLERİM...
Sizinle tanıştığıma çok mutlu oldum iyiki varsınız.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 06 Ara 2010 03:52 
El değiştiren mersin itimat şimdiki hali lüx mersin dir.
Mersin itimat kurucusu mustafa bayramoğlu ve oğulları ertuğrul,hakan ve ünal hakkında bilgi sahibi olan varmıdır?
En son adapazarına göç etmişler diye biliyorum.Bilgi sahibi olan varsa sevinirim.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 06 Ara 2010 22:42 
ertuğrul bayramoğlu yazdı:
El değiştiren mersin itimat şimdiki hali lüx mersin dir.
Mersin itimat kurucusu mustafa bayramoğlu ve oğulları ertuğrul,hakan ve ünal hakkında bilgi sahibi olan varmıdır?
En son adapazarına göç etmişler diye biliyorum.Bilgi sahibi olan varsa sevinirim.

ARKADAŞLAR YOKMU TANIYAN GÖREN :?:

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 06 Ara 2010 22:44 
Arkadaşlar izmir gişelerinde polis bana ceza yazdı suçum otobüs fotoğrafı çektiğim yerde durmak yasakmış. 120 tl ceza yedim !! :cry:

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 07 Ara 2010 15:15 
merhabalar, paylaşımlarınızı ve buluşmalarınızı takip ediyorum, güzel çalışmalar var, emeği geçen tüm ulaşım dostlarına teşekkürler.
aksaraydan ve bilecikten selamlar...

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 16 Åžub 2011 00:25 
Selamlar Ben Ömer Can Yücesoy Ankarada oturmaktayım Kerkük Iraklıyım yaşım 16

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 22 Åžub 2011 17:29 
Selamın aleykum ben yunsur lise 3.sınıf öğrencısıyım istanbulda oturuyorum. Memleketim elazığ çok koyu bir elazığlıyımdır ayriyetten tatil zamanları 3 4 ay Elazığ murat turizmde çalışmaktayım Siteniz güzel Ama bir isteğim var biraz elazığ fırmalarına yonelsek cok guzel olucak. Neyse daha bol bol buradayım tanısıp konusuruz :D

Başa Dön

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver  [ 108 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 11  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
GeçiÅŸ yap: